- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Endişe etme canım bişey yoktur inş kırmızı değiş sonuçta yani aktif bir kanama olmuyor. Bugün dr gidince numarasını al böyle durumlarda aramak için..doktorumla her an irtibattayız msjlaşıyoruz numara veriyorlar genelde özele gidiyorsanKizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya
Cok canim benimde ve inanilmaz da agrim var hem uzuntusu hem agrisi cok berbat biseycanim temmuzda ayni senin yasadklarni yasamistm.idrarda 2.silik cizgi 25lerde bhcg. Sonra da adet kanamasi.
Ama cok ciddi kanamam olmustu ben omrumde oyle bisey gormedim. 2 paket 25li ped btrmstm. Senin de kanaman cok mu?
Kimyasal gebelik cok kotu bisey
Canim gozunaydin testi bugun mu tekrarlayacaksin? insallah düzgün olarak artacak degerin
Canım biliyomusun ben bi önceki gebeliğimde adet günümde negatif alıp, 5 gün sonra pozitifi yakalamıştım. Gerçi kimyasalla sonuçlandı ama kanaman olmadıysa daha üzülme, belli olmaz ne olacağıfriendlyfriendly S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Valla içimde hala ümid var garip bir şekilde çünkü adet olmadan nerdeyse 5 gün önceden kahve leke başlar henüz yok . Beklicem bat a 3 gün varCanım biliyomusun ben bi önceki gebeliğimde adet günümde negatif alıp, 5 gün sonra pozitifi yakalamıştım. Gerçi kimyasalla sonuçlandı ama kanaman olmadıysa daha üzülme, belli olmaz ne olacağı
Valla içimde hala ümid var garip bir şekilde çünkü adet olmadan nerdeyse 5 gün önceden kahve leke başlar henüz yok . Beklicem bat a 3 gün var
Aynen erken ama belirtiler olunca kana karışmıştır belki dedim. Varsa öğrenelim biran önce dedim ama şimdilik negatifCanım erken yapmışsın testi. Ben de bata 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi Bata 2 gün var tekrar test için bat gününü beklicem. Sen de ümidini yitirme, bat günü tekrar yaparsın.
friendlyfriendly S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Evet daha var bata 3 gün.Gunaydin canim senin bat ne zamandi? Belki de daha erkendir test yapmak icin?
Evet daha var bata 3 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?