- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Cidden canım ya o an basiretin bağlanmış seninn eminimm normalde yapmazsın öyle rahat olamazsın ama insanız işte .. Ben diyorum ya beni gormem lazımdı o an vajinal bakmamız lazım testle senin durumun alakasız diince ben direk tamam bakalım ne gerekiyorsa yapalım dedm gittim yattım sedyeyr normalde burda bile kaç kere yazdım bayana bile zor,açarım utanırım diyee demek ki insan kendini çaresiz hissedince buyuk konustuklarını yiyomuşsun
Canım bende meraktan adetten önce gidip baktırdım 0,1 i gördüm çok üzüldüm. Bekle adetini..
Hemen gelicemm sonfa çalışmalar tam gaz :) :)Canım biran önce ameliyat ol gel
Kuzum bana da bazen olur o ben o zaman disimj fırçalıyorum o an alamicaksam o geciriyordu adet asermesini bende sende baska asermeler olmasinn yoksa kuzu :)of kızlar ben son zamanlarda sürekli canım bişey istiyor ama dayeni yoruldum yüzmeden sonra uzandım uyuycaktım hiç bi yerdede görmedim ne alakaysa biranda acılı lahmacun gözümün önüne geldi şimdide gitmiyor bildiginiz uçuşuyor yakım yerde yok söyliycek yerde kaldıgım yerde yemin ediyorum agzım sulanıyor uyuyamıyorum aglıycam ben ne yapcam bir adetliyken aşerir gibi saçma salak şeyler isterdim bide şimdi adet olmayıncada oldu bu olay, delircem resmen ben ;( of
ne ameliyatı kuzum hayırdır çok geçmiş olsun önemli bişeymiHemen gelicemm sonfa çalışmalar tam gaz :) :)
bilmiyorum zaten dün idrarda pozitifi gördüm ama kanda görene kadar ümitlenmiycem çünkü 2 aydır adet olmuyorum testler negatifken adet olmadan nasıl oldu olduysada mucize oldu diyebilirimKuzum bana da bazen olur o ben o zaman disimj fırçalıyorum o an alamicaksam o geciriyordu adet asermesini bende sende baska asermeler olmasinn yoksa kuzu :)
Cok az rastliyorum devlet hastanelerjnde insan gibi davranan doktorlara. Sorarsin cevap vermez. Bilgi vermez sanki baytar doktor degil. Illa ozel hastaneye gidip bi dunya para bayacakssin ki insan muamelesi gör yazik gercekten devletin imkan sunsun sana mis gibi sen git ozele her bi seye para verHah ağzın bal yesin aynen öyle bende bu şekilde düşünüyorum kesinlikle normalde bende çok çekingenim diyorumya kocam bile beni o şekilde görmedi ama o an başka düşüncelerin esiri olduk sırf durumumuzu öğrenmek için yoksa şuan düşünüyorumda yahu delilik benim için sonuçta bayan dururken tanımadığım bi erkek en mahrem yerimi görüyoben lazer yaptırırken bile ellerimle kapatıyodum bayan görmesin diye
Burun eti kuzum icte yamukluk var bi de onun icin amin kuzum sagolasinnne ameliyatı kuzum hayırdır çok geçmiş olsun önemli bişeymiinşallah degildir ve acilen rabbim şifanı verir kuzum
çok geçmiş olsun melegimBurun eti kuzum icte yamukluk var bi de onun icin amin kuzum sagolasinn
Rabbim ol demisse olur elbett insallah hayırlısıyla salih bir evlat nasip etsin canim Rabbimm :)bilmiyorum zaten dün idrarda pozitifi gördüm ama kanda görene kadar ümitlenmiycem çünkü 2 aydır adet olmuyorum testler negatifken adet olmadan nasıl oldu olduysada mucize oldu diyebilirim
Sagol cancazimmçok geçmiş olsun melegim
Aminnnnnn tüm isteyenlere önce,ardı sürede bana saglıklı sıhatli akılı fikirli dinini ilmini bilen, hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim,nice insanlar var çocuk şıp diye oluyor hemen atıyor oraya buraya bırakıyor istemiyorum, diyor... Rabbim en iyisini en güzelini bilir Ama öyle insanlardan önce bu Yalvaran çocuk diye dagları taşları delecek insanlara nasip etsin hayırlısıyla, yeri gögü yaratan Rabbim ol diyince olmayacak bir şey yoktur, inşallah ol desin ve burdaki tüm kardeşlerimin tüm isteyen sesini duyuramayan tüm kardeşlerimin kucakları karınları,saglıklı hayırlı güzel evlatlarla dolsun... kimin kalbinden ne geçiyorsa ne istiyorsa,Rabbim ona en güzel şekilde versin Rabbim hepimizin yardımcısı,olsun... Peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarının karınlarını hayırlı bir evlatla doldursun inşallah tek temennim tek ümidim cennet bahçesi evlatlarımızı cennetinden bizim kucaklarımıza versin.. onun her emaneti boynuma her emaneti kalbime, hele birde evlat emanet ediyorsa rabbim,işte o benim şükür sebebim cennetim olur... inşallah herkesede cenneti biran önce bu dünyada olur,ve cennet kokusunu duyar.Rabbim ol demisse olur elbett insallah hayırlısıyla salih bir evlat nasip etsin canim Rabbimm :)
Valla agladim okurken icimi okumussun resmen o kadar guzel yazmissn ki ağlaya aglaya amin dedim defalarca yuregine saglik insallahAminnnnnn tüm isteyenlere önce,ardı sürede bana saglıklı sıhatli akılı fikirli dinini ilmini bilen, hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim,nice insanlar var çocuk şıp diye oluyor hemen atıyor oraya buraya bırakıyor istemiyorum, diyor... Rabbim en iyisini en güzelini bilir Ama öyle insanlardan önce bu Yalvaran çocuk diye dagları taşları delecek insanlara nasip etsin hayırlısıyla, yeri gögü yaratan Rabbim ol diyince olmayacak bir şey yoktur, inşallah ol desin ve burdaki tüm kardeşlerimin tüm isteyen sesini duyuramayan tüm kardeşlerimin kucakları karınları,saglıklı hayırlı güzel evlatlarla dolsun... kimin kalbinden ne geçiyorsa ne istiyorsa,Rabbim ona en güzel şekilde versin Rabbim hepimizin yardımcısı,olsun... Peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarının karınlarını hayırlı bir evlatla doldursun inşallah tek temennim tek ümidim cennet bahçesi evlatlarımızı cennetinden bizim kucaklarımıza versin.. onun her emaneti boynuma her emaneti kalbime, hele birde evlat emanet ediyorsa rabbim,işte o benim şükür sebebim cennetim olur... inşallah herkesede cenneti biran önce bu dünyada olur,ve cennet kokusunu duyar.
