- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
benimde bu ay saatliydi canim.esim cok stres oldu.bu aydan sonra doktoru birakicam kendi haline birakcamAyni sorunu bizde yasadik bu ay ya...4 gun perhizden sonra iliskiye girdik ona ragmen esim ilk defa zorlandi iliskinsirasinda ara verdik falan.onlarda cok stres oluyor ama benim dr um saatini bile veriyor malesef
aynen canim sana katiliyorum.kucuk yasta olanlar hic stres yapmasinlar evliliklerinin tadini cikarsinlar@Senur94 @Dontsay
Daha 22 yaşındasınız yerinizde olsaydım hiç ama hiiç üzülmezdim
ben 30'uma giricem keşke sizin yaşta olaydım yaş ilerledikçe daha telaşlı ve zor oluyor
Sizin yaşta evlenen bazı arkadaşlarımın 3 çocuğu var ben 27 yaşımda evlendim herşey nasip kısmet tabi ama bu şekilde gördükçe benim için daha zor oluyor.... yinede Rabbim'e herşey için şükürler olsun
O böyle istemiş napalım
valla canim doktorumu dinleyelim kocislerimi sasirdim kaldim.en iyisi rabbime ve oluruna birakmak sanirim.bugun yine soruyolar bebis yokmu diye bende dedimki ilk defa olmuyo benim cocugum.oyle bi rahatladimki anlatamam.soranlara olmuyor diycem kurtulcamBenimki de öyle söyleme bana o günleri dedi artık söylemeden yanasiyorum napalim
aynen canım bekliyorum herkes gibi ama bende belirti hiç yok sanırım olcam adetAz kalmış
Valla dündü bat hala gelen giden yokAdet günü geçenler
Nüfusta artış varmı kızlar?
galiba dedigin gibi degisti canim.dun yumurta catlamasi lazımdı sanirim bugun catladiEn doğrusunu yapmışsın canım
Daha sağlıklı spermler olur
Hiç takma kafana ki olsun. Stresten yumurta çatlama tarihin değişebilir sakın unutma
inşallah olur canimmmValla dündü bat hala gelen giden yoktest yapmaya da yaptırmaya da fırsatım olmadı bir kaç gün daha bekleyeceğim her ihtimale karşılık ama meraktan ölecemmm
valla canim doktorumu dinleyelim kocislerimi sasirdim kaldim.en iyisi rabbime ve oluruna birakmak sanirim.bugun yine soruyolar bebis yokmu diye bende dedimki ilk defa olmuyo benim cocugum.oyle bi rahatladimki anlatamam.soranlara olmuyor diycem kurtulcam
birgün daha geçmiş yaşasınn, sakin ol canım dualarımız seninleValla dündü bat hala gelen giden yoktest yapmaya da yaptırmaya da fırsatım olmadı bir kaç gün daha bekleyeceğim her ihtimale karşılık ama meraktan ölecemmm
valla canim doktorumu dinleyelim kocislerimi sasirdim kaldim.en iyisi rabbime ve oluruna birakmak sanirim.bugun yine soruyolar bebis yokmu diye bende dedimki ilk defa olmuyo benim cocugum.oyle bi rahatladimki anlatamam.soranlara olmuyor diycem kurtulcam
kizlar galiba yumurtam suan itibariyle catladi.simdi kac saatim var.8 veya 12 miydi
Ayy inşallah canım yainşallah olur canimmm
Ben soranlara artık erteledik diyorum veya yeni düşünmeye başladık.... olmuyor deyincede 40 tane şey sorarlar yok efendim doktora gittinizmi onu yaptırdınızmı bunu yaptınızmı amaaaan hiçbiriyle uğraşamam kimseye açıklama yapmak zorunda değilim
bide kimsenin arkamdan bunun çocuğu olmuyomuş diye konuşmalarını ve acır gözle bakmalarını istemiyorum ayrıca hiç kimse olmayacağını bilemez
Hüküm Allah'a aittir
ay valla geçiyor canım hep böyle ıslak bir akıntım var afedersin adet oldum sanıp koşuyorum lavaboya ama hiç bir şey yok. Rüyalarıma giriyor artık inşallah bebişim benimledir yabirgün daha geçmiş yaşasınn, sakin ol canım dualarımız seninle
Ben varim canim.Kizlar ovitrelle yaptran var mi aranizda
He yaa bırakma sakın o zaman senin daha çok ihtiyacın olacak
İnşallah o zaman gelsinde arabanın anahtarlarını al sakla
Hadi hayırlısı cano belli olmaz bakarsın olur olmasada üzülme çalışmalara devamben önümüzdeki ay hsg çektiricem inşallah bakalım
Canım saklarım tabi. Zaten o kendi verir. Çalışmaya devam tabiki de nasip bu işler. Ben Tekirdağ Çerkezköy deyim kuzum çokta uzak değil yaniAh ne güzel olurdu ben istanbuldayım sen nerdesin cano?
Olsun kuzum aylar önümüzde bizi bekliyoraynen canım bekliyorum herkes gibi ama bende belirti hiç yok sanırım olcam adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?