2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Saol tatlım zaten her sonuca hazırladım kendimi sadece beklemek sabırsızlık yapıyor

Benden kırmızı kart. Ekime kaldı benim hayaller. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Ovulasyon testi de yapmıştım çok da umutluydum ama kısmet.
Hayırlısı canım benim üzme sakın kendini vardır elbet bizim göremediğimiz bi hikmet.demekki var bi saati vakti gelince herşey olur allahın izniyle.

Kızlar bir belirti daha yaşıyorum inanılmaz bir tükürük artışın var kafayi yedim dün ağladım hep bu da gebelik belirtisi yemiş internette okudum sizide bunalıyorum ama

M mzyt canım benim de fsh degerim yaşıma göre yuksekmis doktor rezervin azalmaya başlamış dedi ama başka doktora gittim alttan muayene etti gayet iyi her şey dedi sadece fsh değerine bakarak erken menopoz da denemez

Kızlar ben bir türlü adet olamıyorum. adet söktürücü de kullandım ama yine olmadım 3 gündür günde 2 bardak civanperçemi çayı içiyorum ve bu gün papatya çayına da başladım ama yine adet olamadım yardımcı olun ben nasıl adet olacam

Kizlar cok yoruldum bugun. Mutfak alisverisimi falan yaptim birde misafirim flan vardi ama dun gecenin uzgunlugu var hala uzerimde. Ayrica Yumurtlama gunumde sondu. Ama dun gece ve bu sabah siddetli kasik agrisi gecirdim

Merhaba canlar aramiza katilanlar hoşgeldiniz InsaAllahah hepiniz iyisinizdir bende durumlr stabil eholsun yani hamd olsun

Teşekkürler canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun burda da hepimiz kardeşiz bu dönemde yarenlik edelim birbirimize destek olallım bu zamanda tek şey bu inşallah bizimde dileğimiz gerçeklerşir

valla havuzamı girmiyorum saunayamı masajamı hepsini yapıyorum bilmiyorum olduguna inanamıyorum hala o yüzden saçmalıyorum galiba kan verene kadar inanamıycam
@ donstay canim sperm bankalarinda sperm donduruyolar oyle bi riski varsa eşinin düsünebilirsin aslinda.ilerde tekrar cocuk istediginde lazim olabilir

kızlar galiba ben bir halt yedim, test yaptım pozitifti biliyorsunuz kan almadıgım için hep aynı şey oluyor diye pek tınmıyordum sauna hamam flan yaptım bide üstüne spaya gittm masaj yaptırdım belime çok bastırdı herhalde o zamanda kasıgım sancıdı ama ne bileyim umursamadım şimdi acıkmıştım yemek yiyemiyorum rengim simsiyah oldu elim ayagım çözüldü kasıklarım çok şiddetli agrıyor ne oluyor bana anlamıorım ;(

Dr a gorun bi istersen ayy kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…