2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kırmızılar gelmeden umut kesilmez canım insaAllah hamisizdir bende siskinlik ve gaz sancisi var sonucumuz ne olacak bakalım

Test derken gebelik testinden mi bahsediyor sun canım son adet tarihin ne zaman çarşamba yeni mi çatlamıştı eğer öyleyse çünkü henüz belli olmaz

iyi akşamlar kızlar.benim bat dündü.hala regl olmadım.göğüslerim felaket şekilde ağrıyor şişti ve sanki süt dolarmış gibi sızıntılar var emzirenler bilirler bu hissi. ilk hala adet belirtisi yok sadece batma ve rahimde kasılmalarım var.adete 3 gün kala kan sonucum 2.00 çıkmıştı.adete 1 gün kala yine yaptırdım 0.16 idi. aklımda deli sorular diyoruz ya hep hani şuan aynı durumdayım.acaba ikinci defa kan testi yaptırdığım hastaneden yanlış sonuç çıkmışmıdır diye bile düşünmüyor değilim.ne olabilir ne yapabilirim anlamadım

Kizlar benim ki tutmadi bu sabah test tekrarlandi degerlerim dusmus bebek yerlesemedi anlicaginiz
canim temmuzda ayni senin yasadklarni yasamistm.idrarda 2.silik cizgi 25lerde bhcg. Sonra da adet kanamasi.
Ama cok ciddi kanamam olmustu ben omrumde oyle bisey gormedim. 2 paket 25li ped btrmstm. Senin de kanaman cok mu?
Kimyasal gebelik cok kotu bisey

canm senin belirtiler regl belirtisine de benziyor ilkinde de 2 cikmis. 5den asagisi negatif oluyor zaten. O yzden aklina suphe dusmesn bence olmamis bu ay. Gelecek maclara bakmalisin

Gitmedim daha kuzum bu haftaici gidicem cok halsizim kuzum ben de iste .. Gecikti mi adetin balimk
Dinlen bol bol canım
28.gunumdu bugün canım duzensizlestigi icin geciktim sayamam bundan sonraki günleri ama simdiye olmustur diye düşünüyorum tuttuysa eger

Bendede şişkinlik ve göğüs ağrısı var belim çok fena ağrıyo bakalım ne olcak çok heycanlı ama erkenmiki diyede düşünüyorum
Erken değil bence canim cok zaman kalmadı zaten batlarimiza yarin negatif çıkarsa ki insaAllah cikmaz gecikirsek eger tekrarlariz yine cikmasi nasip kismet diger aya artık

Cnm kacinci saat beraberlik dedi size bize saat vermedi ignenin ertesi günü bide sonraki gun dedi.ayy umutluyum ya ben bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…