Bende de bi sorun çıkmadı kuzum, doktor denemeye devam edin dedi. O yüzden ben de bu şekilde deniyorum şansımı. İnş bize de faydası olurcanim cok sagol yonlendirmen sayesnde tarifi buldum. Valla bu incirleri kimse yrmiyo diye dert ediyodm cok mutlu oldm. Adetim bi baslasa kure de baslayacagm adet btnce baslaniyomus.
Dedgn gbi sogan kuru cok zahmetliydi calstgm doneme geldi ugrastiriyodu bunu bikere yapiyosn kafan rahat. Tek dikkat edilmesi gereken ayri kaplarda kaynatmak ve klorsuz su kullanmakmis.
Belki baskasinin da isine yarar ekran goruntusu ekliyorum.
Bana koyulmus bir sorun teshis vs yok. Ama yapacagm bu kuru de sonucta dogal bir sey zarari olmaz
Adetliyken alttan bakılıyor cnm adetin üçüncü günüde hormon testi fln isteyebilirMerak ettiğim bişy var kızlar yaşadıysanız bilgi verebilirmisiniz gebelik için gün sayarken regl oldum ve yarın üçüncü günü, doktora gidecem. Geçen ay adetlıyken gittiğmde göbeğimden kontrol etmişti. Bu ay arkadasa söyledim alttan bakar dedi. Adetlıyken alttan bakılr mı sizce? Hiç aklıma gelmedi kafamı karıştırdı gözümde korktu siz ne diyosunuz?lütfen cvpp
Canım bana bakmışlardı reglimin 3.günü. Hotmon testleri için vs gitmiştim nasılsa doktor bakmaz adetliyim dedim, gel bakalım bi dedi ben de bişi diyemedim, baktıMerak ettiğim bişy var kızlar yaşadıysanız bilgi verebilirmisiniz gebelik için gün sayarken regl oldum ve yarın üçüncü günü, doktora gidecem. Geçen ay adetlıyken gittiğmde göbeğimden kontrol etmişti. Bu ay arkadasa söyledim alttan bakar dedi. Adetlıyken alttan bakılr mı sizce? Hiç aklıma gelmedi kafamı karıştırdı gözümde korktu siz ne diyosunuz?lütfen cvpp
Yarın ak koyun kara koyun belli olacak deseneCanım bana bakmışlardı reglimin 3.günü. Hotmon testleri için vs gitmiştim nasılsa doktor bakmaz adetliyim dedim, gel bakalım bi dedi ben de bişi diyemedim, baktı
Adetliyken alttan bakılıyor cnm adetin üçüncü günüde hormon testi fln isteyebilir
Merak ettiğim bişy var kızlar yaşadıysanız bilgi verebilirmisiniz gebelik için gün sayarken regl oldum ve yarın üçüncü günü, doktora gidecem. Geçen ay adetlıyken gittiğmde göbeğimden kontrol etmişti. Bu ay arkadasa söyledim alttan bakar dedi. Adetlıyken alttan bakılr mı sizce? Hiç aklıma gelmedi kafamı karıştırdı gözümde korktu siz ne diyosunuz?lütfen cvpp
Bana hiç öyle bakılmadı. 3.günü sadece hormon testleri yapıldı.Merak ettiğim bişy var kızlar yaşadıysanız bilgi verebilirmisiniz gebelik için gün sayarken regl oldum ve yarın üçüncü günü, doktora gidecem. Geçen ay adetlıyken gittiğmde göbeğimden kontrol etmişti. Bu ay arkadasa söyledim alttan bakar dedi. Adetlıyken alttan bakılr mı sizce? Hiç aklıma gelmedi kafamı karıştırdı gözümde korktu siz ne diyosunuz?lütfen cvpp
Evet canım alttan bakılıyorMerak ettiğim bişy var kızlar yaşadıysanız bilgi verebilirmisiniz gebelik için gün sayarken regl oldum ve yarın üçüncü günü, doktora gidecem. Geçen ay adetlıyken gittiğmde göbeğimden kontrol etmişti. Bu ay arkadasa söyledim alttan bakar dedi. Adetlıyken alttan bakılr mı sizce? Hiç aklıma gelmedi kafamı karıştırdı gözümde korktu siz ne diyosunuz?lütfen cvpp
Aynen bende öyle biliyorum ama bakalım yarın belli olur. Sağol canım cvp içinBana hiç öyle bakılmadı. 3.günü sadece hormon testleri yapıldı.
Evet canım alttan bakılıyor
Bende hiç sevmiyorum alttan muaneyi çok canım yanıyor ama 1 dakikalık birşey canım korkmainşallah öyle bişy demez kan testi yapıp göndersin korktum ya
Canım bende yarın gidecem regl inin 2.günü. Doktor alttan bakıyor daha net yumurtaliklarin durumunu not alıyor kontrol kartına sonra klomen veriyor sonra güm veriyor tekrar gidiyorum yumurtaliklarin gelişmesini karşılaştırıyor. Yani benim genelde tedavim hep böyle olmuştu önceki dusuklerimde.
Canım bende yarın gidecem regl inin 2.günü. Doktor alttan bakıyor daha net yumurtaliklarin durumunu not alıyor kontrol kartına sonra klomen veriyor sonra güm veriyor tekrar gidiyorum yumurtaliklarin gelişmesini karşılaştırıyor. Yani benim genelde tedavim hep böyle olmuştu önceki dusuklerimde.
Kurbanlık koyun gibi gider yatarım çatala artıkBende hiç sevmiyorum alttan muaneyi çok canım yanıyor ama 1 dakikalık birşey canım korkma
Hamilelik şüphen varsa alttan bakmaz üsten bakarAlttan bakmak zararlı mı bayanlar benim de regl 12 gün geçti ilk kez kan da idrar da cıkmadı Belli başlı belirtiler de var göğüs ucu ağrısı halkaları büyümesi Vs acaba alttan baksa yumurtalıklardan bulunur mı
Geçen ay tahlilden kontrolden sonra bende klomen kullandım canım ilk kez kullandım ümitliydim. Ama dün adet olduk işte. Şimdi klomen işe yaramayınca acaba alttan bakmak ister mi diye düşündüm. Amaan bakarsada baksın ya. Napim
Kurbanlık koyun gibi gider yatarım çatala artık
Canım klomen tedavisinde belli olmuyor valla ben ilk dusukte 3.denemede hamile kalmıştım. Sonraki dusukte 1.denemede. Yani ümidini yitirme zamanı gelince hamile kalacaksın klomen tedavisinin faydasını gördüm ben.
Alttan muayene okadar kötü birşey değil koyun gibi derken hiç sorun yapma. Ben alıştım artık yeterki anne olayım da başka birşey düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?