- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
HarikaaaaAyyy inşallah canimmm sende kalirsin. hamileyim ben beta 1658 çıktı
Telefonlami ogreneceksin bebegim benim bildigim 3 te falan cikar sonuclarKan istedi verdim iki saate kadar çıkar dedi
Sagol caniiimmm darisi bekleyenlereHarikaaaaTebrik ederim
Yok canım kullanmadım kullaninca nasil belirtiler çıkıyor bilgim yok malesefInsallah canim bndede bi belirti yok adet sancilarim gecdi sadece boyle doluluk hissi gibi bi his var kasigimda sanki ici su doluda geriliyo gibi bide asiri odem oldm parmaklarim bacaklarim hatta burnum bile sis crinone jel kullanmisdim o gecikme yapabilir diye okudum nette sende o tarz birsey kullandinmi progesteron iceren S selifor
Sağol canım cvbin için şimdi bebegin oldu mu
Ooo sevindim cook alttan baktimi bebekYok bekleyecem ona göre vitamin bazı ilaçlar yazacak dedi
Gamzeemm belirtilerin nelerdiiiGaliba hamileyim testte iki çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliom canım
Yok bakmadı ateş olcduler nabız ateşin 1 derece fazlaOoo sevindim cook alttan baktimi bebek
Allah allah nasil oluyormuski ooYok bakmadı ateş olcduler nabız ateşin 1 derece fazla
Ben de idrar yolları enfeksiyonu var üç aydır evliyim evlendiğim günden bu yana çekiyorum antibiyotik kullandım ama geçmedi onun yüzünden bebek olmuyorsa cidden çok üzüleceğim
Tatlım çıktı mı sonucun ne yaptın ?Gamzecannn
Değerin çok iyi . Çok sevindim valla . İnşallah benimde bu sefer fazla çıkarSagol caniiimmm darisi bekleyenlere
Kuzuuu az kalmis senin sonucclaraDaha bekliom kuzu 3 ten sonra çıkcakmış uyumuşum yaaa :))))
Ayy gerçekten mii ben de deneyim o zaman :) hayırlı olsun hamilelik haberi almışsınız galibaa :)Canım ben o kadar hap ilaç kullandım 3 ay çektim geçmedi soğan suyu 15 gün içtim sabah akşam aç karnına kurtuldum şifam o
Bilemiyorum ki ya bakalım gideceğiz doktora inşallah :)Canim belki esinden geciyordur enfeksiyon eşli tedaviyi deneyin.
Allahııımmmmm
Ya saka misinnn allahiiiimmm benimde 1658 çıktı kiziiiim hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?