Devlette hiç ilgilenmiyor valla bıktım özelde muayene sordum 259 tl dedi testler hariç olmadı testleri devlette yaptırıp muayene olucam napıyımaynı durumdayız... dikkaet edelim özeller de para için bize ilçaları depolamasınlar onunda yan etkisi var canım benim. sabredelim dua edelim elden ne gelir
Bu ay hayit tohumu cayiyla sogan kürünü deniycem insallah canim...esimede kagan aydosun dna tedavisi var gun asiri klomen ve emodex diye bi vitamin onu denemeyi dusunuyorum.cunku biz dna hasar testi henuz yaptrmadik 0 olduguna gore az cok hasar var belli..onu deniycem oyuzden 2 ay..bal tarcin corek otunu yine yapicam oda yumurtaliklarimi cok hareketlendirmisti dr dedi bakalim hayirlisi
hangi ilde yaşıyorsun?Devlette hiç ilgilenmiyor valla bıktım özelde muayene sordum 259 tl dedi testler hariç olmadı testleri devlette yaptırıp muayene olucam napıyım
Niye kendinide bebeğide üzüyosun ki bak böylesi daha zararlı bebegine hemen git bi dr a bak hiçbirşey yok dicek boşuna üzülüyosun. Sorsaydın hocam bu nedemek bilmiyorum die. Sakın yıpratma artık kendini bak zor buldum diyosun bebeği üzme kendine gel silkelen ve dr a git. Allahın izni ile gör güzel meleğiniAllah hakkinizda hayirlisini versin insallah kizlar.. Saglikli gebeliginiz olsun bi acaba bile oyle zor ki . ben dun doktorda kalbinin atisina sevinemedim bile dunden beri agliyorum . 10 gun sonra düzelmezse nolacak diye dusunmeden edemiyorum dua edin nolur bebegime zor kavustum ben kaybedicem diye aklim çıkıyor. .doktorun dediğini kimse anlamiyor bile cevremde. Bebek rahimde kesede ama kesede yukardaymis inmesi gerekmis aşağı. İnternette arattim cikmiyor bi sey Rabbim yardim etsin
Olabilir ben adet bitince 4gun sonra yumurtlamisim kuru incir yeErkn yumurtlama olblr dimi bu arada hayirli olsn cnm pek giremyrm
Kuzum sen niye bu kadar dertlendin bence bişey çıkmayacak sen de içini rahat tut böyle ağlamakla olmaz kalk doktoruna bi git bakalım ne diyecek hadi güzel haberlerle dönAllah hakkinizda hayirlisini versin insallah kizlar.. Saglikli gebeliginiz olsun bi acaba bile oyle zor ki . ben dun doktorda kalbinin atisina sevinemedim bile dunden beri agliyorum . 10 gun sonra düzelmezse nolacak diye dusunmeden edemiyorum dua edin nolur bebegime zor kavustum ben kaybedicem diye aklim çıkıyor. .doktorun dediğini kimse anlamiyor bile cevremde. Bebek rahimde kesede ama kesede yukardaymis inmesi gerekmis aşağı. İnternette arattim cikmiyor bi sey Rabbim yardim etsin
Yani dr a sorcaktim acikcasi ama boyle riskleri varsa kesin oda onermiycektir.cunku bize acele etmeyin 6 ay daha demeyin dedi olmadi sadece vitamini denerz bakalimBabies16 bence kesinlikle esine klomen kullanmamalisin. bizim morfoloji 7 ama hasar yuksekti yani morfolojiyle hasar dogru orantili degil. Esim klomen kullanirken her ay fsh ve testesteron testi ile kontrol ediyodu kaan aydos. Klomenin sayiyi dusurme riski var. bence kesinlikle ama kesinlikle uroloji dr danismadan esine hormon ilaci kullandirmamalisin. emodex ilac degil olabilir ama klomen kesinlikle. tabi yinede sen bilirsin.
Canim mesajlarindan anliyorum cok cok içten istedigini seziyorum her duydugumuzu care saniyoruz ama bu konular riskli. hamilelik haberini aldigimda inan cok sevinicem.Yani dr a sorcaktim acikcasi ama boyle riskleri varsa kesin oda onermiycektir.cunku bize acele etmeyin 6 ay daha demeyin dedi olmadi sadece vitamini denerz bakalim
Niye canını sikiyon eskiler iyi bilir neneme sordum o oglandir diyo çok doğum yaptırmış siz yeni nesil yeni modalar biliyorsunuz diyoAllah hakkinizda hayirlisini versin insallah kizlar.. Saglikli gebeliginiz olsun bi acaba bile oyle zor ki . ben dun doktorda kalbinin atisina sevinemedim bile dunden beri agliyorum . 10 gun sonra düzelmezse nolacak diye dusunmeden edemiyorum dua edin nolur bebegime zor kavustum ben kaybedicem diye aklim çıkıyor. .doktorun dediğini kimse anlamiyor bile
cevremde. Bebek rahimde kesede ama kesede yukardaymis inmesi gerekmis aşağı. İnternette arattim cikmiyor bi sey Rabbim yardim etsin
Ay çok yaşasın nenen ağzına sağlık valla @Senur94Niye canını sikiyon eskiler iyi bilir neneme sordum o oglandir diyo çok doğum yaptırmış siz yeni nesil yeni modalar biliyorsunuz diyo
ankara canımhangi ilde yaşıyorsun?
Büyük doğuma mi gidiyom etligemiankara canım
Saolasin canim hepimizn haberini alalim ins ...Evet ben cok sabirsizm 11 ay oldu artik beklemek istemiyorum bian once olsun diye her duydugumu yapiyrm gercekten.Canim mesajlarindan anliyorum cok cok içten istedigini seziyorum her duydugumuzu care saniyoruz ama bu konular riskli. hamilelik haberini aldigimda inan cok sevinicem.
Adetten sonra 15 gun mu uyguladin canim sigan kurunu..bal tarcin kürü benimde yumurtalarimi cok artttirdi gercekten klomen etkisi yapiyor insana dogal yoldan.Selamun aleykum hanimlar cooook heycanliyimmm.. Esim nazar degecek kimseye deme dedi catlamamak icin size yazayim dedim..
Bir yildir olmuyordu gecen ay sogan kuru uyguladimadet oldum ve kistlerimin temizlendigini ogrendim bu ayda ilk defa klomene basladim ayni zamanda bal tarcin cörekotu kürünüde uyguladim ve bugün doktora gittim kadin cok şaşırdı 11 tane yumurtam olmus ve 8 tanesi mükemmelmis rahim duvarimda harikaymis.. Normal sartlarda bu ayi iptal etmemiz gerekirdi dedi hatta asilama yapiyo olsak yasakti dedi ama deniyelim.. Iki tanesi catlamis bile diyerleride yoldaymiz... Eger olmazsa bu ay, sorun baska biseydir rahmin ve yumurtalarin cok iyi dedi.. Ay cok mutluyum insaAllah en azindan bitanesi tutsun Allahimmmmm
Canım seninle günlerimiz yakın. yumurtladığımız hafta olduğu içindir o şişlik daha çok erken.Ben yumurtlama haftasına yordum şişliği çalışmalara devam ediyorum. tabi erken yumurtladıysan olabilir bilemem yine de Allah büyüktürHamişlerimiz var, yaşasınnn!Tebrikler kızlar
Şimdi bir soru...
Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.
Bu arada erken yumurtladım bu ay 13. günde (ovu testi yaptım). Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?