2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bu ay ..aslan pençesi ile böğürtlen kökü almıştım uygulamak nasip olmamıştı bu ay başladım bakalım faydası olur inş ,,birde Meryem süresini okucam adetim bitsin hergün ...iyice canım sıkılmaya başladı ya niye olmuyor herşey normal diyorlar ...apartmanda ki iki komşum da ikinci aylarında maşallah hamile kaldılar birinin doğumuna az kaldı biri yeni hamile onların yanlarında güçlü durmaktan takmıyor gibi gözükmekten yoruldum ...

Ne zamandan beri çocuk istiyorsunz tatlm ??

Kesinlikle şikayet et!
Hatta o an reddedip masadan kalkman lazımdı.
Bunlar bir de insanlara kendilerin iyi hissettirecekler...

İnşalla çh en hayırlı zamanda gelir canm benm baya olmus .. Doktor ne diyor
bir şey dedikleri yok ya bütün tedavilere cevap veriyorum ama olmuyor hsg de çekildim bu ay açık tüpler şükür doktora gitmeye ara verdim bakalım bir kaç ay kafaya takmadan doğal şeyler denicem olmazsa hala araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum vakti saati var sanırım ...

Kesinlikle şikayet et!
Hatta o an reddedip masadan kalkman lazımdı.
Bunlar bir de insanlara kendilerin iyi hissettirecekler...

Sorma ya sonradan dank etti nasıl yaptım bu hatayı nereyi aramalıyım şimdi bilen varmı inşallah o aradığım yerdekiler kâle alırlar

Nasl değerlendiremed

in canm eşinle tartsman bunla ilgilimi ?
Yok esimle baska bi konuda tartistik ve cok kirildim ama yumurtlama donemimi degerlendirememistik bugun son gunumuz ve ben boyle hayal etmemistim. Son geceyi degerlendirip bi umutla beklicektim erken sonuc veren test bile siparis vermistim. Ama cok kirilacagim bisey soyledi. Gidip yanina yaklasamiyorum cok kotuyum gercekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…