2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yumurtada çatlama var geçen ay 14 gün gecikti adetim ama hamile değilim bu ayın 30nda adet goricem tahminimce ve azonce gebelik testi yaptım o kırmızılık olmadı ne c harfi

canım inşallah vardır yaa sabret bakalım bi kaçgün daha, kasık ağrın varmı bende en büyük belirti bu adet olcam gibi aynı

Tebrik
HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Tebrik ederimmm ayy cok sevindim canim.. hayirlisiyla saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder insallah allahim .. benim de bat 16. hala bsy yok. pzrtsi yaptrcm bakalmm nlcaaak. sari bi akintin var mydi canim ??

HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
maşalllahhh Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin

canım sarımsağın ucunu azıcık kesseydin keşke.daha önce bi arkadaş yapmıştı bunu ucunu keserek hemen tadı keldi 5 dk çıkarttım demişti ama hangi arkadaş hatırlamıyorum .

soydum üzerinide çizdim ama yanlış yaptım sanırım bu akşam düzenli bi şekilde yapıcam inşallah.

kızlarr bi durumum var anlayamadığım ....
yasmin 14.11.2016 da akşam bitti . şuan gögüslerim şiş ama adet le ilgili belirti yok. 3 gündür kahverengi zar gibi birşeyler geliyor peceteye. sizce bunlar nedir. adet gibi de değil. kist de erimemiş dedi dr salı günü . bu durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…