2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mavi Boncugumm haklısın yaşım daha erken, ama eşimin degil eşim 30 yaşında ve 3-4 seneye doktorlar sperm olmayacak dedi, bir kaç hastalıgı var ve tedavi olması için agır bir ilaç var oda spermleri öldürüyor çocuk olana kadarda kullanamıyor o ilacı daha hafifini kullanıyor. onun düzelmesi ve iyi olması için çocuk istiyorum, deli gibi istiyor çocuk, ve en çok ben ilaçları için istiyorum kabul etmedi çpcuk istiyorum diye yoksa daha yeni evlendik ama herşey onun için canım ve bende deli gibi istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

bilmiyorum zaten dün idrarda pozitifi gördüm ama kanda görene kadar ümitlenmiycem çünkü 2 aydır adet olmuyorum testler negatifken adet olmadan nasıl oldu olduysada mucize oldu diyebilirim
Canım sen halen kan vermedin mi?
E hadi amaa bekliyoruz.
Bir de gebelik şüphesi varken havuza girmen doğru
bilmiyorum zaten dün idrarda pozitifi gördüm ama kanda görene kadar ümitlenmiycem çünkü 2 aydır adet olmuyorum testler negatifken adet olmadan nasıl oldu olduysada mucize oldu diyebilirim
Canım sen halen kan vermedin mi?
E hadi amaa bekliyoruz.
Bir de gebelik şüphesi varken havuza girmen doğru değil mikrop kapabilirsin.

Canım erken test için. 1 hafta bekle

kizlar herkese gunaydin..size bisey sorucam.doktor bize bu ay ilişki tarihleri verdi.ama esime su gun yapicaz diyince adam bi tuhaf oluyo zar zor ereksiyon oluyor.oluruna biraktigimda kendi istiyo..kafam cok karisik.ne yapcagimi sasirdim.
En doğrusunu yapmışsın canım
Daha sağlıklı spermler olur
Hiç takma kafana ki olsun. Stresten yumurta çatlama tarihin değişebilir sakın unutma

Kızlar bugün sağlık ocağına test için girmiştim demir eksikliğin var benim gitmisken dayanamadim hcg de istedim gunun geçmeden çıkmayabilir geçerse tekrar et testi dedi yarın sonuç çıkacak
Merak kediyi öldürür misali sen ve ben
İnsan dayanamıyor
Hadi bakalım hayırlısı canım

Amin canım ya varikosel mi var benim eşimdede var biraz ama üstüne düşmedik ALLAH istedikten sonra her şekilde olur üzülmeyin ALLAH ne hastalıklara derman veriyor biz inancımızı hiç yitirmeyelim bu gece cuma gecesi bol bol dua edelim inşaAllah
Ayrıca doktorların demesiyle değil onlar bazen çok yanlış konuşuyor
"Olmayacak" demek,kimsenin haddine düşmemiş
Olduran ALLAH'tır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…