Yapmadım üç gün önce yaptım ama çok erken işte benim bat da 2 aralık canımCanım sen test yaptın mı? Benim belirtilerime çok benziyo bat 1 aralık benim.
Bende belirtilere takilmiyorum artık aslında yaniltiyorlar insanı ama içimi bir heves kapladı negatif çıkarsa üzülucem gerçekten ve bende kolay kolay inanamam gibi geliyorCanım her ay belirti oluyor saniyorum ama sol kasigimda ağrım oluyor ara ara ağrı bacagima da vuruyor kasigim da şişlik var idrar ım koyu gobegimin altında da ağrı var göğüs uçları biraz hassas ama bilemedim anca kan testinde kalbinin atışını duyunca inanırım heralde hamile olduğuma
Yapmadım üç gün önce yaptım ama çok erken işte benim bat da 2 aralık canım
ahhhh ahhh bu heyecana katılamadım erkenden geldiii neyse buna da şükür sebepsiz gecikmesi de ayrı sıkıntı oluyor.S seliforfriendlyfriendly kızlarrr yarınnn sabahhh test zamanııııı ne var ne yok ne hissediyosunuz. Kimler vardı yarın test yapacak olan
hoş geldin bu ay ki bat daşımm :)Ben yine kırmızıları gördüm hem de 2 gün vardı dahaBu sefer niyeyse hiç üzülmedim
Benim yeni bat 26 Aralık
Bende belirtilere takilmiyorum artık aslında yaniltiyorlar insanı ama içimi bir heves kapladı negatif çıkarsa üzülucem gerçekten ve bende kolay kolay inanamam gibi geliyor
Canım panik yapma yerlesme dir mutlaka sakin olKizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya
Bende varim 26 aralik kurbanlarinda :)hoş geldin bu ay ki bat daşımm :)
insaAllah canim çok heyecanliyim daha uyuyamadiminşallah yarın çoook güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle
Amin canım benim insaAllahKızlar yarın test yapacak ve kontrolü olan herkesten müjdeli haber bekliyorum. Allah'ın izniyle yarın güzel bir güne uyanacağız. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canim gec okuyabildim mesajini aa sen adet olmussun bile klomen kullaniyosun ya catlatma ignesinden dolayi sanirim erkene alabiliyo bazen adeti. bende ilk klomen kullandigimda 27.gun adet olmustum normalde 30 gunde olurum. bu ay klomen kullanacak misin?
Degilmisim malesef canim belirtilere takilmamak gerektigini tekrar anlamis olduk ama ne fayda beynimizin bize oyunu. umutlar aralik ayina..Sen hamilesin:)
Canim gozunaydin testi bugun mu tekrarlayacaksin? insallah düzgün olarak artacak degerinBende bu ayi oyle gecirdim ama adet oncesi sendromlarindan farkliydi mesela goguslerde acima olurdu simdi sanki aci biber surmusler gibi yanma oluyo icten acimasinin yaninda akintim asiri cok gun icinde cok kez camasir degistiriyorum reklamlara agliyorum falan :)) dun HCG degerim 20 cikti dr dusuk buldu bi daha test var bana yani cok stresli bi duruum
Canim akinti durumumu hatirlamiyorum adetim zamaninda bitmisti sanirim. acaba erken mi yumurtlayacaksin calismalara baslayin bence.tesekkur ederim canım bu arada benim adetim 6 gun surerdı bu ay 3 gun surdu 4. gundede beyaz akıskan akıntım basladı acaba gecen aydan kalan yumurtadan dolayımı adetm kesildi sendede olmusmuydu boyle cok fazla akıntm var ve yumurtlıklarım agrıyor
S seliforfriendlyfriendly kızlarrr yarınnn sabahhh test zamanııııı ne var ne yok ne hissediyosunuz. Kimler vardı yarın test yapacak olan
friendlyfriendly canim ne yaptin nasil gidiyor ovu testleri..takip edemedim bi kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?