2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya erken menepoza gircek kadar uygulamiyorlarki klomen tedavisni zaten 2 3 kere deniyolar.ama ovu testine gelince adet oldugum gune baktigimda ben uzayan akintimin geldigi gun yumurtladim.oyuzden en guzeli kendi belirtilerinle yakalamak bence tabi bnm fikrim bu.

anladım canım ama benim doktoruma gösterdik sonuçları %2 nin altında olanlar bile hamile kalabiliyomuş bide hiç bişey önermedi sinir oldum. eşime bu konuda çok üsteleyemiyorum onun yüzünden olmuyomuş gibi imada bulunduğumu zannediyo. ama benim için o ya da ben farketmez ki. teşekkür ederim canım yinede bakıyım bi dediğin doktora.

Ben ona mail attim canim..bizim sayi 85 milyon hiz a sinifi 25 ileri hiz 85 yani morfoloji haricindeki degerlerimiz cok iyi morfolojimiz 0..ama o dier birimler cok iyi oldugu icin degerleriniz normla gebelik icin yeterlidir yazmis..oyuzden tek basina morfolojiyle degerlendrmiyolar.onu cok problem olarak gormuyolar

İçini ferah tut. Doktorum hsgden sonra 3 ay süre içinde çok yüksek ihtimal verdi. Olumlu düşün. Her şerde bir hayır vardır de her zaman. Rabbimin uygun gördüğü zaman en hayırlıdır biliyorsun. İnsan ilk başta çok üzülüyor bende yaşadım ama sonra iyi ki şimdi olmuş diyoruz. Allahım hayırlısıyla daha fazla aratmadan hepinize nasip etsin inşallah

aybkmst canim senin konunla benzer bi konu icin Babies16 dedigim dr.a mesaj yazmis. sizde de sayi hiz yeterliyse morfoloji onemli degil demis. icin rahat olsun o zaman canim.

Canim morfoloji hakkinda pek bilgim yok ama esim her test yaptirdiginda dr guzel morfoloji diyordu. bizim problemimiz sperm dna sındaydi. tabi eslerimize yansitmamaliyiz yoksa onlar cocuk sahibi olamamiza kendilerini sebep gorup cok uzuluyolar bizim uzuldugumuzu gorunce dahada yikiliyolar.

Haklisin canimda iste dert ediyorum kendime ama kullanicam insallah klomeni. sen bu ay farkli takviyeler dusunuyo musun?

Canım yaaa düşünmemeye çalışalım yoksa bende uyuyamıyorum tedirginim hep varmı yokmu die.duygular alt üst olmuş kıyamam

Haklisin canimda iste dert ediyorum kendime ama kullanicam insallah klomeni. sen bu ay farkli takviyeler dusunuyo musun?
Bu ay hayit tohumu cayiyla sogan kürünü deniycem insallah canim...esimede kagan aydosun dna tedavisi var gun asiri klomen ve emodex diye bi vitamin onu denemeyi dusunuyorum.cunku biz dna hasar testi henuz yaptrmadik 0 olduguna gore az cok hasar var belli..onu deniycem oyuzden 2 ay..bal tarcin corek otunu yine yapicam oda yumurtaliklarimi cok hareketlendirmisti dr dedi bakalim hayirlisi

Merhaba kızlar benimde 1 yılım bitti olmuyor kaç defa doktora gittim suan batın 2 günümdeyim yarın randevum var yıne hormon testi falan ALLAH yardımcımız olsun bu aralar o kadar kafama takıyorum ki anlatamam Yine devlet hastanesındeki doktor hiç bişey demezse artık özel bi yere gidicem her defasında hormon testi yap eee foliksit kullan başka bişey demiyor sinir olmamak elde değil....

Elimdn geldgnce yapmamaya calisrm cnm da o sitres olmadn hic dakiksmz gecmiyo zaten bu son yasadgmdan buyuk bi hayal kirikligim olmaz bu aralar.
Birdaha adetm gecmeden test yada kan testi yapmammmm
Ekten ates olcumude yapcm bu ay

S selifor canım ben clearblue digital test ve 2 tane ucuz gebelik testi hazırladım bakalım nolcak 3 gün kalıcak bat a digital olan 4 gün kalaya kadar gösterdiği yazıyor

Bat bitince başla haftada iki kere çalış geçen ay ben ovu testine inandim olmadı birde canım kuru incir ye günde 5-6 tane

Elimdn geldgnce yapmamaya calisrm cnm da o sitres olmadn hic dakiksmz gecmiyo zaten bu son yasadgmdan buyuk bi hayal kirikligim olmaz bu aralar.
Birdaha adetm gecmeden test yada kan testi yapmammmm
Ekten ates olcumude yapcm bu ay
Bende yapiyorum 3 gundur ates olcumu...sirf meraktan..insallah hayrlisi olsun hakkimizda canim

aynı durumdayız... dikkaet edelim özeller de para için bize ilçaları depolamasınlar onunda yan etkisi var canım benim. sabredelim dua edelim elden ne gelir

Canım yaaa düşünmemeye çalışalım yoksa bende uyuyamıyorum tedirginim hep varmı yokmu die.duygular alt üst olmuş kıyamam
Hem de ne alt üst bu sabah biraz daha iyiyim şükür. haftaya bikac gun memlekete gitmeyi dusunuyorum. esimde haftasonu gelip beni alacak. biraz moral olur..

Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah kizlar.. Saglikli gebeliginiz olsun bi acaba bile oyle zor ki . ben dun doktorda kalbinin atisina sevinemedim bile dunden beri agliyorum . 10 gun sonra düzelmezse nolacak diye dusunmeden edemiyorum dua edin nolur bebegime zor kavustum ben kaybedicem diye aklim çıkıyor. . doktorun dediğini kimse anlamiyor bile cevremde. Bebek rahimde kesede ama kesede yukardaymis inmesi gerekmis aşağı. İnternette arattim cikmiyor bi sey Rabbim yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…