kızlar benim adetim 6 gun gecıkıp gelmişti hiç test yapmamıştım ıyıkıde yapmadım sizde yapmayın 1 hafta kadar gecmesını bekleyın.Benım buyuk ıhtımal kımyasal oldu test yapmadgım için bilmiyorum.Ama farklıydı bu ay cok oldu kanama ve koyuydu cok farklıydı.
Günaydın :)Gunaydinn :)
Aynen benimki de negatif. Ama erken yapıyoruz. En iyisi batı bekleyelim
kızlar benim adetim 6 gun gecıkıp gelmişti hiç test yapmamıştım ıyıkıde yapmadım sizde yapmayın 1 hafta kadar gecmesını bekleyın.Benım buyuk ıhtımal kımyasal oldu test yapmadgım için bilmiyorum.Ama farklıydı bu ay cok oldu kanama ve koyuydu cok farklıydı.
Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım ilk bir kaç dakikada birşey çıkmadı sonra yaklaşık 40 dakika falan geçmiştir üstünden atmak İçin testi elime aldığımda silik bir çizgi gördüm oldukça silik test geçersiz oluyor değil mi
Kan testi yaptairdm dun 4 haftalik hmile oldugumu ogrendm. Hamileyim kizlar :)
yaa ben variimmm test yaptm sonuc bu sozce hamilemiyimm adetim 1 gun gecikti henuz fortest kullandm erken gebelik testi
Kizlar sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti simdide doktordayim bekliyorum dua ediin
Nasıl yani nerden anladın tatlımben dusuk yapiyorum galiba suan
Bat ne zaman bilmiyorum ki benim adet iki ayda bir geliyo. Düzensiz yani pko var. Bu ay klomen tedavisine başlamıştım. Sat 26ekim bugun tam bir ay olduadet sancım var bilmiyorum galiba adet olacam klomen adeti düzenler mi hiç bi fikrim yok.... Hayırlısı artık
30 Kasım canım bat 4 gün var inşallah vardır çok dua ediyorum rabbim nasip etsin bizlere deİlk 5 dk dan sonrası geçersiz diyolar ama bende 1 saat önce yaptım şimdi baktım hâlâ tek çizgi. İnşallah sende bebek vardır ondan silik çıkmıştır umarım yanıltmaz... Bat ne zaman ki canım bi test daha al sonra yine yaparsın pazartesi kan ver mutlaka
Allah gönlüne göre versin canım. Her şeyin vakti var, bize düşen de beklemek
Hayırlısı olsun canım ya anlayabiliyorum seni çok kötü hissediyorUn fakat böyle olması daha hayırlı olmuştur belki .. doktora gidecektin gitmedin mikanamam cok var oda gidiyo
kanamam cok var oda gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?