- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Allah herseyin en iyisini bilir bulupta kaybetmek eminim dusuncesi bile kotudur senin icin Allaha sigin o hakkinda hayrlisini verir uzulme lutfen insAllah bebegindir oInan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor
InsAllah vardirrrrBiraz bekledim öyle çıktı canım yarın yine yapacam zaten inşallah vardır inşallah
Biraz bekledim öyle çıktı canım yarın yine yapacam zaten inşallah vardır inşallah
Canim bat kacti lekelenmen nezamn oldu yani
Biliyorum canım çok zor. Bir de çıkanları görünce insan daha da gaza geliyor. O testlere az mı para verdim inanmadım kan verdim. Parasında değilim de psikolojik olarak kötü etkilendimHeyecan işteee merakkk
Tebrik ederimmmmm :)) çok sevindim darısı bize inşallahhhhh.... Sımsıkı tutunsun sana bebişin Allahın izniyle... Nerende ağrı var karnın alt kısmında sertlik var mı seninde
Canım benim bat 13 deydi 15 nde adetim geldi ama ilk gün normladen çok çok az geldi sonraki gün lekeye dönüştü kahve pembe sonraki gün 2 damla ve son ben normalde 5 gün olurdum ve ilk defa böyle olmuştu
Gec dollenme olmus sanirim ozamn canim
Yani 3 haftalik olsa cok koyu cikardi..2. haftanin orta ve sonlarinda olabilirsin.buda normal adet tarihine 1 hafta kala yumurtladigini yani gec yumurtladigini gosterir canim..aman olsunda ne farkederOlabilir benimde aklıma o geldi biliyonmu şuan
Yani 3 haftalik olsa cok koyu cikardi..2. haftanin orta ve sonlarinda olabilirsin.buda normal adet tarihine 1 hafta kala yumurtladigini yani gec yumurtladigini gosterir canim..aman olsunda ne farkederdarisi basimiza
canim sonuc cikinca haber ver. belkide farkli hastanede yaptirdigin ici deger boyle. insallah sonuc guzel olcak canim.Inan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor
canim sonuc cikinca haber ver. belkide farkli hastanede yaptirdigin ici deger boyle. insallah sonuc guzel olcak canim.
Insallah hicbirimiz icin kalmaz canim senin bat ne zamandi?Bende aralıkta klomen kullanıyım die düşündüm fakat inşallah gerek kalmaz bu ay bebiş vardır
Gamzecannn
Canim cok sevindim bende bu ay supheliyim ama bakalım öylemi cikicak test yapmicam hemen yarin güzel haberlerini görelim insaAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?