İdrar yolları enfeksiyonu hamile kalmayı engelliyor mu ki ?Canım ben 6 aylık evliyim yaşım 22. eşimi severek evlendim ama ilk 3 ay vajinismus sorunuyla ugrastim. neler neler sürdüm sirf yapmak için. kremler, jeller vs. 3 aydan snra doktor sayesinde 3.haftada aştım. düzenli birlikteliğmz oldu, eşim çocuk istiyor çok. ve galiba hamileyim.. idrar testi 2 cizgi cok koyu çıktı. oglenden sonra kan testinin sonucuna bakicam. bekliyorum iste. ama bence kremden fln degildir. dilersen bi dr görün. enfeksiyon fln olablir idrar yollarinda .. idrar söktürücü kürler var onlari dene düzenli olarak. soğan kürü yapan fln var. araştır istersen. ama öncelikle dr git derim :) inşallah tez zamanda hamile kalirsin..
Geç döllenme ise görünür müCanım ama şu anda da için hiç rahat değil gibiyap kurtul, neyse sonuç belli olur artık herhalde. 4 gün geçmiş dile kolay
İnşallah öyleyimdirCanım benimde geçen ay 4 gün gecikti .sonrasında regl oldum. İns.seninki ole olmaz .hamilesindir
Ben de idrar yolları enfeksiyonu var üç aydır evliyim evlendiğim günden bu yana çekiyorum antibiyotik kullandım ama geçmedi onun yüzünden bebek olmuyorsa cidden çok üzüleceğimCanım ben 6 aylık evliyim yaşım 22. eşimi severek evlendim ama ilk 3 ay vajinismus sorunuyla ugrastim. neler neler sürdüm sirf yapmak için. kremler, jeller vs. 3 aydan snra doktor sayesinde 3.haftada aştım. düzenli birlikteliğmz oldu, eşim çocuk istiyor çok. ve galiba hamileyim.. idrar testi 2 cizgi cok koyu çıktı. oglenden sonra kan testinin sonucuna bakicam. bekliyorum iste. ama bence kremden fln degildir. dilersen bi dr görün. enfeksiyon fln olablir idrar yollarinda .. idrar söktürücü kürler var onlari dene düzenli olarak. soğan kürü yapan fln var. araştır istersen. ama öncelikle dr git derim :) inşallah tez zamanda hamile kalirsin..
Evet yanlis anliyorlar bizi.benimde arkadaslarim hamile kiskanmiyorum.özeniyorum imreniyorum..benden alip ona vermediya rabbim niye kiskanayim.ama bizi sadece yine biz anliyoruzbende anlamadım canım yaa bazen öyle insanlar var ki ne anne olmayı ne baba olmayı hakediyolar. çok istiyorum çokk benimde kızkardeşim 23 yaşında evlendiği ay hamile kaldı bazen böyle söyledikçe eşim kıskanıyo musun filan diye kızıyo ama öyle bişey değil bu
Canim belki esinden geciyordur enfeksiyon eşli tedaviyi deneyin.Ben de idrar yolları enfeksiyonu var üç aydır evliyim evlendiğim günden bu yana çekiyorum antibiyotik kullandım ama geçmedi onun yüzünden bebek olmuyorsa cidden çok üzüleceğim
aynen öyle canımmEvet yanlis anliyorlar bizi.benimde arkadaslarim hamile kiskanmiyorum.özeniyorum imreniyorum..benden alip ona vermediya rabbim niye kiskanayim.ama bizi sadece yine biz anliyoruz
Biz de hep düşünürdük biz yapamıyoruz olmuyor diye. Rabbim nasip etti. Bir zamanı varmış. Allahım isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallahSeni o kadar iyi anlıyorum ki.. Biz de 3 arkadaş aynı ay planladık gebeliği. İkisi hemen o ay hamile kaldı benim hala yok . Nerdeyse 7 aylık hamileler ve her gün gözümün önünde büyüyor bebekleri.. Ablam da hamile .. Onlar adına çok seviniyorum , inş sağlıcakla kucaklarına alırlar. Etrafımda isteyen herkes bebeğini bekliyor , bizim denemeler hüsranla sonuçlanıyor.. Bir yerde bir eksik mi var bilmiyorum ki
Hatırladığım kadarıyla adetin düzenli değildi dimi? Üzülme bu bile çok iyi bişey. Allahım inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinOldum simdi
Pko var sapmalar oluyor canim ama onumuzdeki aya umut etcek enerjim hevesim hic biseyim kalmadi suanda.11 aydir ayni senaryo.isyan etmek istemiyrm ama yoruldum yiprandim heveslenince daha da cok yiparniyrm ne yapcagmi bilmiyrm artik dr a gitmek bile gelmiyor icimdenHatırladığım kadarıyla adetin düzenli değildi dimi? Üzülme bu bile çok iyi bişey. Allahım inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
canim unidini yitirme soyle dusun vucudunun hamile kalmaya musait oldugunu Allahin her zaman yaratici gucune inandigini ve onun istedigi zaman seni bir bebekle taclandiracagini dusun Allahim Meryem anamiza bile hic kimseyle birlikte olmamisken bir evlat verdi neden bize vermesinki hayirsiz bir evladimiz olacagina birak Allahin bizi boyle sinasinPko var sapmalar oluyor canim ama onumuzdeki aya umut etcek enerjim hevesim hic biseyim kalmadi suanda.11 aydir ayni senaryo.isyan etmek istemiyrm ama yoruldum yiprandim heveslenince daha da cok yiparniyrm ne yapcagmi bilmiyrm artik dr a gitmek bile gelmiyor icimden
Belki bu ay oluruna bırakmak daha iyi olur. 10.günden itibaren gün aşırı yada 2 günde bir ilişki olsa yani keyfinize göre hem sen hemde eşin rahat olur. Benim doktorum ovulasyon testlerine çok kızıyor. Zaten stresli bir dönem buna kafanı yorma derdi.Pko var sapmalar oluyor canim ama onumuzdeki aya umut etcek enerjim hevesim hic biseyim kalmadi suanda.11 aydir ayni senaryo.isyan etmek istemiyrm ama yoruldum yiprandim heveslenince daha da cok yiparniyrm ne yapcagmi bilmiyrm artik dr a gitmek bile gelmiyor icimden
Sadece bir tane mi doktor varmis canim keske 182 den alsaydin rendavuYok devlet glhastanesine geldim ilçe olduğu için öğleden sonra dediler hastası dolmus
Bi doktor var ya oda şimdi kan isteyecek muhtemelen yada adet olmasan gel diyecek testlerinde getirdim gosterecemSadece bir tane mi doktor varmis canim keske 182 den alsaydin rendavu
Adetim gecti diyiver sende testleri gosterince bebisim kucuk bir pembe yalan sikinti olmaz diye dusunuyorum :))Bi doktor var ya oda şimdi kan isteyecek muhtemelen yada adet olmasan gel diyecek testlerinde getirdim gosterecem
Bu vajinis ne canm tam olarakCanimm inşallah çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattin doktora gidiyorum bu arada sadece bu konuyu sormadım kızar diye sende inşallah hamilesindir inşallah sağ salim kucağına alırsın bu arada bende 22 yaşındayım 6 aylık evliyim inşallah bu ay bende alırım güzel haberler
İyi fikir dundu diyim alttan bakmaya kalkarsa ya yeniyse birşey olur diye korkuyom 4 ay önce kaybettim kızımıAdetim gecti diyiver sende testleri gosterince bebisim kucuk bir pembe yalan sikinti olmaz diye dusunuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?