2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde dundu ama ben en az 3 gun gecmeden yapmicam test sonra uzuluyo insan carsamba gunu yapmayi dusunuyorum
Evet cnm negatifi gormek uzuyo ama dayanamiyorum. Paranoyak oldum surekli lavaboya gidip bakiyorum varmi acaba bisey diye. Sende gebelik belirtisi olarak bisey varmi. Bende sari kokusuz akinti var. Bide adetime yakin goguslerim cok agrirdi dokunamazdim bile ama bu ay hic agri yok. Ucuna dokundukca sizliyo biraz.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah benimde bat 9 kasımdı hala olmadi gec dollenmedir diye biraz daha bekliyorum ama her belirtiyi gebeliğe yoruyorum senin ne belirtilerin vardı
Ben de senin gibi geçtir diye belki bekliyorum, bugün 7.gün adetten geçen. Ama olmadım hala. Akıntı , bel sırt ağrısı, midede sıkıntı, yanma bulanma falan var gibi ama psikolojik de olabilir diyorum, bilmiyorum,adet olmadığım sürece de umut var diye bekliyorum, her gün idrar testi yapıyorum ama, onu negatif gördükçe,kan testine gitmek istemiyorum,cumaya kadar bekliyim diyprum. Sen gittin mi kan testine

Canım 4 gün geçmişti doktorum kan testi yaptırmamı istedi. O gün 28 çıktı. Yani ilk kanda öğrendim. İdrar testi yapsaydım muhtemelen çıkmayacaktı. 2 gün sonra kan testini tekrarladım. 101 çıktı merak ettiğim için idrar da yaptım 5 dkyı geçtikten sonra silik çıktı. 7 gün geçtiyse kan testi yaptır bence

Evde idrar testi yaptım gecikmenin 5. Gününde ama negatif çıktı kan için çarşamba günü gidicem. Negatifi gormemek için test yapmaya korkuyorum ama bu kadar gecikmese normal değil bence. Benim beklemenin sebebi bu ay hiç umudum yoktu adet olayım da soğan kurune baslayayim diye bekliyordum ve şüpheli iliski tarihide battan bi gun önce o yuzden geçtir diye bekliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım insallah tez zamanda cift çizgileri goruruz. Benimde kasiklarimda batma akinti sürekli acıkma bel ağrısı göğüs ağrısı var ama psikolojikte olabilir bilmiyorum

ya benim göğüsler de dokununca ağrıyor ama adet e yaklaşınca hep olur benim. prolaktinim yükselmişti geçen ay benim acaba yine mi yükseldi diye de korkuyorum bir yandan. başka da pek bişey hissetmedim akıntım da hayli az zaten sanırım ben bu ay da kutumu boş hissediyorum

@friendly8584 senin belirtiler epey hamilelik belirtilerine benziyor inşallah hepsi hamileliktendir canım.
haftaya bugün test yapcaz şimdiden tek çizgiyi görecek olmanın stresi var

kızlar üzmek istemem sizi ama bunlar hep bizim psikolojik yaptığımız seyler adete daha var daha 3 haftalık bile olmamak Bebek bu belirtilerin nerdeyse hepsi 1 ayı bitirmiş 2 . Ayda olan kişilerde oluyor gözünüzü seveyim kendinize bunu yapmayın okudukça cok üzülüyorum @frendly

Kızlar sorum olacak askıda kalmasın ben ilgilenirim diyen takip etsin ne olur beni net aklımdakileri sorup kurtulayım. Geç döllenme olan biri adet gecikmesinin kaçıncı gününde test yapmalı
Canım benim geç döllenme oldu. Adetin 21 yada 22. Günü döllenmiş. Gecikmenin 4.günü kan testiyle öğrendim. İdrar testi ile öğrenmek istiyorsan yaklaşık 1 hafta beklemelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…