Alo 184Sorma ya sonradan dank etti nasıl yaptım bu hatayınereyi aramalıyım şimdi bilen varmı inşallah o aradığım yerdekiler kâle alırlar
Canım son günün mü daha önce denedin mi?İlla bugün yapmak zorunda değilsin ki.. Sakin ol önce. Zaten bu stresle olmaz ki..Bugun yumurtlamada son gunum ve degerlendiremiyorum esimle tartistim ve cok kirginim
canm sadece sizin elinizde değil tamamen ilahi o yüzden eahat olmanı tavsiye ederim.. Eşinde seni çok kırdıysa bu iş için sakın oralı olma benceYok esimle baska bi konuda tartistik ve cok kirildim ama yumurtlama donemimi degerlendirememistik bugun son gunumuz ve ben boyle hayal etmemistim. Son geceyi degerlendirip bi umutla beklicektim erken sonuc veren test bile siparis vermistim. Ama cok kirilacagim bisey soyledi. Gidip yanina yaklasamiyorum cok kotuyum gercekten ya
Malesef canim son gun. Daha once de bibkere denedik ona yumurtlama doneminden onceydi amaCanım son günün mü daha önce denedin mi?İlla bugün yapmak zorunda değilsin ki.. Sakin ol önce. Zaten bu stresle olmaz ki..
Alo 184
Yok konu bu degil baska bi konuda kirdi ama cok kirildigim icin bu durumda yanina yaklasmak istemedimcanm sadece sizin elinizde değil tamamen ilahi o yüzden eahat olmanı tavsiye ederim.. Eşinde seni çok kırdıysa bu iş için sakın oralı olma bence
Neyse ben yine kendimi kaptırmaya baslıyorum..İkinci ayda basliyor genelde bulanti bas donmesi falan ama kisiye gore degisebiliyo canim
Stres engelliyordur seni cnm aman takmamaya çalış cok şükür sorun yok diye bak rahat olursan olur ins en kısa süredebir şey dedikleri yok ya bütün tedavilere cevap veriyorum ama olmuyor hsg de çekildim bu ay açık tüpler şükür doktora gitmeye ara verdim bakalım bir kaç ay kafaya takmadan doğal şeyler denicem olmazsa hala araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum vakti saati var sanırım ...
Noldu canim bi sorun mu var ?Sağol canım inşallah ciddiye alan birini bulurum
Anladim canim stres yapma. Bekle bakalim. Guzel olur insallah bu seferSmile Forever işte bebegim idrar testi pozitifti, kan yaptıramadım süpriz bir tatile çıktım biranda haberim yoktu eşim galiba stresteyim diye ayarlamış arkadaşlarımla geldim, şimdi burdada yaptıramıyorum. gidene kadar bekliycem mecbur, fakat daha düne kadar şiş olan karnım kasıgım yüzmeden sonra yumuşadı,aceba yokmu diyorum ama gögsüm ele veriyor her yokmu dedigimde :/
Alo 184 olabilir mi bilmiyorum ama sağlık bakanlığı ile ilgili hatlar ya da internetten şikayet edebileceğin bir yer muhakkak vardır.Sorma ya sonradan dank etti nasıl yaptım bu hatayınereyi aramalıyım şimdi bilen varmı inşallah o aradığım yerdekiler kâle alırlar
Canım takılma çünkü adete yakı ya da yumurtlama zamanında da bu belirtiler olabiliyormuş.Kızlar bu ay hep deprem oluyormus gbi hissediyorum lambalara bakıyorum hiçbirsey yok.. Galiba basım dönüyor bu belirtimidir
iKızlar bu ay hep deprem oluyormus gbi hissediyorum lambalara bakıyorum hiçbirs
inş rahat olmayı başarırım canım sağolStres engelliyordur seni cnm aman takmamaya çalış cok şükür sorun yok diye bak rahat olursan olur ins en kısa sürede
Dığru söylüyorsun canm ama aklıma kötü seyler geliyor evham yapıyorum..ya olmazsa diye..Canım takılma çünkü adete yakı ya da yumurtlama zamanında da bu belirtiler olabiliyormuş.
Herşeyi ona yorup kafanı bulandırma. Rahat ol hayatına devam et ve o sana gelsin
Inşallah canım güzel bi duyguydu tekrar sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun canımAyniyiz canim 5 eylulde ogrendim 16sinda dusuk yasadim. Doktor banada kimyasal dedi. Kanamam bugun bitti. Insallah ekim ayinda yuzumuz guler
aaa ama olmaz öyle düşünme...Dığru söylüyorsun canm ama aklıma kötü seyler geliyor evham yapıyorum..ya olmazsa diye..
Bazende aklıma ya sakat bi çocugm olursa naparım diyoru..
Aklıma sacma sapan seyler geliyor offf
Noldu canim bi sorun mu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?