2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

az önce hastaneden geldim beta hcg 331,36 olmuş. 2 kat artmış henüz doktorla görüşemedim randevu ayarlamak biraz sıkıntı en kısa zamanda randevumu alıp kesemizi de göreceğiz inşallah

Hayırlı olsun bacım Allah kavuştursun hayırlısıyla..... yerinde olsam çevremdekilere söylemezdim en azından 3 ay

az önce hastaneden geldim beta hcg 331,36 olmuş. 2 kat artmış henüz doktorla görüşemedim randevu ayarlamak biraz sıkıntı en kısa zamanda randevumu alıp kesemizi de göreceğiz inşallah

Ya çok sevindim senin adına. Allah hayırlı sıyla kucağına almayı nasip etsin

Aynen canim 94lü olanlar dha cokk genc hic takmasin kafaya.benim kardesimle ayni yastalar resmen.ben 87liyim 30uma gircem,2yillik evliyiz 4aydir istiyoruz.benim yasitlarimin 2ser çocuğu var okula başladı bile cogu.off off..daha birinciyi dogurmadik ikinciyi nezmn ypcaz 40yasina gelince mı? ??rabbim bu ay yüzümüzü guldursun ins

Amin canım.
Bende 89 luyum.. Siz bizim yaşa kadar 2.yi yaparsınız inşallah

Hayırlı olsun bacım Allah kavuştursun hayırlısıyla..... yerinde olsam çevremdekilere söylemezdim en azından 3 ay
eşim ve annelerimiz biliyor sadece :) biz de siz gibi düşünüyoruz. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Yağmur yağıyor burada ve ben pazara gideceğim
Of yaa :-(

Ah bilirim ya bu havada insanın hiç gidesi gelmiyor çok mu uzak yerde?
Benimde pazara biraz yol var eskiden yürürdüm 1,5 sene çok zorlandım karda kışta çok zor.... ama artık araba var çok şükür onunla gidiyorum
yakınımda olsaydın götürürdüm seni

Süper allahım yüzumdeki gülumsemeni korusun arkadasım allahım saglıkla kucaklastirsın insallah

Araba da var ama eşim onunla işe gidiyor. Diyorum bana bırak diye ama nerde
Keşke gitsek beraber
Turşu kuracağım yoksa gidesim yok

Ama bebiş olursa araba bende hiç kusura bakmasın peşin peşin söyledim 

Nasibimiz böyleymiş cano üzülme ALLAH isteyince hemen olur
Bende ekimde 30'uma giricem inşallah ama elhamdulillah en azından yuvamız var eşimiz var çok şükür bide bu yönden düşünelim
Bir zamanlar evlenmek benim için hayaldi ama gerçek oldu
İnşallah evlat hayalimiz de gerçek olur
3 çocuğu olan arkadaşlarım var benim ama olsun ALLAH onlara öyle istemiş
bize de vereceğine inanıyorum inşallah Yüce Rabbim

Benim geçti ama artış yok kuzu
Adetten iki gün önce kan verdim çıkmadı
Bekliyorum kırmızıyı

Hadi hayırlısı cano belli olmaz bakarsın olur olmasada üzülme çalışmalara devam ben önümüzdeki ay hsg çektiricem inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…