2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Üzülme yaa kıyamam sana :/
Allahtan ümit kesilmez ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin Allah o yüzden güçlü ol dua et gerisi takdir ilahi Allah'ındır Rabbim duanı kabul edecek ama vakti var ve önüne bi engel koymuştur bu engel sabretmektir .
O yüzden güzelim rahat ol ben seni çok iyi anlıyom çünkü bende yaşadım aynı şeyleri
Güzel kalpli meleğim şükret sabret dua et sadece tamam mı

Cok saol canim.sabretmekten baska bisey gelmiyor zaten elimden

Amin canım bende beklemedeyim benimde öğleden sonra çıkacak sonuçlar

İnşallah hamilesindir bende sonucumu bekliyorum 3 de çıkıcak:) artışını takip ediyorum inşallah guzel artmistir

bende anlamadım canım yaa bazen öyle insanlar var ki ne anne olmayı ne baba olmayı hakediyolar. çok istiyorum çokk benimde kızkardeşim 23 yaşında evlendiği ay hamile kaldı bazen böyle söyledikçe eşim kıskanıyo musun filan diye kızıyo ama öyle bişey değil bu

Ama biz bi ay boyunca kullandık uzun süre yani çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye
Canım ben 6 aylık evliyim yaşım 22. eşimi severek evlendim ama ilk 3 ay vajinismus sorunuyla ugrastim. neler neler sürdüm sirf yapmak için. kremler, jeller vs. 3 aydan snra doktor sayesinde 3.haftada aştım. düzenli birlikteliğmz oldu, eşim çocuk istiyor çok. ve galiba hamileyim.. idrar testi 2 cizgi cok koyu çıktı. oglenden sonra kan testinin sonucuna bakicam. bekliyorum iste. ama bence kremden fln degildir. dilersen bi dr görün. enfeksiyon fln olablir idrar yollarinda .. idrar söktürücü kürler var onlari dene düzenli olarak. soğan kürü yapan fln var. araştır istersen. ama öncelikle dr git derim :) inşallah tez zamanda hamile kalirsin..

Canimm inşallah çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattin doktora gidiyorum bu arada sadece bu konuyu sormadım kızar diye sende inşallah hamilesindir inşallah sağ salim kucağına alırsın bu arada bende 22 yaşındayım 6 aylık evliyim inşallah bu ay bende alırım güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…