2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı cumalar canım

Ben de az önce yaptım bembeyaz ilk c cizgisi bile yok okadr negatif test bozuk sanırım başka da testim yok evde

Nisaberatim hemen fotografini yukle canim ayy insallah yaa
Cnm yukledim ama hm kameram bulanik hm elim titriyo ama asikar cizgi var ve gitgide netlesiyo koyulasiyor saskinim yarin buyuk gun olmazsam ertesi gun bidaha yapim mi sence 20 sinde

Eki Görüntüle 1913147 telefondan belli olmuyo kameram net degil ama elimdeykn dikkatli bakmama gerek yok var yani bide dahada beliriyor sanki
Canim ne hevesini kirmak isterim ne de ümit vermek isterim tek istedigim insallah vardir insallah.. ama test icin ilk 10 dk onemli benimde 1 kez basima geldi 1 saat sonra cikan cizgiye cok umut baglayip cok uzulmustum. yarin sabah baska markayla testi tekrarla bence.

Tatlım senin bat 23 kasım değil miydi ? Hadi hayırlı olsun çok güzel bir haber göğüslerdede mi hiç belirti Yok
canım son bi kaç aydır düzensiz geliyoru son adetim geç kaldı 4 gün falan ona göre hesaplayıp yazmıştım batı, ama aslında 25 günde oluyorum adet, o hesaba göre 19 canım, ya valla hiç ağrıs sızı yok, kasık batması var sadece,zaten değerimde düşük çıkmış yeni olduğu için demekki hiç belirti yok daha darısı senin başına canım benimm

günaydın tatlım ne güzel bir rüya bu inşallah meleğin seninledir hatta bizimledir

Sagol cnm bnde dyrm ki iki gun bklm hm adetimden 1 gun gecmis olur hm 2 gunde daha net cikar varsa hmn kana gitmiyim bosuna once netlestrm sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…