Canim hayirlisi olsun 5 gunluk spermle hamile kalan bile var.ve gec yumurtlarsanda yine yakalamis oluyorsun.rebbim vermek istedimi ona gucluk yok merak etmeKizlar ben ilk defa 12. gun yumurtladim insallah bu ay oyle olmaz. Esim görev nedeniyle gidiyor reglimin 13. gunu en erken gelebilecek insallah gec yumurtlarim da bir sansimiz olur. aplikasyonda 1 bucuk yillik regl tarihlerim isaretli ilk kez bu kadar erken yumurtladim. Cok endişeliyim. Yoksa ocak ayina kalacak aralik ayinda is geregi yurt disina cikacagim. Üzülüyorum cok
Kız sen adet olmamış miydin
Kız sen adet olmamış miydin
Çok sevindim ya canım benim kan testi yap sonucu bizle paylaş. 3. Ayin miydi seninİşte leke şeklinde az gelmişti ilk gün sonra damla damla leke sadece eşim şüphelendi ama o yaptırdı testi :))) inşallah hamişimdir hala ben şok
Erken yumurtlarsam sansimiz olmayacak canim. Umarım gec olur. Rabbim ol der ve olur.Canim hayirlisi olsun 5 gunluk spermle hamile kalan bile var.ve gec yumurtlarsanda yine yakalamis oluyorsun.rebbim vermek istedimi ona gucluk yok merak etme
Insallah kuzumm sagolasinher serde bir hayir her hayirda bir ser vardir Canım yasadigin serden kurtulman icin senin icin hayirlisi buymus deyip daha agirlasmadan simdiden o insanlardan uzaklasman senin icin daha hayirlisidir inşallah en kisa zamanda tasinip kurtulursun :)
Vayyy evettt hamilesinn kuzummm :) hemen kan ver
Bence değilsin canmKız sen adet olmamış miydin
Bu testi yaptiginda kac dakika da cikti canım ikinci cizgi var ama sen genede tekrarla inşallah bebis vardir canim
Evet canıM gebeysende olabiliyor inşallah oylesindir .Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.Diğer bi durum hala hasta olacakmışım gibi sancım var normal bi durum mu bilemedim
Çok sevindim ya canım benim kan testi yap sonucu bizle paylaş. 3. Ayin miydi senin
Vayyy evettt hamilesinn kuzummm :) hemen kan ver
Bu testi yaptiginda kac dakika da cikti canım ikinci cizgi var ama sen genede tekrarla inşallah bebis vardir canim
Kuzum git saglik ocagina ver bi testle daha garantileyince :)) hepinizle dualarimm insallah nasip olucak bekleyen herkese kuzum cok sevindim: )) Rabbim saglikli sihhatli kucagina alabilmeyi nasip etsin insallahhh aminn:)))) ayyy meleğim ben halen şoktayım kızzz senin duaların kabul oldu güzel kalpli meleğim yarın tekrar bi test daha yapacam
Kocam 1 hafta dolmadan kan testi yok diyo halen şüpheli o :/
iyi yapmışsın canım.inşallah gereken şekilde davranmayı öğrenir çok sanmıyorum ama birşeyi bilmeleri onların bize açıklama yapmamaları anlamına gelmez.sonuçta belirli bir şekilde açıklamalarıyla tatmin edip güven vermesi lazımDevlet hastanesi canim bakirkoy sadi konuk .sikayet ettim hem hastanedeki hasta haklarina hem de 184e.
Kuzum git saglik ocagina ver bi testle daha garantileyince :)) hepinizle dualarimm insallah nasip olucak bekleyen herkese kuzum cok sevindim: )) Rabbim saglikli sihhatli kucagina alabilmeyi nasip etsin insallahhh aminn
Amin canım benim insaAllah güzel haberler alırız bende bu sabah adet agrisi gibi agriyla uyandım ve gaz sancim vardı bakalim sonu ne cikicak herseye hazırlıkliyim uzulmeyede Allah büyük
Amin inşallah canım sağ kasığımda batma var :) ikna ettim yarın sabah vericem haber ederim kesin
Heyecan işteee merakkkGecikmeden test yapmayın canım. Herkeste hemen çıkmıyor. Benim 6 gün sonra çok silik çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?