inan yaşayarak yazıyorum, bebegime ben yazılar yazıyorum şiirler yazıyorum dogmamış aglaya aglaya dua ede ede bugün havuzdayım bakıyorum kadın atmış havuza 2 yaşındaki çocugu ayagından çekiyor çocuk bogulacak gibi oluyor çırpınıyor yanına gidiyor iki bakıyor köşeye atıyor kendi keyfine bakıyor çocuk anne anne diye peşinde dolanıyor öyle tuhaf oldum ki Allahım şöyle umursamaz kadınlar dedim sustum geri ya cidden çocugunu döveni görüyorum öyle yapanı sokaga atanı duyuyorum içim cız ediyor ben olmamış çocuguma nasıl bakacagımı gözüm gibi bakacagımı bilirken bu insanların öyle yapması zoruma gidiyor ama biz zorlukla kavuşcaz kıymetlimiz olcak herkes kolaylıkla kavuşunca zorlukla gelen şeyin kıymetini bilmiyor nankör oluyor inan bende onları gördükçe ag çekiyorum gözlerim doluyor bak eltimin 2 çocugu var biri 4 biri 10 aylık birncisi evlenmiş 35 gün sonra digeride kaza sonucu atar gider işine bakar gücüne ilgilenmez ben alırım öperm koklarım al kız sana vereyim valla sıkıldım ben der içim gider bilmiyorum ben mi böle malım çocuk delisiyim,anlamıyorumValla agladim okurken icimi okumussun resmen o kadar guzel yazmissn ki ağlaya aglaya amin dedim defalarca yuregine saglik insallah
Arkadaşlar ovulasyon testim resimde. En koyu çıktığı günü değilde bi önceki ve bi sonraki günü değerlendirdim. Doğrumu yaptım acaba?
Valla ben bunu peArkadaşlar ovulasyon testim resimde. En koyu çıktığı günü değilde bi önceki ve bi sonraki günü değerlendirdim. Doğrumu yaptım acaba?
Bende defter tutuyordum gecen negatif gorunce aglarken yirttim o an.. Gercekten sende kendimi buldum ya ben mi anormal oldum diyodum ama oyle degilms demej ki. Bende hastanede bi bebekten kan alinirken gordum masum masum agliyodu annesj gayet rahat duruyordu sus sus diye bagiriyodu 5 6 aylik cocuga sinirle icim ciz etti cocuga sarilasm geldi o an. Rabbim in emaneti iste onlar ahh bi gönderse melegimi emanetine cok iyi bakarim insallahinan yaşayarak yazıyorum, bebegime ben yazılar yazıyorum şiirler yazıyorum dogmamış aglaya aglaya dua ede ede bugün havuzdayım bakıyorum kadın atmış havuza 2 yaşındaki çocugu ayagından çekiyor çocuk bogulacak gibi oluyor çırpınıyor yanına gidiyor iki bakıyor köşeye atıyor kendi keyfine bakıyor çocuk anne anne diye peşinde dolanıyor öyle tuhaf oldum ki Allahım şöyle umursamaz kadınlar dedim sustum geri ya cidden çocugunu döveni görüyorum öyle yapanı sokaga atanı duyuyorum içim cız ediyor ben olmamış çocuguma nasıl bakacagımı gözüm gibi bakacagımı bilirken bu insanların öyle yapması zoruma gidiyor ama biz zorlukla kavuşcaz kıymetlimiz olcak herkes kolaylıkla kavuşunca zorlukla gelen şeyin kıymetini bilmiyor nankör oluyor inan bende onları gördükçe ag çekiyorum gözlerim doluyor bak eltimin 2 çocugu var biri 4 biri 10 aylık birncisi evlenmiş 35 gün sonra digeride kaza sonucu atar gider işine bakar gücüne ilgilenmez ben alırım öperm koklarım al kız sana vereyim valla sıkıldım ben der içim gider bilmiyorum ben mi böle malım çocuk delisiyim,anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?