2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende de bi sorun çıkmadı kuzum, doktor denemeye devam edin dedi. O yüzden ben de bu şekilde deniyorum şansımı. İnş bize de faydası olur

Adetliyken alttan bakılıyor cnm adetin üçüncü günüde hormon testi fln isteyebilir

Canım bana bakmışlardı reglimin 3.günü. Hotmon testleri için vs gitmiştim nasılsa doktor bakmaz adetliyim dedim, gel bakalım bi dedi ben de bişi diyemedim, baktı

5 aylık evliyim korunmuyoruz eşimle bebek istiyoruz.Normalde 29-30 günde bir regl görüyorum hic bi şekilde ne bi gecikme oldu ne de farklı bi hormon sorunum var ne de kist Vs hic bileyim yok yani allahım şükür.Hatta doktor cocuk istesen olur cok sağlıklısn demişti her neyse işte en son adet tarihim 16 Ekim henüz daha olmadım 41. Gün bugün ama kan veriyorum cıkmıyor idrar testi yapıyorum cıkmıyor onun dışında bat den 3 gün sonra hafif boyle pembemsi leke geldi bende regl mi olacam acaba dedim bekledim ne devamı geldi ne de regl oldum.3 gündür göğüs ucunda ağrım var ve halkalarda büyüme var ama cıkan bişey olmayınca artık bu neyin nesi diyorum acaba geç döllenme felan olabilr mi biz eşimle kasımın 12-13-17 sinde birlikte olduk acaba o ara olduysa geç döllenme olma ihtimali olur mu varsa ultrason da cıkma ihtimali olabilir mi??

Canım bende yarın gidecem regl inin 2.günü. Doktor alttan bakıyor daha net yumurtaliklarin durumunu not alıyor kontrol kartına sonra klomen veriyor sonra güm veriyor tekrar gidiyorum yumurtaliklarin gelişmesini karşılaştırıyor. Yani benim genelde tedavim hep böyle olmuştu önceki dusuklerimde.

Bana hiç öyle bakılmadı. 3.günü sadece hormon testleri yapıldı.

Evet canım alttan bakılıyor

Geçen ay tahlilden kontrolden sonra bende klomen kullandım canım ilk kez kullandım ümitliydim. Ama dün adet olduk işte. Şimdi klomen işe yaramayınca acaba alttan bakmak ister mi diye düşündüm. Amaan bakarsada baksın ya. Napim

Alttan bakmak zararlı mı bayanlar benim de regl 12 gün geçti ilk kez kan da idrar da cıkmadı Belli başlı belirtiler de var göğüs ucu ağrısı halkaları büyümesi Vs acaba alttan baksa yumurtalıklardan anlaşılır mo

Kurbanlık koyun gibi gider yatarım çatala artık

Canım klomen tedavisinde belli olmuyor valla ben ilk dusukte 3.denemede hamile kalmıştım. Sonraki dusukte 1.denemede. Yani ümidini yitirme zamanı gelince hamile kalacaksın klomen tedavisinin faydasını gördüm ben.

Alttan muayene okadar kötü birşey değil koyun gibi derken hiç sorun yapma. Ben alıştım artık yeterki anne olayım da başka birşey düşünmüyorum

Dimi insan artık öyle oluyo da adetlıyken hiç muayene olmadım hep göbekten baktılar neblm gerçi daha ilk tedavim. İlk ayım başarısız oldu bakalım önümüzdeki maçlara :)) sağol tatlım sen şimdi hamile misin? Rabbim kmseye yaşatmasın düşük ya Allah yardımcımız olsun sana da geçmiş olsun canım benim... Yarın inşallah bal tarçın çörek otu kürüne başlycam, kaliteli yumurta yapıyomuş . Bende pko var malum.. Artık tedbir bizdennn taktir Allahtan. İnşallah hayırlıca sağlıklıca olur cümlemizin evladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…