Kırmızılar gelmeden umut kesilmez canım insaAllah hamisizdir bende siskinlik ve gaz sancisi var sonucumuz ne olacak bakalımAy hadi inşallah kuzum, umarım şans getirir güzel haberlerle gelirsinbenim de 4 gün kaldı dün idrar yaptım dayanamadım negatif çıktı yine de umutluyum. Bazı belirtilerim var gibi, acayip gaz ve şişkinlik var, ya da üşüttüm ahaha
Canım benim heyecanliyim sen nasılsın doktora gittinmi sonradan
Gitmedim daha kuzum bu haftaici gidicem cok halsizim kuzum ben de iste .. Gecikti mi adetin balimkCanım benim heyecanliyim sen nasılsın doktora gittinmi sonradan
banada karından bakıldı hepAynen bende öyle biliyorum ama bakalım yarın belli olur. Sağol canım cvp için
Bendede şişkinlik ve göğüs ağrısı var belim çok fena ağrıyo bakalım ne olcak çok heycanlı ama erkenmiki diyede düşünüyorum
geliyo ,normal bisiIlişki sonrası da çıkıyor ama mesela ertesi gün de akıntı gibi geliyor çk az
Test derken gebelik testinden mi bahsediyor sun canım son adet tarihin ne zaman çarşamba yeni mi çatlamıştı eğer öyleyse çünkü henüz belli olmazKizlar insaAllah bu sefer cvp alabilirim.. Sabah öksürünce karnimin sarsildigni yani sanki rahmimin kasildigni hissediyodum gittikce cogaldi suan her harekette hissediyorum otururken fln baski oluyo cok rahatsiz ediyor.. Gazda var ayni zamanda ama adet sancisida basladi.. Birsürü agri karisti gibi.. Carsamda doktor iki yumurtamin catladigni 8 tane cok iyi 3 tane bos yumurtam oldugnu soylemisti.. Agri devam ederse hastaneye gidimmi test yaparlarmi bu sekilde anlatsam?
Nasil yani bos yumurta derken sagliksiz yumurtlama mjBoş yumurta hakkında bilgisi olan yok galiba
Belli de olmuyo doktora bağlı canm alttan bakanda var üsten bakanda var hazırlıklı ol diye dedm bnde:)Yarın mecbur gidicem artk teşekkür ederim canım sağol psikolojik olarak hazırlıklı gitmekte fayda var
canim temmuzda ayni senin yasadklarni yasamistm.idrarda 2.silik cizgi 25lerde bhcg. Sonra da adet kanamasi.Kizlar benim ki tutmadi bu sabah test tekrarlandi degerlerim dusmus bebek yerlesemedi anlicaginiz
canm senin belirtiler regl belirtisine de benziyor ilkinde de 2 cikmis. 5den asagisi negatif oluyor zaten. O yzden aklina suphe dusmesn bence olmamis bu ay. Gelecek maclara bakmalisiniyi akşamlar kızlar.benim bat dündü.hala regl olmadım.göğüslerim felaket şekilde ağrıyor şişti ve sanki süt dolarmış gibi sızıntılar var emzirenler bilirler bu hissi. ilk hala adet belirtisi yok sadece batma ve rahimde kasılmalarım var.adete 3 gün kala kan sonucum 2.00 çıkmıştı.adete 1 gün kala yine yaptırdım 0.16 idi. aklımda deli sorular diyoruz ya hep hani şuan aynı durumdayım.acaba ikinci defa kan testi yaptırdığım hastaneden yanlış sonuç çıkmışmıdır diye bile düşünmüyor değilim.ne olabilir ne yapabilirim anlamadım
yaa bir an önce olsamda bari en azından dediğin gibi gelecek aylara odaklansam insanın aklına gelmeyen kalmıyorcanm senin belirtiler regl belirtisine de benziyor ilkinde de 2 cikmis. 5den asagisi negatif oluyor zaten. O yzden aklina suphe dusmesn bence olmamis bu ay. Gelecek maclara bakmalisin
Dinlen bol bol canımGitmedim daha kuzum bu haftaici gidicem cok halsizim kuzum ben de iste .. Gecikti mi adetin balimk
Erken değil bence canim cok zaman kalmadı zaten batlarimiza yarin negatif çıkarsa ki insaAllah cikmaz gecikirsek eger tekrarlariz yine cikmasi nasip kismet diger aya artıkBendede şişkinlik ve göğüs ağrısı var belim çok fena ağrıyo bakalım ne olcak çok heycanlı ama erkenmiki diyede düşünüyorum
Valla garip bi duygu kapladı beniErken değil bence canim cok zaman kalmadı zaten batlarimiza yarin negatif çıkarsa ki insaAllah cikmaz gecikirsek eger tekrarlariz yine cikmasi nasip kismet diger aya artık
Cnm kacinci saat beraberlik dedi size bize saat vermedi ignenin ertesi günü bide sonraki gun dedi.ayy umutluyum ya ben bu seferBugün mü yaptırdın canım. Hayırlısı olsun hakkımızda. 4 yumurta olmuştu bu ay geçen ay bende de tek vardı biri boşmuş 26 milim olmuş çatlamazsa kist yapar dedi doktor biri 16milim diğeri 22. Hayırlısı olur insaalah bilmiyorum walla umudum olsun istiyorum ama yıl başından beri istiyoruz olmayınca olmuyor. Nasip vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?