Diğer bi durum hala hasta olacakmışım gibi sancım var normal bi durum mu bilemedim
O agrilar oluyo canım benim 7.haftayim hala var.daha nekadar suruyo bilmiyorum.
Benim de bat 14 kasımdı, şuan idrar testleri negatif ama belki geç döllenmedir diye bekliyom, hala adet olmadım, benimkini de yazabilirmisin bat olarak, adet görene kadar umudumu yitirmemek istiyorum@Aylini1981 28 Kasım
@hiranur3419 28 Kasım
@SedaUmut 28 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@alars 29 Kasım
Canlar benimde 28i test günü yapalım mi bizde bu ay ayrı bir heyecan var bende insaAllah güzel olur ya 27sinde olanlarda dahil olabilir 27-28-29cular hamile patlamasi yapalım test günü yapipta
Ben adetimden once hafif sanci yasadim adet olcak gibi günü gelmeden.sonra batmaya cevirdi aniden durduk yere bise batiyodu hoplatiyodu beni,oyle suphelendim test yaptim pozitif cikti,agri oluyo yani ilkbastan buzamana kadarda hic gecmedi ama bi fark var tek tarafli oluyo.insallah rabbim gonlunuze gore versin.Canım bende de ili gündür adet sancısı var çok ağır değil dün bayağı oldu sancım dedim kesin adet oldum ama olmamışım üşüttüm mü diyorum adet öncesi yaşamam böyle şeyler özellikle akşamları daha çok oluyor psikolojik olabilir mi dicem bildiğin var sancım
Ben daha önce yapmıştım bu ay tekrar yapmayı dusunuyorum yarın sat3 normalde doktora gidecektim biktim artık doktordan hastaneden ocak ayına kadar ne hastane ne doktor yok kafamiza Gore takilacagiz, bir de bol bol dua edincez tabi.... İnşallah 2017 bizim yolumuz olur ve hamis gireriz yeni yilakizlar sogan kuru yapan oldumu bu ay
O ben de hala var sıkıntı edilecek bir durum değil hayırlı olsun :)Diğer bi durum hala hasta olacakmışım gibi sancım var normal bi durum mu bilemedim
Ben adetimden once hafif sanci yasadim adet olcak gibi günü gelmeden.sonra batmaya cevirdi aniden durduk yere bise batiyodu hoplatiyodu beni,oyle suphelendim test yaptim pozitif cikti,agri oluyo yani ilkbastan buzamana kadarda hic gecmedi ama bi fark var tek tarafli oluyo.insallah rabbim gonlunuze gore versin.
Ben henuz beklemedeym canim eger adet olmazsam persembe gunu yapmayi dusunuyirum test@eslemsin 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@mersinlikiz33 9 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@befer 11 Kasım
@Brunettex 11 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@aybkmst 14 Kasım
@bengisucuk 14 Kasım
@GorTuu 14 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@Melek Karakan 15 Kasım
@rhevrann 15 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
B betulanil 18 Kasım
@Artemis54 18 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
Canlar sizlerden haber yok yazaniniz varsa da gözümde kaçan hatırlatma yapayım dedim güzel haberler vericek olan var mi ya da yeni bat yeni umut
Yani vajinanon icini parmaginla kontrol ediyorsun.comelir pozisyonda idrari bosaltmis olmak gerekiyor...parmagini soktugunda parmaginin ucu sert kikirdaksi silindirik biseye dokunuyorsa adet olcaksin demektir.bu bahsettigim sey serviks yani rahim agzidir..eger yumusacik dil kivamindaysa o silindirik yapi ozaman yumurtlada donemin deilse buyuk ihtimalle hamilelik demektir canim
