Aynen canim su an cok erken eger haftasonu kendimi tutabilirsem ki tutmak istiyorum hep birlike yapalim testi
Tamam kuzum sabirla bekliyoruz haftasonuda esimin köyüne gidicez zaman cabuk gecer, orda da internet cekmiyo. ben aralikta klomen kullanicam nasipse bakalim bizi neler bekliyor..dayan canım ya hep birlikte yapalım heyecanlı olur :)
Teşekkür ederim bi denicemYani vajinanon icini parmaginla kontrol ediyorsun.comelir pozisyonda idrari bosaltmis olmak gerekiyor...parmagini soktugunda parmaginin ucu sert kikirdaksi silindirik biseye dokunuyorsa adet olcaksin demektir.bu bahsettigim sey serviks yani rahim agzidir..eger yumusacik dil kivamindaysa o silindirik yapi ozaman yumurtlada donemin deilse buyuk ihtimalle hamilelik demektir canim
Er ya da gec sevincimiz kursagimizda kalmayacak insallah canim bu ay olmadiysada bikac aya olucak nasipse sabredelim kuzum..inşallah kızlar ya o kadar istiyorum ki allahım sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah
Bende aralıkta klomen kullanıyım die düşündüm fakat inşallah gerek kalmaz bu ay bebiş vardırTamam kuzum sabirla bekliyoruz haftasonuda esimin köyüne gidicez zaman cabuk gecer, orda da internet cekmiyo. ben aralikta klomen kullanicam nasipse bakalim bizi neler bekliyor..
Klomeni doktor vermeden kullanabiliyir muyuz canim?Bende aralıkta klomen kullanıyım die düşündüm fakat inşallah gerek kalmaz bu ay bebiş vardır
Kullanılabiliyor fakat yinede sormakta fayda var bana dr um kullanabilirsin dedi o yüzden kullanıcam. Yada inşallah gerek kalmazKlomeni doktor vermeden kullanabiliyir muyuz canim?
O agrilar oluyo canım benim 7.haftayim hala var.daha nekadar suruyo bilmiyorum.Diğer bi durum hala hasta olacakmışım gibi sancım var normal bi durum mu bilemedim
Tebrikler hayirli ugurlu olsunnnnKızlar bugün kan ve idrar testi yaptım sonuç pozitif çok mutluyum darısı tüm bekleyenlere inşallah :)
İnsallahhhh canimKullanılabiliyor fakat yinede sormakta fayda var bana dr um kullanabilirsin dedi o yüzden kullanıcam. Yada inşallah gerek kalmaz
@eslemsin 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@mersinlikiz33 9 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@befer 11 Kasım
@Brunettex 11 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@aybkmst 14 Kasım
@bengisucuk 14 Kasım
@GorTuu 14 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@Melek Karakan 15 Kasım
@rhevrann 15 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@Artemis54 18 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
Canlar sizlerden haber yok yazaniniz varsa da gözümde kaçan hatırlatma yapayım dedim güzel haberler vericek olan var mi ya da yeni bat yeni umut
Canım 1.sayfadaki listede var adın bunu kesip aldım listenin içinden
Canım Benim bugün gelen giden yok belirti de yok Bakalım beklemedeyim Hayırlısı Olur hepimiz için inşallah@kkk91 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
sukrancemal 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
Batı bugün olanlar durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?