2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım saklarım tabi. Zaten o kendi verir. Çalışmaya devam tabiki de nasip bu işler. Ben Tekirdağ Çerkezköy deyim kuzum çokta uzak değil yani

Oooo oralar da güzeldir gitmedim hiç ama cennet ülkemizin heryeri bir başka güzel...

valla havuzamı girmiyorum saunayamı masajamı hepsini yapıyorum bilmiyorum olduguna inanamıyorum hala o yüzden saçmalıyorum galiba kan verene kadar inanamıycam

eşim ms hastası beyninde plaklar var

canım yumurta catlamadan once beni bi hararet basıyor.sonra kasiklarima hafif bi agri giriyo.o senin dedigin akinti yumurtlama baslarkende geliyor.bende ilk zamanlar o akıntıyi gorunce yapiyodum.ama catlama o akintidan sonra oluyor

canim o agrilar arada banada oluyor. ozellikle cocuk dusunmeye basladiktan sonra iyice olmaya basladi.benimki psikolojik belki seninde oledir

canim o agrilar arada banada oluyor. ozellikle cocuk dusunmeye basladiktan sonra iyice olmaya basladi.benimki psikolojik belki seninde oledir

Canım benim valla kendimi rahat bırakttım bu ay hiç kasmadım nedense bilmiyorum çok takmama çalışıyorum şuan hiçbişeyim yok hafif agrım var o kadar etkilemez değilmi yumurtlamayı

Bu yerleşme kanaması tam kan gibi mi oluyor yoksa akıntı gibi ama koyusu mu bende açık kahverengi bir akıntı olusmus
Tam kan gibi olmuyormuş canım olabilir belki ama yarın sonucu alacaksın
Bir de yerleşme kanaması olduysa bugün verdiğin kanda çıkmaz. Çünkü hcg yerleşmenin sonra kana geçer.
Çıkmazsa üzülme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…