- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
noldu cnm ??Hi iyi degilim tamamen çökmüş durumdayim
Ne zamandan beri çocuk istiyorsunz tatlm ??kızlar bu ay ..aslan pençesi ile böğürtlen kökü almıştım uygulamak nasip olmamıştı bu ay başladım bakalım faydası olur inş ,,birde Meryem süresini okucam adetim bitsin hergün ...iyice canım sıkılmaya başladı ya niye olmuyor herşey normal diyorlar ...apartmanda ki iki komşum da ikinci aylarında maşallah hamile kaldılar birinin doğumuna az kaldı biri yeni hamile onların yanlarında güçlü durmaktan takmıyor gibi gözükmekten yoruldum ...
2 yıl oldu canım isteyeli bundan 1,5 yıl önce bir düşüğüm oldu sonra kalamadım bir dahaNe zamandan beri çocuk istiyorsunz tatlm ??
Istanbul dami bu hastane canim. Neyse olan oldu. Bundan sonra dikkatli olursun
İnşalla çh en hayırlı zamanda gelir canm benm baya olmus .. Doktor ne diyor2 yıl oldu canım isteyeli bundan 1,5 yıl önce bir düşüğüm oldu sonra kalamadım bir daha
Canım biran önce ameliyat ol gelBurun eti canim cok buyuk bisi degil iste 1 gece kalicam hastanede sabah 8 de grcem
Yok canim isim verme burda. Ama hakkinida ara. Benim istanbul mu diye sormamin amaci. Koskoca metropol sehirde boyle seyleri hala nasil yapabiliyorlar. Bune rahatlik. Hakkini araEvet canım isim veriliyomu yazayım buraya
Kesinlikle şikayet et!Ne güzel öyle bi ortam göreydim ah bende.... ışıklar açık, örtü mörtü yok tam bi rezillik aklıma geldikçe sinir oluyorum
Hele bide tam karşıda pencere açıktı
bari orayı kapatın yahu... asistana dedimde tülü öyle çekti
kendime kızıyorum kabul etmemeliydim aptal kafamneyse unutucam inşallah Allah beni affetsin
Istanbul dami bu hastane canim. Neyse olan oldu. Bundan sonra dikkatli olursun
Bugun yumurtlamada son gunum ve degerlendiremiyorum esimle tartistim ve cok kirginimB
noldu cnm ??
Yok canim burdan yazma.Evet canım burda isim veriliyomu yazayım
bir şey dedikleri yok ya bütün tedavilere cevap veriyorum ama olmuyor hsg de çekildim bu ay açık tüpler şükür doktora gitmeye ara verdim bakalım bir kaç ay kafaya takmadan doğal şeyler denicem olmazsa hala araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum vakti saati var sanırım ...İnşalla çh en hayırlı zamanda gelir canm benm baya olmus .. Doktor ne diyor
Canım bende meraktan adetten önce gidip baktırdım 0,1 i gördüm çok üzüldüm. Bekle adetini..Basım dönüyor bugündür catlicam meraktan
in canm eşinle tartsman bunla ilgilimi ?Bugun yumurtlamada son gunum ve degerlendiremiyorum esimle tartistim ve cok kirginim
Kesinlikle şikayet et!
Hatta o an reddedip masadan kalkman lazımdı.
Bunlar bir de insanlara kendilerin iyi hissettirecekler...
Yok esimle baska bi konuda tartistik ve cok kirildim ama yumurtlama donemimi degerlendirememistik bugun son gunumuz ve ben boyle hayal etmemistim. Son geceyi degerlendirip bi umutla beklicektim erken sonuc veren test bile siparis vermistim. Ama cok kirilacagim bisey soyledi. Gidip yanina yaklasamiyorum cok kotuyum gercekten yaNasl değerlendiremed
in canm eşinle tartsman bunla ilgilimi ?
İkinci ayda basliyor genelde bulanti bas donmesi falan ama kisiye gore degisebiliyo canimKızlar bu ay hep deprem oluyormus gbi hissediyorum lambalara bakıyorum hiçbirsey yok.. Galiba basım dönüyor bu belirtimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?