insallah canim.incir kurunu nasl yaptn evde yarim kilo kuru incir var kimse yemiyo kuru incirden yapilir mi ki ben de yapym. Incir rahime en faydali meyvelerden biriCanım ben de 2 kere kimyasal geçirdim. Geçen geçirdiğimde vajinal mantar yüzünden fitil kullandım bilmeden, sonra da kimyasal oldu zaten. Bu ay ben de soğan kürü yaptım ama toplam 10gün kadar ovulasyon zamanından önce bıraktım, korktum hamile kalmamı engellerse diye. Ama saoğan küründen sonra mantar filan kalmadı, bundan sonra incir kürü yapcam sanırım. İnş bu ay hamileyimdir de hiç gerek kalmaz o ayrı
canim ben tam tarifini bulup eklym buraya smdi aklmda degil araliklari var cnku yanls olmasnCanım. nasıl yaptın soğan kürünü?
evet baslgmz degisti :)Başlık mı değişti ya:) bi an konuyu bulamadım
meraba hocam ben de ogretmenim meslektas ciktikNe bilim öğretmen olduğum için herşeye açıklama yapmayı seviyorum herhaldeablam arkadaşım ben bunalt hep örnek kim bilir benim bilmediğim kimler vardır Allahım sizlere de hayırla nasip eder inşallah yarın dene tatlım
Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
meraba hocam ben de ogretmenim meslektas ciktikbrans nedr benim biyoloji
Canım ben daha yapmadım bata 4 gün var, eğer gebe değilsem gelicek ay yapıcam, kuru incirden oluyomuş, iyi bari evdekileri kullanırsıninsallah canim.incir kurunu nasl yaptn evde yarim kilo kuru incir var kimse yemiyo kuru incirden yapilir mi ki ben de yapym. Incir rahime en faydali meyvelerden biri
Canım ben de 2 kere kimyasal geçirdim. Geçen geçirdiğimde vajinal mantar yüzünden fitil kullandım bilmeden, sonra da kimyasal oldu zaten. Bu ay ben de soğan kürü yaptım ama toplam 10gün kadar ovulasyon zamanından önce bıraktım, korktum hamile kalmamı engellerse diye. Ama saoğan küründen sonra mantar filan kalmadı, bundan sonra incir kürü yapcam sanırım. İnş bu ay hamileyimdir de hiç gerek kalmaz o ayrı
atşMaşallahhh nepnettt tü tü tü maşallah :)) çok sevindimm inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin darısı bizlere Allahım herkese nasip etsin... Kaç günde çıktı bu ya biz silik çizgiye muhtaçken böyle net görünce şaşudumm :)
Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
Tatlım ben sabrettim hiç test yapmadım korktum burdakilerin yazdıklarından bi anda yapınca böyle net çıktı iki saniyede böyle oldu
atş
Ne yaptınn merak ettm :/Bat 23 kasımdı tatlım belirtiler ilk haftadan yani döllenme haftasından başladı yum günümden iki gün önce başladı göğüslerim şişmeye şimdiye kadar hiç inmedi vajinama doğru iğne batıyordı ara ara ve muhtemelen döllenme zamanları karın altına doğru çok hafif baskı hissediyordum ilk oralarda şüphelendim sonra gaz oldu gece sabaha kadar karnım ağrıdı gaz hala var ama biraz azaldı göğüslerimde damarlar çıktı . Benim kaşık ağrom olmadı bi kaç defa iğne batması gibi ağrı oldu o kadar belirtileri bırak da sen asıl ne yaptım hamile kalmak için onu oku
neAyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun Allah esirgesin inşallah sağlıkla doğar tebrik ederim annecik :)) ben bu ay üç tane test yaptım negatifff ve dün regl oldum bakalım önümüzdeki ay inşallah bende silikte olsa bi çizgi görür o duyguyu tadarım öncelij hayırlısı tabi. Amin
canim cok sagol yonlendirmen sayesnde tarifi buldum. Valla bu incirleri kimse yrmiyo diye dert ediyodm cok mutlu oldm. Adetim bi baslasa kure de baslayacagm adet btnce baslaniyomus.Canım ben daha yapmadım bata 4 gün var, eğer gebe değilsem gelicek ay yapıcam, kuru incirden oluyomuş, iyi bari evdekileri kullanırsınbi de havuç da koyuluyormuş sanırım üstün körü bi okumuştum araştırmam lazım o da i.saraçoğlunun tarifi zaten, hem soğan küründen daha zahmetsiz sabah akşam taze yapılmıyo
Ay ben en az 30 msj geride kalmışım onları okudum bitti sonunda. Seninde yazdıklarını heppp okudum. Demek o aktarda aldığın şeyden sonra böyle çift çizgiyi gördün he. Vay be helal olsun valla. Bende bugun kendim evde karışım yapcam pko oldugum için biraz zor oluyo bebiş. Bakalım bu ayda olmazsa adamı ararım valla sana da ulaşırım buralarda olursun sende :)Aynen tatlım Allah herşeyin hayırlısını versin dua o kadar önemli ki ben hep dua ettim en yakın zamanda duyarız hamişliğini senin de inşallah
ne
İAy ben en az 30 msj geride kalmışım onları okudum bitti sonunda. Seninde yazdıklarını heppp okudum. Demek o aktarda aldığın şeyden sonra böyle çift çizgiyi gördün he. Vay be helal olsun valla. Bende bugun kendim evde karışım yapcam pko oldugum için biraz zor oluyo bebiş. Bakalım bu ayda olmazsa adamı ararım valla sana da ulaşırım buralarda olursun sende :)
Canım soğan kürüyle beraber yapınca etkili oluyomuş ben tek soğan kürü yapmıştım iki ay önce ama etki etmedi. İncirde inşallah Allahın izniyle işe yarıyormuş bundan bi çok kişi hamiş kaldı. Rabbim bu ay inşallah hepimizin müjdeli haber vermesini nasip etsincanim cok sagol yonlendirmen sayesnde tarifi buldum. Valla bu incirleri kimse yrmiyo diye dert ediyodm cok mutlu oldm. Adetim bi baslasa kure de baslayacagm adet btnce baslaniyomus.
Dedgn gbi sogan kuru cok zahmetliydi calstgm doneme geldi ugrastiriyodu bunu bikere yapiyosn kafan rahat. Tek dikkat edilmesi gereken ayri kaplarda kaynatmak ve klorsuz su kullanmakmis.
Belki baskasinin da isine yarar ekran goruntusu ekliyorum.
Bana koyulmus bir sorun teshis vs yok. Ama yapacagm bu kuru de sonucta dogal bir sey zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?