- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Rica ederim canim..dedigim gibi onemli olan servikse ulastigindaki kivami.yumusamaya basladiysa adete yakin cok buyuk ihtimalle gebelik oluyor.ama hormonal deisimlerdende etkilendigi icin onlarin normal sartlarda olmasi gerekiyormerhaba canim. sen ebeymissin masaalah:) ben o kadar bilmiyorum .Baska topikte hamile olanlar ve olmayanlar olarak yapiyoruz. yumurtlaadan sonraki 7 ya da 8 den sonra cok net aniyoruz. zaten lavobada anlasiliyor. paragini tirnak ucu kadr iceri ittiriyoruz. sertlik ya da boslk cok net. aciklamalar icin sagolain:) o kdar bilmiyorum ben
Bende varım beni ekledinizmi 1 aralık@Aylini1981 28 Kasım
@hiranur3419 28 Kasım
@SedaUmut 28 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@alars 29 Kasım
Canlar benimde 28i test günü yapalım mi bizde bu ay ayrı bir heyecan var bende insaAllah güzel olur ya 27sinde olanlarda dahil olabilir 27-28-29cular hamile patlamasi yapalım test günü yapipta
Merhaba yazınız dikkatimi çekti de nası oluyor tam anlamadım bat a 2gün var nokta şeklinde kahverengimsi leke geldi bahsettiğin duruma nasıl bakılıyor herkes anlayabilir miCanim serviks muayenesinde sadece asagi yukari durumuna gore gebelige karar verilmez..kivami dahada onemlidir bende ebeyim.yatarak yaparken ulasamayabilirsin bu hemen hamile oldugun anlamina gelmez.en saglikli sonuc tuvalette comelir pozisyondadir..ulasabilirsin yukardada olsa..kikirdak gibi sert parmak gibi cikinti eline gelirse yumurtlama donemin bitmis adete yaklasiyorsun demektir..ama yumurtlama donemi ve gebelikte dilden daha yumusak bi kivami vardir ortadaki deligi bile hissedilebilir.tabi bu yumurtlama doneminde ve hamilelikte boyle..ikisini iyi ayirt etmek lazim.bata yakinken yumusamaysa buyuk ihtimalle gebeliktir..benim suan batim geciyor ve yumusacik..bakalim tekrar mi yumurtladim yoksa hamilemiyim gorcez.henuz testler negatif
Eee resmen belli çizgi sabah kan ver bence bukadar erken çıkması harikaSabah idrarı ile
Canım 1.sayfadaki listede var adın bunu kesip aldım listenin içindenBende varım beni ekledinizmi 1 aralık
İkisinde de var demi kızımı kaybedeni 4 ay oldu korkuyomEee resmen belli çizgi sabah kan ver bence bukadar erken çıkması harika
Evet gördüm 2 aralık demişim galiba önce o yüzden 1 aralıkta ismimi göremeyince bende varım yazdım kusuruma bakmayın. Sonradan farkettim 2 aralık ta varım. Teşekkür ederimCanım 1.sayfadaki listede var adın bunu kesip aldım listenin içinden
Korkma hayırlısını dile ve madem çizgi var kan ver yada istemiyorsan koyulaşmasını bekleİkisinde de var demi kızımı kaybedeni 4 ay oldu korkuyom
Bat a kaç gün kala bakabilirizR
Rica ederim canim..dedigim gibi onemli olan servikse ulastigindaki kivami.yumusamaya basladiysa adete yakin cok buyuk ihtimalle gebelik oluyor.ama hormonal deisimlerdende etkilendigi icin onlarin normal sartlarda olmasi gerekiyor
Merhaba yazınız dikkatimi çekti de nası oluyor tam anlamadım bat a 2gün var nokta şeklinde kahverengimsi leke geldi bahsettiğin duruma nasıl bakılıyor herkes anlayabilir mi
Canim yumurtlamadan bi kacgun sonra tekrar sertlesr o rahim agzi..oyuzden bata 5 6 gun kaladan sonra gebelik varsa yavasca yumusiycaktir.duzenli kontorlle bata kadar gozlemlenebilir yumusuyormu sertlesiyormu diyeBat a kaç gün kala bakabiliriz
inşallah kızlar ya o kadar istiyorum ki allahım sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah
İki tane yaptım bugün ikincisini yaptım yine aynı çıktı çok yemek yiyom ben ya girip çıkıp yemek yiyom belim agriyo kopuyo biraz ayakta dursam
Hayırlı olsun benim de böyleydiAkşam yaptığım test bata bir hafta var varmı sizce
Aynen canim su an cok erken eger haftasonu kendimi tutabilirsem ki tutmak istiyorum hep birlike yapalim testiinşallah bence haftaya pazartesi yapalım yaa hep birlikte aynı anda heycan olsun
Canim serviksime baksana yumusak mi sert mi oda fikir verirÖğleden sonra yaptigim
Bu testler 20 den sonraki değerleri gösteriyor benim 29 su silik olduğunda senin de 20den yukarıdır kanda baktır bence hemenKanda cikarmiki korkuyom biraz dahami beklesem
Yok canim neden kızalım kırılalım burda herkes tek amac pesinde. Ruh hali iste bi ay bakiyosun umursamiyosun bi ay bakiyosun rutin olan herseyi belirti olarak gorebiliyosun.. anne olma hasreti..Ben kızın kırılın diye kesinlikle demedim bende sizin gibiydim araştırdım günlerce uyumadan bildigin saçmalıyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?