soydum üzerinide çizdim ama yanlış yaptım sanırım bu akşam düzenli bi şekilde yapıcam inşallah.
elma yağı buharına da oturabilirsin . kalkınca hemen kocanla birlikte ol ve 10 gün boyunca gün aşırı ol bide böyle dene istersen
Canim tebrik ederim o kadar sevindim ki rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Benimde bat bugun ama adet olurum cunki adet gibi agrim oluyor.Hayirlisi olsun kendim gibi sevindim senin bebisinin gelmesine.Rabbim utandirmasin tum istynlerede yanlarnda banada hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah.İnsallah bigun bende yazar mutlulugumu paylasirim seninle:)Mutlaka haber edıcem cnım .. benım adet belırtılerım adet olcagım gun olurdu hıc agrısı sızısı olmazdı. dkontrol hapına basladım evlenınce 2 yıl kullandım hap kullanınca adetım cok azaldı . ağustosta bıraktım gecen ay cok agrım oldu 4 gun gecıktı ama sonnda adet oldum hemde cok yogun , haptan oncekı gibi geldı . hapın etkısı yenı gectı dıye dusundum. inşallah oyle olmustur ve bu ay tutmustur.. cuma sabahtan randevum var oglen cıkar sonuclarım yazarım inşallah belirtiler hamılelıkle ılgılıdır ikimizinde ..
Canim tebrik ederim o kadar sevindim ki rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Benimde bat bugun ama adet olurum cunki adet gibi agrim oluyor.Hayirlisi olsun kendim gibi sevindim senin bebisinin gelmesine.Rabbim utandirmasin tum istynlerede yanlarnda banada hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah.İnsallah bigun bende yazar mutlulugumu paylasirim seninle:)
Tebrik
Tebrik ederimmm ayy cok sevindim canim.. hayirlisiyla saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder insallah allahim .. benim de bat 16. hala bsy yok. pzrtsi yaptrcm bakalmm nlcaaak. sari bi akintin var mydi canim ??
Ooooooff super beee .. ya benimde suan akintim sari. limon sarisinda. 3 gun geçti işte ooff merak ediyorum ki yaaa. acayip kasiklarim agriyo ve ve belime bide bacagima vuruyor. goguslerim şişCANIM BENIM BELIRGIN BELIRTILERIM KASIK BEL AGRISIYDI AKINTI DA BAT A YAKIN SARI OLMAYA BASLAMISTI. BUGUN GUATR ICIN ENDOKRIN DOKTORUMA GITTIM. KAN VE IDRAR VERDIM. KASIK AGRIMI SOLEDIM ENFEKSIYON OLABILIR BAKALIM DEDI. AZ ONCE TEST SONUCLARIMA BAKTIM EN USTTE IDRAR SONUCU ENFEKSIYON CIKMIS TUH DEDIM GERCEKTEN ENFEKSIYONMUS
EN ALTA BI BAKTIM BETA HCG 117
Canim bence kan testi yaptir...Benim durumumu bilen vardır dün 3. Günü adetimin iki damla leke sonra kesildi test yaptım negatifti ama ümidimi yitirmedim test için erkendi bence yerleşme olsa bile bugün 4. Gün temizim normalde 5 gün sürerdi 4 günü dolu dolu geçerdi
Ooooooff super beee .. ya benimde suan akintim sari. limon sarisinda. 3 gun geçti işte ooff merak ediyorum ki yaaa. acayip kasiklarim agriyo ve ve belime bide bacagima vuruyor. goguslerim şiş
Canim bence kan testi yaptir...
Yengem hemsire soyledim, gebelik belirtileri dedi. pazartesi gidicem test yaptircam sonuç sali belli olacakk. catliyorum meraktaan :)İNŞALLAH BEBEGINDIR BU BELIRTILERI GOSTEREN ... GOGUSLERIMDE HICBIR DEGISME OLMADI BENIM SADECE BATA 2 GUN KALA KAHVERENGI KISIMLARI GENISLEMEYE BASLADI ..AMA KASIK BEL AGRISI IKI HAFTADIR ARTARAK DEVAM ETTI. HADI INSALLAH SIRA SENDE GIT YAPTIR TESTINI
Aynen canim. bende net sonuç almak için beklemedeyim biraz :)Yaptıracam ama biraz zaman geçsin sonuç net olsun
elma yağını geçen ay yaptım ama buharına oturmadım bide öyle deneyeyim inşallah çözüm olur dua edelim birbirimize..
folik asit alcam bugün hangisini almalıyım
tamam canım sağol eczcıya sorayım ben de dediğini varsa alayım.Canım ben Folic-1 kullanıyorum eczacı önermişti. daha 1 ay olmadi başlayalı. Resmini yüklemeye çalıştım ama telden olmadı sanırım dosya boyutu büyük diyor pembe bir kutu.
adet düzensizliğim yok canım çok şükürAdet düzensizliği varsa miyositol kullanmıştım ben. Adet düzenliyor ve yumurta kalitesini arttırıyormuş. Gebelik olduktan sonra doktorum bu ilacı bırak artık o görevini tamamladı. Başka vercem dedi.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim bat aynı tarihteydi bugündü.çok mutlu oldum senin için kendim olmuşum gibii :)HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?