2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Smile Forever işte bebegim idrar testi pozitifti, kan yaptıramadım süpriz bir tatile çıktım biranda haberim yoktu eşim galiba stresteyim diye ayarlamış arkadaşlarımla geldim, şimdi burdada yaptıramıyorum. gidene kadar bekliycem mecbur, fakat daha düne kadar şiş olan karnım kasıgım yüzmeden sonra yumuşadı,aceba yokmu diyorum ama gögsüm ele veriyor her yokmu dedigimde :/

canm sadece sizin elinizde değil tamamen ilahi o yüzden eahat olmanı tavsiye ederim.. Eşinde seni çok kırdıysa bu iş için sakın oralı olma bence

canm sadece sizin elinizde değil tamamen ilahi o yüzden eahat olmanı tavsiye ederim.. Eşinde seni çok kırdıysa bu iş için sakın oralı olma bence
Yok konu bu degil baska bi konuda kirdi ama cok kirildigim icin bu durumda yanina yaklasmak istemedim

Stres engelliyordur seni cnm aman takmamaya çalış cok şükür sorun yok diye bak rahat olursan olur ins en kısa sürede

Anladim canim stres yapma. Bekle bakalim. Guzel olur insallah bu sefer

Kızlar bu ay hep deprem oluyormus gbi hissediyorum lambalara bakıyorum hiçbirsey yok.. Galiba basım dönüyor bu belirtimidir
Canım takılma çünkü adete yakı ya da yumurtlama zamanında da bu belirtiler olabiliyormuş.
Herşeyi ona yorup kafanı bulandırma. Rahat ol hayatına devam et ve o sana gelsin

Canım takılma çünkü adete yakı ya da yumurtlama zamanında da bu belirtiler olabiliyormuş.
Herşeyi ona yorup kafanı bulandırma. Rahat ol hayatına devam et ve o sana gelsin
Dığru söylüyorsun canm ama aklıma kötü seyler geliyor evham yapıyorum..ya olmazsa diye..
Bazende aklıma ya sakat bi çocugm olursa naparım diyoru..
Aklıma sacma sapan seyler geliyor offf

Bende 3 4 aydır stresten olmuyor yumurtlama falan 2 kayip tan sonra hic olmayacakmış gibi geliyor insana strese giriyorsun aşılama yapacam olmazsa ilk etapta bu ay stresten uzagim artik düşünmüyorum bu kadar kaldi bat a diye gün saymıyorum

Slm kizlar yorgunluktan giremiyorum ilkgunden dersler basladi oglum hic ders yapmak istemiyor hep oyun istiyor oyyy ne yapicaz butun yil gecen yilda ayniydi durte durte bitirdik birinci sinifi hala iyi okumuyor kabus dolu gunler geti dondu rabbim kolaylik versin inş sizde neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…