en güzeli canım ..banada eşim sağolsun çok destek oluyor ..benim hiç şüphem yok olacak zamanı vardır sınanıyorsun diyor onlarda olmasa ..takmayacağız stres yok .bu zamanlarımızın da kıymetini bilelim ..Bende 3 4 aydır stresten olmuyor yumurtlama falan 2 kayip tan sonra hic olmayacakmış gibi geliyor insana strese giriyorsun aşılama yapacam olmazsa ilk etapta bu ay stresten uzagim artik düşünmüyorum bu kadar kaldi bat a diye gün saymıyorum
Aynen zaten rahatlık olunca ve zamani gelince allah nasip ediyor ve ins sana da en kisa sürede hayırlısı ile nasip edecektir .. Bundan böyle cokta tın modundayiz:)en güzeli canım ..banada eşim sağolsun çok destek oluyor ..benim hiç şüphem yok olacak zamanı vardır sınanıyorsun diyor onlarda olmasa ..takmayacağız stres yok .bu zamanlarımızın da kıymetini bilelim ..
Ben çok stresliyimmm napıcamm
öyle canım bizim bebişler geleceği zamanı bilirler ...:)Aynen zaten rahatlık olunca ve zamani gelince allah nasip ediyor ve ins sana da en kisa sürede hayırlısı ile nasip edecektir .. Bundan böyle cokta tın modundayiz:)
Bekliyoruz onlari en kısa sürede :)öyle canım bizim bebişler geleceği zamanı bilirler ...:)
çok bekletmeden gelecekler inş...koynumuzaBekliyoruz onlari en kısa sürede :)
Vauvv süper gerçekten inşallah benimde dusucekk Allahın izniyle
Canım bi anlık odusunememişsindir ben fsh 20 duyunca nasıl souundum hatırlamıyorum ama dediğim gibi kapalı bi alandı ışık kapalı odada ayrı Bi bolmeydi neler yaşıyoruz ya kadın olmak çok zorNe güzel öyle bi ortam göreydim ah bende.... ışıklar açık, örtü mörtü yok tam bi rezillik aklıma geldikçe sinir oluyorum
Hele bide tam karşıda pencere açıktı
bari orayı kapatın yahu... asistana dedimde tülü öyle çekti
kendime kızıyorum kabul etmemeliydim aptal kafamneyse unutucam inşallah Allah beni affetsin
y canım sen ciddimisinn mutlaka şikayet et tamam dr ama örtü olmadan olur mu hiç tişırtunle kapamışsınn ayy çok sinir oldum ya hayvanmıyız biz nasıl bi muamele bu evet şikayet et ben tamamen çıkardım altını odada kimse yok doktor dışarı çıktı hazırlanmamı bekledi altını cıkardım uzandım dizlerimi kırdım örtü ustumdeydi doktor geldi karanlık bakmadan çok ozur diliyorum dedi ve o uzun aletle baktı ya şuan da nasıl utanmadım diyorum ama o an cesaret geldi bana sonuçta içine ittiriyor insan çekiniyo yani canım ara gereken yeri soylemişler ara soyle bu ne aptalca sistem yaO an o asistan bana altını tamamen çıkar ve uzan dedi o beni hazırlayacakmış güya
izin vermedim doktor gelene kadar tişörtümle önümü kapatıp öyle bekledim ve kadına siz gidin dedim bozuldu tabi
ben böyle rezillik görmedim
Oyyy oyyy zor valla ya rabbim kucakalrımızı boş komasın yafalım bizde o muhteşem duyguyu hep hayal ediyorum çocuğumuzla yatagımızda oynuyorux babası ben falannnseviypruz onuuu valla. Ağlayasım geliyoo yaşamak istiyorum bu duyguyu artkkkkCanim ama bende de pko var ve ileri seviye. Yum tembelligi var ignesiz ilacsiz benden ne koy oluyor ne kasaba ;(
Hepimizin bir derdi var. Amma derdi veren mevlam dermaninida veriyor ...
Hayirlisi canim hakkimizda
1 hafta bekle reglin gelmezse kan testi yaparsın olmazsaMahremiyete saygısız insanlara sinir oluyorum ya kızlar benim sat 26 ağustos ama bnm adetim 5 yada 6 gün geri atıyor 3 aydır şimdi bn test yaptım ama bişi çıkmadı bişi yokmudur bu ayda
Ay canım sen ciddimisinn mutlaka şikayet et tamam dr ama örtü olmadan olur mu hiç tişırtunle kapamışsınn ayy çok sinir oldum ya hayvanmıyız biz nasıl bi muamele bu evet şikayet et ben tamamen çıkardım altını odada kimse yok doktor dışarı çıktı hazırlanmamı bekledi altını cıkardım uzandım dizlerimi kırdım örtü ustumdeydi doktor geldi karanlık bakmadan çok ozur diliyorum dedi ve o uzun aletle baktı ya şuan da nasıl utanmadım diyorum ama o an cesaret geldi bana sonuçta içine ittiriyor insan çekiniyo yani canım ara gereken yeri soylemişler ara soyle bu ne aptalca sistem ya
Aynen gülüm böylelerine meydanı bırakmamak lazım çok haklısın
baktığınada değse bari
konuşmaktan acizler....[/QUO
Cidden canım ya o an basiretin bağlanmış seninn eminimm normalde yapmazsın öyle rahat olamazsın ama insanız işte .. Ben diyorum ya beni gormem lazımdı o an vajinal bakmamız lazım testle senin durumun alakasız diince ben direk tamam bakalım ne gerekiyorsa yapalım dedm gittim yattım sedyeyr normalde burda bile kaç kere yazdım bayana bile zor,açarım utanırım diyee demek ki insan kendini çaresiz hissedince buyuk konustuklarını yiyomuşsun
Reglin 5 6 gun geciktimi şimdi tam anlamadım kafam ii değil canımmiki kere evde yaptım hiç bişi çıkmadı çıkmaması umudumu bitirdi
Ya cidden ne kdar zor ya tamam bayanda trcih edilir ama herkesin doktoru bayan değil ki resmen uzanıyoruz en özel bolgemize alet sokuyorlsr zor ya insan nasıl utanmasın bayan bşlr olsa zor hele,erkek daha bi farklıeyy Allahım şukur tabi halimizd doktorlar var makinalar var kimseyi dermansız bırakma ya rabbim o an düşünüyorum da nasıl uzanmısım sedyeye normalde başka Bi adam olsa unvanı doktor olmasa kim yapar öyle bişey doktorlara guveniyoruz onlarıda aratmasın rabbim. Fm ist çok sinir oldm ya yasadığına terbiyesiz pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?