Yaptığın testin fotosunu atsana :)Günaydın akşamki testi koydum sabah baktım akşam zor görünüyordu şimdi belli belim çok agriyo sol tarafim batiyo birde doymak bilmiyom gece kalıtım yemek yedim karnim hiç doymuyo bata 8 gün var erken gebelik testimi yapsam çok akintim oluyo
mesir macunu demissin manisayi misinEvet benim eşim de keçiboynuzunu kaynatıp içirdim ama çok düzenli olmadı. Bir de mesir macunu yedirdim. Bi de bitter çikolata
Geçen ay öyle olmustu3 gün boyunca lekelenme mi oluyor sizde. Bende kahverengi lekelenmeden yarım saat sonra adet başlıyor
daha neler duyacağız yapiyim bende bugun bakalım benimki ne olacak. Sen moral bozma sakin bunlar kesin sonuçlar değil biz sadece deniyoruz
Ovulasyon döneminde olabilirsin eğer adetin yakın değilse.Adet olacagın
Ovulasyon döneminde olabilirsin.Arkadaşlar beyaz akinti ne anlama geliyor acaba bilen var mı ?
Günaydın kızlar dün akşam eşimin ısrarı ile test yaptım çok hafif ikinci çizgi belirdi ilk başta ben tek görüyom sandım eşimde gördü şok olduk bu sabah tekrar bi test yapacam inşallah vardır
Adetime tahmin ı 5 gun varOvulasyon döneminde olabilirsin.
Hala adet olmadim kizlar dua edin bana insallah olmusdur bu ayKizlar yarin adet gunum 2 gundus siddetli kasik agrim vardi ama bugun hic kadik agrim olmadi evde temizlik yaptm ama agir kaldirmadim belim asiri agrimaya basladi ve gu lerdir kuruydum bugun sapsari bi akintm geldi biraz insallah hamileyimdir
Hala adet olmadim kizlar dua edin bana insallah olmusdur bu ay
Canim benim ikinci cocuk olacak. 8,5 ysinda bir kizim var. İkinciyi uzun sure istemedim ama yas ilerleyince acaba mi demeye basladim ve en sonunda niyet ettim. Bu ay ikinci denememdi. Doktor hic sorun yok git dene diyor sadece. Ama ben byrda okuyorum, gencecik insanda bile hemen olmuyor, o nedenle takviye bir sey yapim istiyorum. Ote yandan kendi basima bir sey yapip metabolizmami bozmaktan da korkuyorum. Kisacasi su an bir sey yapmayip sadece bekliyorum. Bu ay ovulastin testi kullanmayi dusunuyorum. İnofolic meselesini de doktoruma sorucam (valla burdan ne duysan soruyorum ykinda beni kovacak)...sabir diyio dua edip hayirlisi diyip kafaya takmamak lzim sanirim. Senin yasin cooook genc senin yerinde olsam hic takilamazdim inan ki...elbet zamani vardir olacaktir.27 yaşındayım ben 16 aydır istiyoruz olmadı. Bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz insanı başından saviyor sat3 de özele gideceğim bir doktor varmış iyi diyorlar bakalım nasip kısmet...sizin ilk çocuk mu olacak ? Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu süreç çok zorlu ve yıpratıcı ancak yaşayan biliyor sizin sorun neydi acaba? O bahsettiğiniz ilaç folik asit grubu br ilaç mı acaba? Kullandınız mı siz
Yok canım eczaneden almıştıkmesir macunu demissin manisayi misin
Evet yap bence içinde kuşku kalmasınBenimde adet gunum dundu ama henuz olmadim.adete dair bi belirtide yok. Sadece sari bi akinti var. Gebelik testini yapsam cikarmi yoksa beklemelimiyim sizce????
Pardon canimmm duzeltmissin sen zaten goremedim kusura bakma... 17 yziyir orda ama fark etmez, 17 ya da 18 aralik...
Bide memlekete geldik kayinvalidemlerdeyim:) ona yakalanmakta istemiyorum uygun bi vakit bulursam yapayim bari:)Evet yap bence içinde kuşku kalmasın
slm tatlım bende sana benim durumumdan bahsedeyim bende geçen hafta çok saçma bişey için ağlamaya başladım ama ben çok duygusalım umut bağlamamak için ona yordum çok alakasız bişeydi ama, bide çok acıkıyorum sabah kalktığımda dünyaları yiyesim var ben normalde zayıfım çokta iştahlı değilim bu aralar çok şişlik var karnım 5aylık hamile gibi zaten herkes hamile misin diye soruyor göbeğimi görünce değilim işteKızlar haftasonu yogunluktan giremedim insallah iyi haberler vardir? Benim bata 9 gun kaldi. Belirtilere takılmaktan helak oldum. 5-6 gündür her seye ama her şeye agliyorum, göğüs uçlarim dokununca cok aciyor, kasıklarim gun icinde bikac defa sızlıyo, sadece sag bacagimda diz kapagima vuran ağrı oluyo... insallah hamilelik belirtileridir. Simdiden aklima ya hamilelikten degilse diye geliyo gozyaslarim akiveriyo.. Anlam veremiyorum ruh halime...
Bat'daşlarım @ayllllliiiin35lale_cik sizlerde var mı belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?