2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sen hamilesin:)

Bende bu ayi oyle gecirdim ama adet oncesi sendromlarindan farkliydi mesela goguslerde acima olurdu simdi sanki aci biber surmusler gibi yanma oluyo icten acimasinin yaninda akintim asiri cok gun icinde cok kez camasir degistiriyorum reklamlara agliyorum falan :)) dun HCG degerim 20 cikti dr dusuk buldu bi daha test var bana yani cok stresli bi duruum

Biraz bulantıli ama çok şükür bu günümüze bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti darısı en hayırlı vakitte size olsun inşallah Sen NASİLSİn kuzum var mı değişik biseler
Ohh hamd olsun canım sevindim iyi olmanıza duana da amin diyorum bende durumlar aynı testi bekliyorum pazartesi yapıcam bakalım belirtilere heveslensemde daha oncede yasayip adet oldugum icin bosveriyorum

Canım nasıl sabrediyorsun, helal sana
Allahım veriyor o sabrı tatlım bu ikinci denemem ilk ay olmayınca dedim gecikme yaşamadan test yapmıcam bi kere daha böyle gecikmiştim altı ay önce ama onda bebek düşünmüyordum 32 . Günde regl olmuştum bunda belirtilerim çok fazla ama şimdi hiç bişey Yok bekliyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…