Silindirik bi yapi vardir canim vajinanin icerisinde..parmak gibidir o cikinti..parmaginla oa dokundugunda dudagini ic kismi gibiyse yumusaksa yani yumurtlama donemindesindir. sertse burun ucu gibiyse adet oncesi ve sonrasi donemdesindir...bunu genelde yumurtlama gunlerini tayin etmek icin kullanirlar..ama hamileliktede yumusadigi icin bi ip ucu oluyor insanaBen kontrol ettim de anlamam ki hiç girişte tam et parçası gibi bişey geldi elime nasıl oluyor ki
Yumuşak ama yumuşağın altında da silindir car belli oluyo, hiç belli olamaması mı gerekiyo ki?? Keşke önceden bileydim her gün bakar nası değiştiğini anlardım
Onemli olan ucu canim silindirin..ucu iyice yumusadimi o silindirin yanlarida yumusamaya basliyor zaten..ucundaki yumusakligi ve deligi hissediyorsan os aciktir yani ya yum donemi ya gebeliktirYumuşak ama yumuşağın altında da silindir car belli oluyo, hiç belli olamaması mı gerekiyo ki?? Keşke önceden bileydim her gün bakar nası değiştiğini anlardım
Hic korkma bir sey olmaz insallah Allah in izniyle. Sana tavsiyem her okuduguna duyduguna inanma. Hele ki internette okuduklarini onemseme pek. Birde hcg takibini 2 gunde bir yap. Ve mutlaka ayni laboratuvarda yaptir. hastaneden hastaneye sonuclar farkli cikabiliyor. bilgin olsun. ve tabiki 48 saat arayla. ornegin bugun saat 5 te yaptirdiysan 48 saat sonra yine saat 5 te ayni hastanede yaptirYA EVET IKI KAT ARTMASADA OLUYOMUŞ AMA BURDA OKUDUKCA KORKUYORUM DEGER SONRADAN DÜŞECEK DIYE.. TABIKI HEPSİ ALLAHTAN AMA IKI GUNDUR BULUTLARIN UZERINDEYDIK ŞİMDİ BÖLE KOTU BITERSE YIKILICAZ RESMEN..DOKTOR DAHA BISEY DEMEDI AKSAM GIDINCE DER MUHTEMELEN .. GENELDE HEP EN KOTU OLANI SOYLERLER ZTN,
Iyi aksamlar kizlar..cuma sabahi 117 cmartesi aksami 147 bu sabah 196 cikan beta hcg mi gidip doktora sordum. Bugunku testi baska hastanede yaptirdigim icin kabul etmedigini soyledi yeniden kan verdim.ultrasonla bakti kese yok dedi ki ona degil ozellikle kanama var mi ona baktigini soyledi.cikmadan once dis gebelik ihtimalini sordum evet dedi yine bu degerlerdeyse ilacla tedavi yapicaz yatiricam seni dedi. Ve ben bittim. Butun heveslerim yarida kaldi kan sonucunu bekliyorum ama sanmiyorum yukseldigini.gercekten inanamiyorum
1 Araliksa duzelteyim canım hem ne kusuru ask olsunEvet gördüm 2 aralık demişim galiba önce o yüzden 1 aralıkta ismimi göremeyince bende varım yazdım kusuruma bakmayın. Sonradan farkettim 2 aralık ta varım. Teşekkür ederim
Hayrola canim ya kış günü oyle istedigi anda cikartabiliyolar mi.insan sure verir birazKizlar ben taşıyorum evden tam da zamanina geldi cok moralim bozuk evi silip süpürmeye dermanim yokken bi de ev tasimakla ugrasicam.. Cok vicdansiz inaanlar var gercekten su dünyada konu burayla ilgili degil ama icimi dokmek istedim biraz size kusura bakmayin
Silindirik bi yapi vardir canim vajinanin icerisinde..parmak gibidir o cikinti..parmaginla oa dokundugunda dudagini ic kismi gibiyse yumusaksa yani yumurtlama donemindesindir. sertse burun ucu gibiyse adet oncesi ve sonrasi donemdesindir...bunu genelde yumurtlama gunlerini tayin etmek icin kullanirlar..ama hamileliktede yumusadigi icin bi ip ucu oluyor insana
Silindirik bi yapi vardir canim vajinanin icerisinde..parmak gibidir o cikinti..parmaginla oa dokundugunda dudagini ic kismi gibiyse yumusaksa yani yumurtlama donemindesindir. sertse burun ucu gibiyse adet oncesi ve sonrasi donemdesindir...bunu genelde yumurtlama gunlerini tayin etmek icin kullanirlar..ama hamileliktede yumusadigi icin bi ip ucu oluyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?