2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

soydum üzerinide çizdim ama yanlış yaptım sanırım bu akşam düzenli bi şekilde yapıcam inşallah.

elma yağı buharına da oturabilirsin . kalkınca hemen kocanla birlikte ol ve 10 gün boyunca gün aşırı ol bide böyle dene istersen

Canim tebrik ederim o kadar sevindim ki rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Benimde bat bugun ama adet olurum cunki adet gibi agrim oluyor.Hayirlisi olsun kendim gibi sevindim senin bebisinin gelmesine.Rabbim utandirmasin tum istynlerede yanlarnda banada hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah.İnsallah bigun bende yazar mutlulugumu paylasirim seninle:)

ÇOK TESEKKUR EDERIM. ALLAH HER İSTEYENE VERSIN İNŞALLAH .SENIN HABERINI DE EN KISA ZAMANDA ALIRIM İNŞ.

Tebrik

Tebrik ederimmm ayy cok sevindim canim.. hayirlisiyla saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder insallah allahim .. benim de bat 16. hala bsy yok. pzrtsi yaptrcm bakalmm nlcaaak. sari bi akintin var mydi canim ??

CANIM BENIM BELIRGIN BELIRTILERIM KASIK BEL AGRISIYDI AKINTI DA BAT A YAKIN SARI OLMAYA BASLAMISTI. BUGUN GUATR ICIN ENDOKRIN DOKTORUMA GITTIM. KAN VE IDRAR VERDIM. KASIK AGRIMI SOLEDIM ENFEKSIYON OLABILIR BAKALIM DEDI. AZ ONCE TEST SONUCLARIMA BAKTIM EN USTTE IDRAR SONUCU ENFEKSIYON CIKMIS TUH DEDIM GERCEKTEN ENFEKSIYONMUS
EN ALTA BI BAKTIM BETA HCG 117

Ooooooff super beee .. ya benimde suan akintim sari. limon sarisinda. 3 gun geçti işte ooff merak ediyorum ki yaaa. acayip kasiklarim agriyo ve ve belime bide bacagima vuruyor. goguslerim şiş

Benim durumumu bilen vardır dün 3. Günü adetimin iki damla leke sonra kesildi test yaptım negatifti ama ümidimi yitirmedim sol kasığım felaket ağrıyor sol tarafıma dönüp yan yatamıom göğüslerim halen şiş test için erkendi bence yerleşme olsa bile bugün 4. Gün temizim normalde 5 gün sürerdi 4 günü dolu dolu geçerdi

Şuan da bile sağa dönüp yatmışım sol kasıkta batma oluyo benim hala ümidim var

Ooooooff super beee .. ya benimde suan akintim sari. limon sarisinda. 3 gun geçti işte ooff merak ediyorum ki yaaa. acayip kasiklarim agriyo ve ve belime bide bacagima vuruyor. goguslerim şiş

İNŞALLAH BEBEGINDIR BU BELIRTILERI GOSTEREN ... GOGUSLERIMDE HICBIR DEGISME OLMADI BENIM SADECE BATA 2 GUN KALA KAHVERENGI KISIMLARI GENISLEMEYE BASLADI ..AMA KASIK BEL AGRISI IKI HAFTADIR ARTARAK DEVAM ETTI. HADI INSALLAH SIRA SENDE GIT YAPTIR TESTINI

Yengem hemsire soyledim, gebelik belirtileri dedi. pazartesi gidicem test yaptircam sonuç sali belli olacakk. catliyorum meraktaan :)

HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim bat aynı tarihteydi bugündü.çok mutlu oldum senin için kendim olmuşum gibii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…