2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günü kocana Şöyleme azıcık isveli cilveli olursan sanırım olur bu iş bende kocama demiyorum bugün yumrtlama falan diye
kizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.

Günü kocana Şöyleme azıcık isveli cilveli olursan sanırım olur bu iş bende kocama demiyorum bugün yumrtlama falan diye
valla canim bi dahaki ay oyle yapayim.bu ay gecti boyle.adamin bi ayari yokki ya yumurtlamadan once yada yumurtlamadan sonra istiyo.bi tutturamadik.

Hayır daha geçmedi yani 5 yada 6 gün önce geldiği için ben 21 22 diye beklıyodum olmadım daha adet beklıcem bakalım nolucak

O hormon testleri neyi gösteriyor

Of amma stres yasa şimdi... kimbilir değerler nasıldır? Umarım kötü bişi yoktur
canım hormonların normal olup olmadıgına bakılıyor cunku onlar gebe kalmayı 1.dereceden etkiliyor.internetten neyi gösterdiklerine daha detaylı bakabilirsin.ama bildigim kadarıyla fsh hormonu yumurta rezervlerini gösteriyor mesela yüksek fsh değeri menapoza yakın oldugunu belirtiyor.lh hormonu yumurtanın nasıl oldugunu falan. baktırman gerekenler: fsh, e2, tsh , lh, prolaktin. bunlara adetin 2.ve 3. günü baktırabilirsin sadece.ve sana önerim dr yumurta takibi yapmak istedigini söyle. eger birkac ay icinde olmazsa klomen e basla. o da olmazsa histeroskopi (rahim filmi) cektir ve aşılama yaptır.umarım bunlara gerek kalmaz.bu arada esinin de spermiografisine baktırın.uroloji ye giderseniz yardımcı olur.erkeklerin tedavvisi daha uzun sürüyür eger sıkıntı varsa.benim esimde sıkıntı var mesela.
canım umarım bunların hicbirine gerek kalmadan hamile kalırsın ama yasın biraz ilerlemis oldugu icin ben seni bilgilendirmek istedim sureclerden cunku doktorlar hic yonlendirmıyor.bazı seyleri kendin söylemen gerekiyor anca öyle bakıyorlar.

o akıntıdan 1-2 gün sonra yumurtlanıyor canım.yani bence daha yeni yumurtluyorsun.

kizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.
canım sana tavsiyem esine belli etme.sen istiyormussun gibi yap.cilve yap :) o günleri esin bilmesin

Benim acelem yok Aslı'nda ne zaman olursa :) ama bu grup heyecanlandırdı heveslendirdi eklenmek istedim.Allah en uygun ve bizleri en hazır gördüğü zamanda nasip etsin inş bebişlerimizi:)
Insallah canim dogru soyluyorsun hayirlisi nezaman ise allah bilir bakalım bu ay nedense ilk defa heyecanlıyım

Benimki de öyle söyleme bana o günleri dedi artık söylemeden yanasiyorum napalim

Kızlar bugün sağlık ocağına test için girmiştim demir eksikliğin var benim gitmisken dayanamadim hcg de istedim gunun geçmeden çıkmayabilir geçerse tekrar et testi dedi yarın sonuç çıkacak

inşallah en yakın zamanda sende bu duyguya kavuşursun bende dun dr gıttım rahim filmi istedi baakalım ona gore bıseyler yapcak

Ayni sorunu bizde yasadik bu ay ya...4 gun perhizden sonra iliskiye girdik ona ragmen esim ilk defa zorlandi iliskinsirasinda ara verdik falan.onlarda cok stres oluyor ama benim dr um saatini bile veriyor malesef

Kızlar napıyorsunuz hamiş varmı??
Bende adetime iki gün kala tekrar test yapacam eve giderken 5-6 tane test alacam bu leke ne anlamadım yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum umarımöyledir daha önce yerleşme kanaması yaşayan varmı hamişler???

Hay ağzın bal yesin AMİİNNNN kardeşim ne güzel konuştun
İnşaAllah hepimize hayırlısını nasip eylesin duygulandım yine

@Senur94 Dontsay
Daha 22 yaşındasınız yerinizde olsaydım hiç ama hiiç üzülmezdim
ben 30'uma giricem keşke sizin yaşta olaydım yaş ilerledikçe daha telaşlı ve zor oluyor
Sizin yaşta evlenen bazı arkadaşlarımın 3 çocuğu var ben 27 yaşımda evlendim herşey nasip kısmet tabi ama bu şekilde gördükçe benim için daha zor oluyor.... yinede Rabbim'e herşey için şükürler olsun
O böyle istemiş napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…