2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yazdıkların o kadar güzel ki çok teşekkür ederim İnan çok üzgünüm dediğin gibi sabrımın mükafatını bir gün alıcam inanıyorum. Rabbim sana da sağlık bir evlat nasip etsin inşallah...

Gecmis olsun canım ya cok kötü bir durum bilirim Allah sagliklisini nasip etsin kimyalsal gebelikten sonra tekrar cabuk hamile kalirsin inşallah bende malesef iki defa yasadim Allah kimseye yasatmasin
Senin yaşadığın kayıplar için çok üzüldüm. Çok zor bir durum gerçekten insan başına gelmeden anlamıyor malasef Rabbim tekrar yaşatmasın hiç kimseye ...

Sag
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah benimde bat 9 kasımdı hala olmadi gec dollenmedir diye biraz daha bekliyorum ama her belirtiyi gebeliğe yoruyorum senin ne belirtilerin vardı
Sagol canimmm.. darisi basina. mide bulantim oldu. en cok kasık ağrısı, belime ve bacagima vuruyordu. Sarimsi akinti vardi. kokulara karsi hassasiyet , göğüs siskinligi ve Uçlarinin acimasi. bide sicak basiyordu durduk yere valla

akintin cok oluyomudu canim bide kasinti bende 8. gun okdu geciktim goguslerim sisti akintim cok ve bel agrim oluyo ara ara

akintin cok oluyomudu canim bide kasinti bende 8. gun okdu geciktim goguslerim sisti akintim cok ve bel agrim oluyo ara ara
Valla kızlar ayıptr sylemesi kasık agrisindan zannettmki adet olcam o yuzden temkinli olup orkid takmistim. günlük degistiriyordum. kokusuz ve sarimsi bi akıntı vardı. islanmis gbi oluyordu neredeysee. Insallah hamişsindir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…