Saol canim insallahCok sevindim canim, Allah tamamina erdirsin insallah. Darisi basimiza.
Gecmis olsun canım ya Allah sagliklisini nasip etsin canım sagliksiz oldugu icin tutunamayip kendiliginden gebeligi sonlandiriyor kimyalsal gebelik ten sonra hemen hamile kalinabiliyor Ben iki defa yasadim Allah haylisiyla saglikla nasip Eder inşallah üzülme en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksin inşallahkanamam cok var oda gidiyo
Allahtan herşey tatlım sıkma canını diğer ay olur hem de tutunur merak etme dua et sadece . Kaç gün gecikmiştin kigittim sabah kanamam var diye bsy yapamayiz dedi bu ikinci kaybedisim
Evet askeri personel :)Asker mi eşin? Göreve gidiyo demişsinde benim eşimde göreve gidiyo sürekli ordan çağrışım yaptı :)
gittim sabah kanamam var diye bsy yapamayiz dedi bu ikinci kaybedisim
Seni okadar iyi anlıyorum ki biliosun az çok bende uğraştım umutsuz oldum inşallah hayırlı vakit bu aydır da güzel haberler alırız sendenOhh hamd olsun canım sevindim iyi olmanıza duana da amin diyorum bende durumlar aynı testi bekliyorum pazartesi yapıcam bakalım belirtilere heveslensemde daha oncede yasayip adet oldugum icin bosveriyorum
gittim sabah kanamam var diye bsy yapamayiz dedi bu ikinci kaybedisim
Yaaa çok sevindim canım. Darisi benim başıma inşallahKizlar bugun tam 6+5 haftalik olduk sonunda hem bebegimi gordum hemde kalp atisini gordum ama ne yazikki duyamadim sesli bir sekilde ultrason cihazi bozulmus sansima ama yinede mutluyum saglikli ilerliyomusuz cok sukurrr
Nesi varmış niye sağlıklı değil dedi? Umudunu kaybetme bu dünyadan içecek suyu varsa herşeye rağmen doğacak o yavru dr ağzıyla değil13 gun gecikti suan gebelik devam ediyo dedi doktor ama pek saglikli degilmis
Cnm bn de iğnemi yaptirdim hayirlsii artik tek yumurtam olusmus bnmSelam hanımlar. Bugün çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı olur inşallah dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?