2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

en güzeli canım ..banada eşim sağolsun çok destek oluyor ..benim hiç şüphem yok olacak zamanı vardır sınanıyorsun diyor onlarda olmasa ..takmayacağız stres yok .bu zamanlarımızın da kıymetini bilelim ..

Aynen zaten rahatlık olunca ve zamani gelince allah nasip ediyor ve ins sana da en kisa sürede hayırlısı ile nasip edecektir .. Bundan böyle cokta tın modundayiz:)

Canım bi anlık odusunememişsindir ben fsh 20 duyunca nasıl souundum hatırlamıyorum ama dediğim gibi kapalı bi alandı ışık kapalı odada ayrı Bi bolmeydi neler yaşıyoruz ya kadın olmak çok zor

A y canım sen ciddimisinn mutlaka şikayet et tamam dr ama örtü olmadan olur mu hiç tişırtunle kapamışsınn ayy çok sinir oldum ya hayvanmıyız biz nasıl bi muamele bu evet şikayet et ben tamamen çıkardım altını odada kimse yok doktor dışarı çıktı hazırlanmamı bekledi altını cıkardım uzandım dizlerimi kırdım örtü ustumdeydi doktor geldi karanlık bakmadan çok ozur diliyorum dedi ve o uzun aletle baktı ya şuan da nasıl utanmadım diyorum ama o an cesaret geldi bana sonuçta içine ittiriyor insan çekiniyo yani canım ara gereken yeri soylemişler ara soyle bu ne aptalca sistem ya

Canim ama bende de pko var ve ileri seviye. Yum tembelligi var ignesiz ilacsiz benden ne koy oluyor ne kasaba ;(
Hepimizin bir derdi var. Amma derdi veren mevlam dermaninida veriyor ...
Hayirlisi canim hakkimizda
Oyyy oyyy zor valla ya rabbim kucakalrımızı boş komasın yafalım bizde o muhteşem duyguyu hep hayal ediyorum çocuğumuzla yatagımızda oynuyorux babası ben falannnseviypruz onuuu valla. Ağlayasım geliyoo yaşamak istiyorum bu duyguyu artkkkk

Mahremiyete saygısız insanlara sinir oluyorum ya kızlar benim sat 26 ağustos ama bnm adetim 5 yada 6 gün geri atıyor 3 aydır şimdi bn test yaptım ama bişi çıkmadı bişi yokmudur bu ayda

Mahremiyete saygısız insanlara sinir oluyorum ya kızlar benim sat 26 ağustos ama bnm adetim 5 yada 6 gün geri atıyor 3 aydır şimdi bn test yaptım ama bişi çıkmadı bişi yokmudur bu ayda
1 hafta bekle reglin gelmezse kan testi yaparsın olmazsa

Aynen gülüm böylelerine meydanı bırakmamak lazım çok haklısın
baktığınada değse bari
konuşmaktan acizler....

Ya cidden ne kdar zor ya tamam bayanda trcih edilir ama herkesin doktoru bayan değil ki resmen uzanıyoruz en özel bolgemize alet sokuyorlsr zor ya insan nasıl utanmasın bayan bşlr olsa zor hele,erkek daha bi farklı eyy Allahım şukur tabi halimizd doktorlar var makinalar var kimseyi dermansız bırakma ya rabbim o an düşünüyorum da nasıl uzanmısım sedyeye normalde başka Bi adam olsa unvanı doktor olmasa kim yapar öyle bişey doktorlara guveniyoruz onlarıda aratmasın rabbim. Fm ist çok sinir oldm ya yasadığına terbiyesiz pislikler

Cidden canım bakk

Sağol gülüm ben hala unutamadım o an kendimi afedersiniz hayvan gibi hissettim
Dediğin gibi bizim en mahrem yerimiz orası ya affınıza sığınıyorum ama ben kocama bile o şekilde gösteremiyorum o kadarki çekiniyorum of kadın olmak zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…