2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bende de ili gündür adet sancısı var çok ağır değil dün bayağı oldu sancım dedim kesin adet oldum ama olmamışım üşüttüm mü diyorum adet öncesi yaşamam böyle şeyler özellikle akşamları daha çok oluyor psikolojik olabilir mi dicem bildiğin var sancım
O agrilar oluyo canım benim 7.haftayim hala var.daha nekadar suruyo bilmiyorum.

Benim de bat 14 kasımdı, şuan idrar testleri negatif ama belki geç döllenmedir diye bekliyom, hala adet olmadım, benimkini de yazabilirmisin bat olarak, adet görene kadar umudumu yitirmemek istiyorum

Ben adetimden once hafif sanci yasadim adet olcak gibi günü gelmeden.sonra batmaya cevirdi aniden durduk yere bise batiyodu hoplatiyodu beni,oyle suphelendim test yaptim pozitif cikti,agri oluyo yani ilkbastan buzamana kadarda hic gecmedi ama bi fark var tek tarafli oluyo.insallah rabbim gonlunuze gore versin.

kizlar sogan kuru yapan oldumu bu ay
Ben daha önce yapmıştım bu ay tekrar yapmayı dusunuyorum yarın sat3 normalde doktora gidecektim biktim artık doktordan hastaneden ocak ayına kadar ne hastane ne doktor yok kafamiza Gore takilacagiz, bir de bol bol dua edincez tabi.... İnşallah 2017 bizim yolumuz olur ve hamis gireriz yeni yila

Benim karın altı bölgemde sancı oluyor yani herkesin adet sancısı farklıdır ya benim adet sancım oluyor kısacası tek taraflı değil

Ben henuz beklemedeym canim eger adet olmazsam persembe gunu yapmayi dusunuyirum test

Ben kontrol ettim de anlamam ki hiç girişte tam et parçası gibi bişey geldi elime nasıl oluyor ki

Iyi aksamlar kizlar..cuma sabahi 117 cmartesi aksami 147 bu sabah 196 cikan beta hcg mi gidip doktora sordum. Bugunku testi baska hastanede yaptirdigim icin kabul etmedigini soyledi yeniden kan verdim.ultrasonla bakti kese yok dedi ki ona degil ozellikle kanama var mi ona baktigini soyledi.cikmadan once dis gebelik ihtimalini sordum evet dedi yine bu degerlerdeyse ilacla tedavi yapicaz yatiricam seni dedi. Ve ben bittim. Butun heveslerim yarida kaldi kan sonucunu bekliyorum ama sanmiyorum yukseldigini.gercekten inanamiyorum

Ben kontrol ettim de anlamam ki hiç girişte tam et parçası gibi bişey geldi elime nasıl oluyor ki
Silindirik bi yapi vardir canim vajinanin icerisinde..parmak gibidir o cikinti..parmaginla oa dokundugunda dudagini ic kismi gibiyse yumusaksa yani yumurtlama donemindesindir. sertse burun ucu gibiyse adet oncesi ve sonrasi donemdesindir...bunu genelde yumurtlama gunlerini tayin etmek icin kullanirlar..ama hamileliktede yumusadigi icin bi ip ucu oluyor insana

Kizlar ben taşıyorum evden tam da zamanina geldi cok moralim bozuk evi silip süpürmeye dermanim yokken bi de ev tasimakla ugrasicam.. Cok vicdansiz inaanlar var gercekten su dünyada konu burayla ilgili degil ama icimi dokmek istedim biraz size kusura bakmayin

Yumuşak ama yumuşağın altında da silindir car belli oluyo, hiç belli olamaması mı gerekiyo ki?? Keşke önceden bileydim her gün bakar nası değiştiğini anlardım
Onemli olan ucu canim silindirin..ucu iyice yumusadimi o silindirin yanlarida yumusamaya basliyor zaten..ucundaki yumusakligi ve deligi hissediyorsan os aciktir yani ya yum donemi ya gebeliktir

Hic korkma bir sey olmaz insallah Allah in izniyle. Sana tavsiyem her okuduguna duyduguna inanma. Hele ki internette okuduklarini onemseme pek. Birde hcg takibini 2 gunde bir yap. Ve mutlaka ayni laboratuvarda yaptir. hastaneden hastaneye sonuclar farkli cikabiliyor. bilgin olsun. ve tabiki 48 saat arayla. ornegin bugun saat 5 te yaptirdiysan 48 saat sonra yine saat 5 te ayni hastanede yaptir

Canim merak etme saglikliysa progesteron tedavisine hemen yanit verir degerler yukselir

Evet gördüm 2 aralık demişim galiba önce o yüzden 1 aralıkta ismimi göremeyince bende varım yazdım kusuruma bakmayın. Sonradan farkettim 2 aralık ta varım. Teşekkür ederim
1 Araliksa duzelteyim canım hem ne kusuru ask olsun

Hayrola canim ya kış günü oyle istedigi anda cikartabiliyolar mi.insan sure verir biraz

Tatlım valla sen ebe olduğun için dilinden anlayamam tabi sadece diyebileceğim adete iki gün var adet sancım var akşamları özellikle ve dediğini yaptığımda girişte duvar giib bişey var ama o duvarın önü yumuşak et parçası gibiydi arkası zaten her zaman olan kıkırdak gibi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…