2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayni sorunu bizde yasadik bu ay ya...4 gun perhizden sonra iliskiye girdik ona ragmen esim ilk defa zorlandi iliskinsirasinda ara verdik falan.onlarda cok stres oluyor ama benim dr um saatini bile veriyor malesef
benimde bu ay saatliydi canim.esim cok stres oldu.bu aydan sonra doktoru birakicam kendi haline birakcam

aynen canim sana katiliyorum.kucuk yasta olanlar hic stres yapmasinlar evliliklerinin tadini cikarsinlar

Benimki de öyle söyleme bana o günleri dedi artık söylemeden yanasiyorum napalim
valla canim doktorumu dinleyelim kocislerimi sasirdim kaldim.en iyisi rabbime ve oluruna birakmak sanirim.bugun yine soruyolar bebis yokmu diye bende dedimki ilk defa olmuyo benim cocugum.oyle bi rahatladimki anlatamam.soranlara olmuyor diycem kurtulcam

Çaktırmadan günleri tutturmak lazım hehe

Ben soranlara artık erteledik diyorum veya yeni düşünmeye başladık.... olmuyor deyincede 40 tane şey sorarlar yok efendim doktora gittinizmi onu yaptırdınızmı bunu yaptınızmı amaaaan hiçbiriyle uğraşamam kimseye açıklama yapmak zorunda değilim
bide kimsenin arkamdan bunun çocuğu olmuyomuş diye konuşmalarını ve acır gözle bakmalarını istemiyorum ayrıca hiç kimse olmayacağını bilemez
Hüküm Allah'a aittir

KIzlar bende varım beni de kabul eder misin bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen aylar denemelerimiz oldu ama henüz birşey yok Allah biliyordur zamanını diyorum herşey Allahtan geçen ay çok umutlandım belirtiler yaşadım kızlar hiç yapmadığım o anki duygu yaşamamda fazla olunca kan testi yaptım olumsuz olması doktorun tepkisi çok üzdü çok zor günler geçirdim şimdi şimdi kendime geliyorum . Pes etmiyorum elbet diyorum elbet bizde yaşacağız bu duyguyu önemlemimi alıyorum gerek folik asit kullanıyorum geçen ay soğan kürü uyguladım bu ada devam edicem 10 gün kala ama benim gibi yaşayan var mı dün gece bir kasık ağrısı bel ağrısı anlatamam acaba üşüttüm ondan mıdır nedir korkuyorum şuan daha iyiyim inşallah birşey olmaz kızlar bu haftada da yumurtlama günüm birşey olmaz korkmadım da değil

kizlar galiba yumurtam suan itibariyle catladi.simdi kac saatim var.8 veya 12 miydi

Nerden anladın canım? Ben bi türlü kestiremiyorum geçen gün 12.günümde uzayan akıntı geldi ben 1 senedir o günlerimi hep değerlendiriyorum ama tutmadığına göre aklımda bi sürü soru işareti kalıyor... bide her ay benim adet günlerim ileriye atlıyo peki o zaman niye erkenden o akıntı geliyo bilemiyorum

Oh en azından sorup durmazlar

birgün daha geçmiş yaşasınn, sakin ol canım dualarımız seninle
ay valla geçiyor canım hep böyle ıslak bir akıntım var afedersin adet oldum sanıp koşuyorum lavaboya ama hiç bir şey yok. Rüyalarıma giriyor artık inşallah bebişim benimledir ya Sağ ol canım benim ben de hepimize dua ediyorum hep

He yaa bırakma sakın o zaman senin daha çok ihtiyacın olacak
İnşallah o zaman gelsinde arabanın anahtarlarını al sakla

Hadi hayırlısı cano belli olmaz bakarsın olur olmasada üzülme çalışmalara devam ben önümüzdeki ay hsg çektiricem inşallah bakalım

Ah ne güzel olurdu ben istanbuldayım sen nerdesin cano?
Canım saklarım tabi. Zaten o kendi verir. Çalışmaya devam tabiki de nasip bu işler. Ben Tekirdağ Çerkezköy deyim kuzum çokta uzak değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…