:)))Bir bu kalmisti zaten belirti diye saymadigimiZ:))))Yok yok ben adet olucam agrim var adet agrisi gibiBenimde bu ay ilk defa oldu bu hava kacirmalari:)) kiz betulum bakarsin bizde bunu hamis belirtisi olarak yazariz:))
Kiz adet agrisina benziyormus hamislik agrisi oyle diyorlar. Ben iyice polyanaya bagladim:)):)))Bir bu kalmisti zaten belirti diye saymadigimiZ:))))Yok yok ben adet olucam agrim var adet agrisi gibi
Canim bende seni merak ediyirdum ne yapti acaba ,son durum ne diyee.
Dualarimizdasinniz canimm hic belli olmaz ,bi bakmisin tedaviye gittiginde kendiliginden hamile kalmissinn.
İnsallah saglikla vaktinde gelsin kuzucuklar.
Cuma yapmıştım negatiftiTest yapmış mıydın canım inşallah bebektir
Negatif görmekten korkuyorum hemde cokNeden test yapmıyorsun?
:))) Amannn napalim olursak oluruz bidahaki ay umudumuz olur:)Yeterki Allah saglik versinKiz adet agrisina benziyormus hamislik agrisi oyle diyorlar. Ben iyice polyanaya bagladim:))
Negatif görmekten korkuyorum hemde cokNeden test yapmıyorsun?
Aynen oyle canim Allah saglik versin huzur bereket versin cumlemize insallaaah :)):))) Amannn napalim olursak oluruz bidahaki ay umudumuz olur:)Yeterki Allah saglik versin
bende bişey yok canım yine olmadı yine olmadı. rahim filmi çektirdim çok canım yandı. yeni bat 11 aralık. eskisi gibi yazmıyorum zaten sadece okuyorum sizin yazdıklarınızı. çok üzülüyorum artık. dün bi arkadaşım daha doğum yaptı. 4 yakın arkadaşım 4 üde hamile şaka gibi. işe gidip geliyorum ama hiç bişeyden zevk almıyorum artık sürekli eve gidip ağlamak istiyorum.
Canim kadin dogumcudan rendavu mu alip kan tahlili verecektinHastaneye geldim öğleden sonra dediler ya hasta çokmuş bi Ne sacmalik
Ayni belirtiler bendede var 1 haftadir gunde 3 4 saat bas agrim oluyor siddetli ama adet gelmedi 2 gun gecti..bat gunu negatfti insallah pozitife döner yaa yarin yine test yapicam ins
Canım ama şu anda da için hiç rahat değil gibiNegatif görmekten korkuyorum hemde cok
Oldum simdiİnşallah canım benimki negatifti 5 gün sonra pozitife döndü kan verdim sonuç bekliom eve geldim eşim alcak sonuçları :)
Sende adet olmadınmı daha canım
Günaydın fistiklar biz bugun kalp atışı dinlemeye gidiyoruzz :))
Canım benimde geçen ay 4 gün gecikti .sonrasında regl oldum. İns.seninki ole olmaz .hamilesindirCuma yapmıştım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?