2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım. nasıl yaptın soğan kürünü?
Kuşum ben i.saraçoğlunun videolarını izledim. Adam şöyle diyo, adetin başladığı günden say, 7.gün sabah akşam aç karnına 15 gün olmak üzere içiceksin. 1,5 su bardağı klorsuz içme suyunu kaynat. Kaynayınca 1 orta boy dış kabuğu açık kahverengi soganı soyup 4e böl kaynayan suya koy, böylece 5 dk kaynasın. Ağzı kapalı kaynıycak. Sonra ılımaya bırak soğanları kalsın içinde. Ben sıcağa yakın içiyodum. Kokusu tadı beni hiç rahatsız etmedi. Valla benim mantar filan vardı kalmadı bişey akıntı filan da bırakmıyor.

nesnes88 @Selinokay kızlar İnan'ın ben de inanmıyordum ablamın 13 sene olmadı ve ona gitti hemen hamile kaldı arkadaşım aynı şekilde ben doktora hiç gitmedim bile direk ona gittim ilk ay olmayınca bence mutlaka denemelisiniz hatta aktar kabul ederse sorunlarınızı özelden yazın bana ben ona diyeyim veya siz irtibata geçin telefonda size kargoyla gönderim yapsın ya basıl mutlu olurun varya bu fırsatı kaçırmayIn o kadar derim size

Ay canım valla süper olur bizle numarasını paylaşsan, belki kargo ile filan yollama şansları olur. İnsan neler denemez ki bebişi olsun diye, zaten yediğimiz herşey bitki değil mi.

Ay canım valla süper olur bizle numarasını paylaşsan, belki kargo ile filan yollama şansları olur. İnsan neler denemez ki bebişi olsun diye, zaten yediğimiz herşey bitki değil mi.
Ya hiç zararı olur mu bitkinin ben başta korktum bişey yapar mı diye ama sonuç bu işte :) numarasını burdan mı paylaşayım özelden mi acaba

Kızlar ben öğretmenim sakın yanlış anlaşılmalar olmasın dedim şimdi diyecekler ki amcanın reklamını yapıyor asla öyle bişey olamaz ben bu ay dedim ki hamile kalırsam kızlara herşeyi anlatacağım hatta eski yazdıklarımı okursanız orada da yaklaşık iki hafta önce bahsetmiştim kullanıyorum bakalım ne olacak diye
Trthabere bile çıkmış bu amca kızlar ben inanıyorum alacağım eşimle bi umut oldu bize varya

Ayyy o kadar heyecanlıyım kişi kızlar tabi veren Allah ama aracı olmak lazım inşallah güzel haberler alırım sizlerden bana haber edin amcaya da bir bir anlatın sorun varsa
Netten buldum cebini canım ayyhh dur yarın arıyım bakalım ne diycekler, sana yazarım durumu

Canım ben hiç öyle bişey düşünmedim. Tamamen yardımcı olmaya çalışıyosun, burda bi kişiye bile faydası olsa ne mutlu sana. Bu tarz şeylerin utanılcak bişeyi yok zaten ilaçlar neyden yapılıyo ki? Ben kendi adıma teşekkür ederim sana, denemişsin faydası olmuş, insanlara da yardımın dokunsun istiyosun.

Ne bilim öğretmen olduğum için herşeye açıklama yapmayı seviyorum herhalde ablam arkadaşım ben bunalt hep örnek kim bilir benim bilmediğim kimler vardır Allahım sizlere de hayırla nasip eder inşallah yarın dene tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…