2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

R
Rica ederim canim..dedigim gibi onemli olan servikse ulastigindaki kivami.yumusamaya basladiysa adete yakin cok buyuk ihtimalle gebelik oluyor.ama hormonal deisimlerdende etkilendigi icin onlarin normal sartlarda olmasi gerekiyor

Merhaba yazınız dikkatimi çekti de nası oluyor tam anlamadım bat a 2gün var nokta şeklinde kahverengimsi leke geldi bahsettiğin duruma nasıl bakılıyor herkes anlayabilir mi

Merhaba yazınız dikkatimi çekti de nası oluyor tam anlamadım bat a 2gün var nokta şeklinde kahverengimsi leke geldi bahsettiğin duruma nasıl bakılıyor herkes anlayabilir mi

Yani vajinanon icini parmaginla kontrol ediyorsun.comelir pozisyonda idrari bosaltmis olmak gerekiyor...parmagini soktugunda parmaginin ucu sert kikirdaksi silindirik biseye dokunuyorsa adet olcaksin demektir.bu bahsettigim sey serviks yani rahim agzidir..eger yumusacik dil kivamindaysa o silindirik yapi ozaman yumurtlada donemin deilse buyuk ihtimalle hamilelik demektir canim

İki tane yaptım bugün ikincisini yaptım yine aynı çıktı çok yemek yiyom ben ya girip çıkıp yemek yiyom belim agriyo kopuyo biraz ayakta dursam

hayırlı olsun canım inşallah o çift çizgiyi görmek bizlere de nasip olsun. belki erken döllenmiştir senin ki ne güzel hemen çıkmış ben test yapsam şimdi ya doğru çıkmadıysa erkense diye düşünürüm hep

Ben kızın kırılın diye kesinlikle demedim bende sizin gibiydim araştırdım günlerce uyumadan bildigin saçmalıyormusum
Yok canim neden kızalım kırılalım burda herkes tek amac pesinde. Ruh hali iste bi ay bakiyosun umursamiyosun bi ay bakiyosun rutin olan herseyi belirti olarak gorebiliyosun.. anne olma hasreti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…