- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Amin canim insallah demekki daha vakti gelmemis hayirlisi Allah'tan.ilk ay stresiyle erken gelmiştir, sıkma canını biz de göreceğiz pozitifleri
Hayirli ugurlu olsun tebrik ederimmmHAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Amin canım amin. Güzel haberlerde buluşmak duasıyla.canım ne güzel ifade etmişsin.zor zamanlar geçirmişiz inşallah Rabbim aldığının yerine sağlıklı evlatlar nasip eder.Mutlaka bir zamanı vardır ve bende inanıyorum ki en hayırlısını gönderir.Dua etmeye devam.Rabbim dualarımızı hayırla sonuçlandırsın inşallah
Saglikla gelecek insallah annesi icini ferah tut
Tebrik ederim sağlıkla kucağa al inşallah. Hep böyle mutluluktan gözyaşı akıtalımHAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCGaLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
cocuk isteniliyorsa korunulmadigi surece folik asit alinmali diye biliyorum. fazlasi idrarla atiliyor zararli degildir diye dusunuyorum. Zira her dr.a gidisimde dr israrla folik asit aliyorsun dimi diye soruyor .hamile olmasak da 4 aydan sonra zararlı olmuyor mu folik asit?
Evet canim her hamilelik kendine ozgu hatta ayni kadinin bi hamileligi baska diger hamileligi belirtileri baska oluyo. benim bugun 18.gunum. 14.gun cift cizgiyi yakaladim. dunden beri fazla duygusal hissediyorum kendimi. normalde dirayetliyimdir ama iki gundur her seye aglayasim geliyo..AMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE .. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASİP ETSIN.. AMA SUNU SOYLEYEYIM GERCEKTEN BELIRTILERDEN ANLIYOSUNUZ EVET HAMILEYIM DIYOSUNUZ ICINIZDEN. MESELA KASIKLAR AGRIYO AMA NORMALDEN FARKLI. BEL FARKLI. AKINTI FARKLI. VE KISIDEN KISIYE KESINLIKLE DEGISIYOR. BEN O KADAR COK OKUDUM KI BURDAKI BELIRTILERI. MIDE BULANTISI GOZBEBEGINDE BUYUME , GOGUS SISMESI KOYULASMASI. HIC BIRI OLMADI BENDE. O YUZDEN COK TAKILMAYIN BELIRTILERE KIZLAR. BEN COK TAKILDIM
doktora desen mesela bir seneden beri içiyorum desen fena halde karizması çöker.çünkü hep bu konuda hava atar drlar."sen folik asit almıyon zaten beslenme tırt "hıh.cocuk isteniliyorsa korunulmadigi surece folik asit alinmali diye biliyorum. fazlasi idrarla atiliyor zararli degildir diye dusunuyorum. Zira her dr.a gidisimde dr israrla folik asit aliyorsun dimi diye soruyor .
bende de limon akıntı var.ayakta dikelmiş gibi bel ağrısı.orda takıldım kaldım.AMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE .. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASİP ETSIN.. AMA SUNU SOYLEYEYIM GERCEKTEN BELIRTILERDEN ANLIYOSUNUZ EVET HAMILEYIM DIYOSUNUZ ICINIZDEN. MESELA KASIKLAR AGRIYO AMA NORMALDEN FARKLI. BEL FARKLI. AKINTI FARKLI. VE KISIDEN KISIYE KESINLIKLE DEGISIYOR. BEN O KADAR COK OKUDUM KI BURDAKI BELIRTILERI. MIDE BULANTISI GOZBEBEGINDE BUYUME , GOGUS SISMESI KOYULASMASI. HIC BIRI OLMADI BENDE. O YUZDEN COK TAKILMAYIN BELIRTILERE KIZLAR. BEN COK TAKILDIM
Ben şubattan beri kullanıyorum herhangi bir zararı olmadı canımhamile olmasak da 4 aydan sonra zararlı olmuyor mu folik asit?
Evet canim her hamilelik kendine ozgu hatta ayni kadinin bi hamileligi baska diger hamileligi belirtileri baska oluyo. benim bugun 18.gunum. 14.gun cift cizgiyi yakaladim. dunden beri fazla duygusal hissediyorum kendimi. normalde dirayetliyimdir ama iki gundur her seye aglayasim geliyo..
Inşallah canım benim gerçi ben dun dayanamayıp idrar test yaptım evde negatif. Ama halen gelmedi kırmızılar bekliyorum :)SENDENDE GUZEL HABERLER BEKLIYORUM EN KISA ZAMANDA. HIC UMUDUM YOKTU HASTANEYE GITTIGIMDE HATTA DOKTOR KASIK AGRI ENFEKSIYONDANDIR DEYINCE TUH DEDIM. AMA HEM ENFEKSIYON HEM BEBKMIS
benımde en onemlı belırtım kasık bel agrım canımbende de limon akıntı var.ayakta dikelmiş gibi bel ağrısı.orda takıldım kaldım.
gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahAMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE .. ALLAH ISTEYEN HERKESE NASİP ETSIN.. AMA SUNU SOYLEYEYIM GERCEKTEN BELIRTILERDEN ANLIYOSUNUZ EVET HAMILEYIM DIYOSUNUZ ICINIZDEN. MESELA KASIKLAR AGRIYO AMA NORMALDEN FARKLI. BEL FARKLI. AKINTI FARKLI. VE KISIDEN KISIYE KESINLIKLE DEGISIYOR. BEN O KADAR COK OKUDUM KI BURDAKI BELIRTILERI. MIDE BULANTISI GOZBEBEGINDE BUYUME , GOGUS SISMESI KOYULASMASI. HIC BIRI OLMADI BENDE. O YUZDEN COK TAKILMAYIN BELIRTILERE KIZLAR. BEN COK TAKILDIM
Allah razi olsun canim benim insallah rabbim nasip eder hayirlisiyla:)ÇOK TESEKKUR EDERIM. ALLAH HER İSTEYENE VERSIN İNŞALLAH .SENIN HABERINI DE EN KISA ZAMANDA ALIRIM İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?