- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
kizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.
valla canim bi dahaki ay oyle yapayim.bu ay gecti boyle.adamin bi ayari yokki ya yumurtlamadan once yada yumurtlamadan sonra istiyo.bi tutturamadik.Günü kocana Şöyleme azıcık isveli cilveli olursan sanırım olur bu iş bende kocama demiyorum bugün yumrtlama falan diye
canım hormonların normal olup olmadıgına bakılıyor cunku onlar gebe kalmayı 1.dereceden etkiliyor.internetten neyi gösterdiklerine daha detaylı bakabilirsin.ama bildigim kadarıyla fsh hormonu yumurta rezervlerini gösteriyor mesela yüksek fsh değeri menapoza yakın oldugunu belirtiyor.lh hormonu yumurtanın nasıl oldugunu falan. baktırman gerekenler: fsh, e2, tsh , lh, prolaktin. bunlara adetin 2.ve 3. günü baktırabilirsin sadece.ve sana önerim dr yumurta takibi yapmak istedigini söyle. eger birkac ay icinde olmazsa klomen e basla. o da olmazsa histeroskopi (rahim filmi) cektir ve aşılama yaptır.umarım bunlara gerek kalmaz.bu arada esinin de spermiografisine baktırın.uroloji ye giderseniz yardımcı olur.erkeklerin tedavvisi daha uzun sürüyür eger sıkıntı varsa.benim esimde sıkıntı var mesela.O hormon testleri neyi gösteriyor
Of amma stres yasa şimdi... kimbilir değerler nasıldır? Umarım kötü bişi yoktur
o akıntıdan 1-2 gün sonra yumurtlanıyor canım.yani bence daha yeni yumurtluyorsun.Kizlar bat 6ekim,yumurtlama oldu sanirim bikac gun.önce, akintim.artti.çünkü, gunasiri iliski olmasina çalıştık. Ama bugün aksamdan bi.karin agrim.başladı, ayni.adet olduğumda olduğu gibi??sisti,ağırlık çöktü, gaz varmis gibi oldu,inceden.sızlıyor habire. .noluyo sizce kizlarrr???yine mi yumurtluyorum??
ayın21. de yumurtlamısısn canım.koyudan siliğe gectigi zaman catlamıs oldugunu gösteriyor.Arkadaşlar ovulasyon testim resimde. En koyu çıktığı günü değilde bi önceki ve bi sonraki günü değerlendirdim. Doğrumu yaptım acaba?
teşekkürler cnm inşallah.benim esimde de aynı problem var ve sperm hareketsizligi varmis.hakkimizda hayirlisi.umarim güzel sonuçlar alirsiniz.
canım sana tavsiyem esine belli etme.sen istiyormussun gibi yap.cilve yap :) o günleri esin bilmesinkizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.
Sağol canım bilgilendirdiğin için insanın kafası karışıyoayın21. de yumurtlamısısn canım.koyudan siliğe gectigi zaman catlamıs oldugunu gösteriyor.
Insallah canim dogru soyluyorsun hayirlisi nezaman ise allah bilir bakalım bu ay nedense ilk defa heyecanlıyımBenim acelem yok Aslı'nda ne zaman olursa :) ama bu grup heyecanlandırdı heveslendirdi eklenmek istedim.Allah en uygun ve bizleri en hazır gördüğü zamanda nasip etsin inş bebişlerimizi:)
kizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.
Valla cnm kelin ilacı olsa kendi başına surerdi:) bende iki senelik evliyim iki senedir bekliyorum olmuyo bendede cikolata kisti vardı 5.5 ve 6 cm iki tane ben amlyt olmak zorunda kaldım 6 ay beklicez dedi doktr 3 ay geçti olmadı bekliyorm hala inş bu sene olur olmazsa tekrr tedavi görcem
Ayni sorunu bizde yasadik bu ay ya...4 gun perhizden sonra iliskiye girdik ona ragmen esim ilk defa zorlandi iliskinsirasinda ara verdik falan.onlarda cok stres oluyor ama benim dr um saatini bile veriyor malesefkizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.
Aminnnnnn tüm isteyenlere önce,ardı sürede bana saglıklı sıhatli akılı fikirli dinini ilmini bilen, hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim,nice insanlar var çocuk şıp diye oluyor hemen atıyor oraya buraya bırakıyor istemiyorum, diyor... Rabbim en iyisini en güzelini bilir Ama öyle insanlardan önce bu Yalvaran çocuk diye dagları taşları delecek insanlara nasip etsin hayırlısıyla, yeri gögü yaratan Rabbim ol diyince olmayacak bir şey yoktur, inşallah ol desin ve burdaki tüm kardeşlerimin tüm isteyen sesini duyuramayan tüm kardeşlerimin kucakları karınları,saglıklı hayırlı güzel evlatlarla dolsun... kimin kalbinden ne geçiyorsa ne istiyorsa,Rabbim ona en güzel şekilde versin Rabbim hepimizin yardımcısı,olsun... Peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarının karınlarını hayırlı bir evlatla doldursun inşallah tek temennim tek ümidim cennet bahçesi evlatlarımızı cennetinden bizim kucaklarımıza versin.. onun her emaneti boynuma her emaneti kalbime, hele birde evlat emanet ediyorsa rabbim,işte o benim şükür sebebim cennetim olur... inşallah herkesede cenneti biran önce bu dünyada olur,ve cennet kokusunu duyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?