- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
az önce hastaneden geldim beta hcg 331,36 olmuş. 2 kat artmışhenüz doktorla görüşemedim randevu ayarlamak biraz sıkıntı en kısa zamanda randevumu alıp kesemizi de göreceğiz inşallah
Kızlar hadi kahveye gelin
az önce hastaneden geldim beta hcg 331,36 olmuş. 2 kat artmışhenüz doktorla görüşemedim randevu ayarlamak biraz sıkıntı en kısa zamanda randevumu alıp kesemizi de göreceğiz inşallah
Teşekkür ederim canımMmmmmmm bayılırım ohhhh hele kokusu mis gibi
Afiyet olsun canikom
@Senur94 @Dontsay
Daha 22 yaşındasınız yerinizde olsaydım hiç ama hiiç üzülmezdim
ben 30'uma giricem keşke sizin yaşta olaydım yaş ilerledikçe daha telaşlı ve zor oluyor
Sizin yaşta evlenen bazı arkadaşlarımın 3 çocuğu var ben 27 yaşımda evlendim herşey nasip kısmet tabi ama bu şekilde gördükçe benim için daha zor oluyor.... yinede Rabbim'e herşey için şükürler olsun
O böyle istemiş napalım
Amin canım.Aynen canim 94lü olanlar dha cokk genc hic takmasin kafaya.benim kardesimle ayni yastalar resmen.ben 87liyim 30uma gircem,2yillik evliyiz 4aydir istiyoruz.benim yasitlarimin 2ser çocuğu var okula başladı bile cogu.off off..daha birinciyi dogurmadik ikinciyi nezmn ypcaz 40yasina gelince mı? ??rabbim bu ay yüzümüzü guldursun ins
eşim ve annelerimiz biliyor sadece :) biz de siz gibi düşünüyoruz. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahHayırlı olsun bacım Allah kavuştursun hayırlısıyla..... yerinde olsam çevremdekilere söylemezdim en azından 3 ay
Benim geçti ama artış yok kuzuAdet günü geçenler
Nüfusta artış varmı kızlar?
Yağmur yağıyor burada ve ben pazara gideceğim
Of yaa :-(
Süper allahım yüzumdeki gülumsemeni korusun arkadasım allahım saglıkla kucaklastirsın insallahaz önce hastaneden geldim beta hcg 331,36 olmuş. 2 kat artmışhenüz doktorla görüşemedim randevu ayarlamak biraz sıkıntı en kısa zamanda randevumu alıp kesemizi de göreceğiz inşallah
Araba da var ama eşim onunla işe gidiyor. Diyorum bana bırak diye ama nerdeAh bilirim ya bu havada insanın hiç gidesi gelmiyor çok mu uzak yerde?
Benimde pazara biraz yol var eskiden yürürdüm 1,5 sene çok zorlandım karda kışta çok zor.... ama artık araba var çok şükür onunla gidiyorum
yakınımda olsaydın götürürdüm seni
Ama bebiş olursa araba bende hiç kusura bakmasın peşin peşin söyledim Ah bilirim ya bu havada insanın hiç gidesi gelmiyor çok mu uzak yerde?
Benimde pazara biraz yol var eskiden yürürdüm 1,5 sene çok zorlandım karda kışta çok zor.... ama artık araba var çok şükür onunla gidiyorum
yakınımda olsaydın götürürdüm seni
Aynen canim 94lü olanlar dha cokk genc hic takmasin kafaya.benim kardesimle ayni yastalar resmen.ben 87liyim 30uma gircem,2yillik evliyiz 4aydir istiyoruz.benim yasitlarimin 2ser çocuğu var okula başladı bile cogu.off off..daha birinciyi dogurmadik ikinciyi nezmn ypcaz 40yasina gelince mı? ??rabbim bu ay yüzümüzü guldursun ins
Ama bebiş olursa araba bende hiç kusura bakmasın peşin peşin söyledim 
Benim geçti ama artış yok kuzu
Adetten iki gün önce kan verdim çıkmadı
Bekliyorum kırmızıyı
Teşekkür ederim canım
Gel birlikte olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?