2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

F Findikkiran inan yanlız degilsin tek degilsin,94 eger dogum yılınsa aynı yaştayız senle aynı duyguları paylaşıyoruz inan..
Evet dogum yilim kuzum. Yaa biz bazi kizlarla instagramdan eklestik watsaptan konuştugum bile var sen kullaniyo musun instagram seni de yakindan tanımak istermm

F Findikkiran Kızlar şimdi ovula erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün kaldı dün kahve leke geldi şuan leke felan yok ben yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm test sonucu bu bu sizce yerleşme kanaması ise erken mi gebelik testi için kaç gün sonra yapmam gerek bilen varmı?

Eklentiler

• IMG_20160922_075143.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Ortadaki yatay çizgiyi anlamadım canım test bozuk olabilir bence. Benim adetim de pazardı ve 3 gündür pembe kahve akıntım vardı yerleşme diye düşünmüştüm ama bu sabah adet oldum. İnşallah senin yerleşmedir kuzucum. Bence beklemek zor ama adet gününü kadar bekle istersen

Ayy ben bu testi ilk kez kullanıom bide bozuk sağlam anlamam ki eşime söyledim adet gününü bekle dedi sinirlendi üzülüp ağladım bel göğüs kasık ağrısı var bende bi denim dedim ya neyse Allahtan hayırlısı

Ahh ya aynı şeyler. Ben hayal kırıklığına uğradım rabbim senin yüzünü güldürsün. Sabah sabah hayal kırıklığı. Vardır bunda da bir hayır. Ben daha önce hiç ovula kullanmadım prodüktor alıyorum ben canım 6 gün önceye kadar sonuç verir yazan var. Onu bi dene istersen

İnşallah canım her gece her gece hem sizlere hem kendime dua edip uyuyorum hep inşallah bu sefer olmuştur Rabbim kucagımızı boş bırakmasın amin) bir kaç gün daha bekleyecem bakalım kırmızılar gelmezse tekrar test alıp deniyecem iyi sonuç alırsam sizlerlede paylaşırım inşallah

Mutlaka haber bekliyorum tatlımmm biraz sabır sadece..

Tamam tatlım inşallah sabredecem az daha Allahtan ümit kesilmez ben artık kalkayım işe gidecem hiçte gidesim yok görüşürüz KiB öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…