- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
6-24 saat arası değişiyor diye biliyorum ama kısa tutmak en iyisikizlar galiba yumurtam suan itibariyle catladi.simdi kac saatim var.8 veya 12 miydi
Canım saklarım tabi. Zaten o kendi verir. Çalışmaya devam tabiki de nasip bu işler. Ben Tekirdağ Çerkezköy deyim kuzum çokta uzak değil yani
valla havuzamı girmiyorum saunayamı masajamı hepsini yapıyorum bilmiyorum olduguna inanamıyorum hala o yüzden saçmalıyorum galiba kan verene kadar inanamıycamCanım sen halen kan vermedin mi?
E hadi amaa bekliyoruz.
Bir de gebelik şüphesi varken havuza girmen doğru
Canım sen halen kan vermedin mi?
E hadi amaa bekliyoruz.
Bir de gebelik şüphesi varken havuza girmen doğru değil mikrop kapabilirsin.
eşim ms hastası beyninde plaklar varAmin canım ya varikosel mi var benim eşimdede var biraz ama üstüne düşmedik ALLAH istedikten sonra her şekilde olur üzülmeyin ALLAH ne hastalıklara derman veriyor biz inancımızı hiç yitirmeyelim bu gece cuma gecesi bol bol dua edelim inşaAllah
Ayrıca doktorların demesiyle değil onlar bazen çok yanlış konuşuyor
"Olmayacak" demek,kimsenin haddine düşmemiş
Olduran ALLAH'tır...
Canım bebiste olabilir bat da her ikisine de hazırlıklı olmak gerek.Of kızlar bugün biraz karnımın altında sancı var sizce bat mi geliyor
canım yumurta catlamadan once beni bi hararet basıyor.sonra kasiklarima hafif bi agri giriyo.o senin dedigin akinti yumurtlama baslarkende geliyor.bende ilk zamanlar o akıntıyi gorunce yapiyodum.ama catlama o akintidan sonra oluyorNerden anladın canım? Ben bi türlü kestiremiyorum geçen gün 12.günümde uzayan akıntı geldi ben 1 senedir o günlerimi hep değerlendiriyorum ama tutmadığına göre aklımda bi sürü soru işareti kalıyor... bide her ay benim adet günlerim ileriye atlıyo peki o zaman niye erkenden o akıntı geliyo bilemiyorum
galiba dedigin gibi degisti canim.dun yumurta catlamasi lazımdı sanirim bugun catladi
kizlar galiba yumurtam suan itibariyle catladi.simdi kac saatim var.8 veya 12 miydi
Canım bebiste olabilir bat da her ikisine de hazırlıklı olmak gerek.
Bende habire wc ye koşuyorum geldi diye
canim o agrilar arada banada oluyor. ozellikle cocuk dusunmeye basladiktan sonra iyice olmaya basladi.benimki psikolojik belki seninde oledirKIzlar bende varım beni de kabul eder misin bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen aylar denemelerimiz oldu ama henüz birşey yok Allah biliyordur zamanını diyorum herşey Allahtan geçen ay çok umutlandım belirtiler yaşadım kızlar hiç yapmadığım o anki duygu yaşamamda fazla olunca kan testi yaptım olumsuz olması doktorun tepkisi çok üzdü çok zor günler geçirdim şimdi şimdi kendime geliyorum . Pes etmiyorum elbet diyorum elbet bizde yaşacağız bu duyguyu önemlemimi alıyorum gerek folik asit kullanıyorum geçen ay soğan kürü uyguladım bu ada devam edicem 10 gün kala ama benim gibi yaşayan var mı dün gece bir kasık ağrısı bel ağrısı anlatamam acaba üşüttüm ondan mıdır nedir korkuyorum şuan daha iyiyim inşallah birşey olmaz kızlar bu haftada da yumurtlama günüm birşey olmaz korkmadım da değil
simdi kocisi bekle dur.dundende bana kizgin.bi yolunu bulup iliski olmali6-24 saat arası değişiyor diye biliyorum ama kısa tutmak en iyisi
canim ben ateşimden bide agrimdan anliyorumNasıl anlaşılıyor bu?
Canım bebiste olabilir bat da her ikisine de hazırlıklı olmak gerek.
Bende habire wc ye koşuyorum geldi diye
canim o agrilar arada banada oluyor. ozellikle cocuk dusunmeye basladiktan sonra iyice olmaya basladi.benimki psikolojik belki seninde oledir
Güz canım sakin burasıOooo oralar da güzeldir gitmedim hiç ama cennet ülkemizin heryeri bir başka güzel...
Hoşgeldin canım aramızaKizlar bende geldim araniza bende hamis olmak istiyorum eylulde olmadi malesef ekime kaldi umutlarim insallah hepimizden hayirli haberler gelir
Kizlar bende geldim araniza bende hamis olmak istiyorum eylulde olmadi malesef ekime kaldi umutlarim insallah hepimizden hayirli haberler gelir
Tam kan gibi olmuyormuş canım olabilir belki ama yarın sonucu alacaksınBu yerleşme kanaması tam kan gibi mi oluyor yoksa akıntı gibi ama koyusu mu bende açık kahverengi bir akıntı olusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?