- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Bende korkuyorum valla ama nefes alamıyorum bu sefer deAllah şifa versin bacım inşallah iyi geçer ameliyatın...
Benim burnumda yabancı cisim varmış doktor ameliyat demişti ama korktuğum için olamadım
Tesekkur ederim canim benim Allah ım bi de hepimize saglikli sihhatli akilli uslu bebisler versin amin :)Gecmis olsun canım Allah sifa versin
Insanin bazen beyni duruyor kuzum ya bi tepki veremiyosunSağolasın canım haklısın evet ben aslında normalde en ufak bi haksızlık karşısında hakkımı arayan biriyim ama gafil avlandım o gün
teşekkür ederim desteğin için
Canim dollenmeden 6 7 gun sonra verdiği oluyor en erken olarak. Bebegin tutunmasi o kadar sürüyormuşKızlar birşey sorucam kanda test erken sonuç verir mi meraktan catlayacagim
Canim dollenmeden 6 7 gun sonra verdiği oluyor en erken olarak. Bebegin tutunmasi o kadar sürüyormuş
Kac gun var bat a kuzumBasım dönüyor bugündür catlicam meraktan
Cikmaz daha bu kadar erken belirtide olmaz ki yumurtlayali 3 gun falan olmustur senin daha kuzumDaha 11 gün var
Istanbul dami bu hastane canim. Neyse olan oldu. Bundan sonra dikkatli olursunO an o asistan bana altını tamamen çıkar ve uzan dedi o beni hazırlayacakmış güya
izin vermedim doktor gelene kadar tişörtümle önümü kapatıp öyle bekledim ve kadına siz gidin dedim bozuldu tabi
ben böyle rezillik görmedim
Cikmaz daha bu kadar erken belirtide olmaz ki yumurtlayali 3 gun falan olmustur senin daha kuzum
Biraz daha bekle canim dost aci soyler iste bende oyle umutlandm yere cakilinca kotu oluyorEvet uç gün oldu haklisin
Bende korkuyorum valla ama nefes alamıyorum bu sefer desagol kuzum benimm
Biraz daha bekle canim dost aci soyler iste bende oyle umutlandm yere cakilinca kotu oluyor
Sagol kuzum benim iyi bi doktor bulursan cesaretn gelince sende yaptr rahat edersin . hemen hemen ayni gibiddr bence ameliyat :) cikinca halim olursa yazarm hemen :)İyi düşün inşallah iyi geçecek
iyi ettin sen rahat nefes alırsın benimkide burun eti olsaydı olurdum ameliyat ama bendekine burun taşı dedi doktor nasıl ne zaman olduysa artık bilemiyorum onu alırlarsa burnumun şekli bozulabilir eskisi gibi olmaz diye duydum o yüzden olmak istemedim sinüzitim de var zorlanıyorum ama katlanıcam mecbursen sıkma kendini İnşaaAllah atlatırsın ballim
Rica ederim kuzum benim o kadar cok istiyoruz ki iste ben bu ay kesin hamileyim gozuyle bakiyodum her belirti vardi ama tirt bedenm bnle dalga geciyi resmen :)Çok saol canım en azından sakinleşmesi sağladım
Rica ederim kuzum benim o kadar cok istiyoruz ki iste ben bu ay kesin hamileyim gozuyle bakiyodum her belirti vardi ama tirt bedenm bnle dalga geciyi resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?