2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

önerilerin için teşekkür ederim canım. buraya pek uğramam fikri bana da doğru geldi. çünkü okudukça aklımda ve başka şey düşünemez oldum. çalışmama rağmen böyleyim. bakalım bu ay da olmazsa herşey akışına bırakılacak gibi

Hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim bat aynı tarihteydi bugündü.çok mutlu oldum senin için kendim olmuşum gibii :)
SENDENDE GUZEL HABERLER BEKLIYORUM EN KISA ZAMANDA. HIC UMUDUM YOKTU HASTANEYE GITTIGIMDE HATTA DOKTOR KASIK AGRI ENFEKSIYONDANDIR DEYINCE TUH DEDIM. AMA HEM ENFEKSIYON HEM BEBKMIS

HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Canim gozunaydin ne mutlu sana esine soyledin mi ya da nasil soylemeyi planliyosun?

canım ne güzel ifade etmişsin.zor zamanlar geçirmişiz inşallah Rabbim aldığının yerine sağlıklı evlatlar nasip eder.Mutlaka bir zamanı vardır ve bende inanıyorum ki en hayırlısını gönderir.Dua etmeye devam.Rabbim dualarımızı hayırla sonuçlandırsın inşallah

belim ağrıyo ayakta uzun süre dikilmişim gibi ama limon sarısı akıntıdan başka gelen giden yok.

doktor tavsiyesi mı canım. gerçi pazartesi doktora gidecem ondan tavsiye alırım.bi arkadaş daha yazdı soracam eczacıya
Doktor tavsiyesi degil canim ben netten arastirmistim 2 yil kadar folbiol kullandim. Dr un folik asit icin soyledigi; marka farketmez onemli olan gunluk 400mcg iceren kapsul olmasi ucuz pahali farketmez gunluk 400mcg alman yeterli demisti. Tabi sen pzts dr una sor canim.

folik asit alcam bugün hangisini almalıyım

hamile olmasak da 4 aydan sonra zararlı olmuyor mu folik asit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…