Tam kan gibi olmuyormuş canım olabilir belki ama yarın sonucu alacaksın
Bir de yerleşme kanaması olduysa bugün verdiğin kanda çıkmaz. Çünkü hcg yerleşmenin sonra kana geçer.
Çıkmazsa üzülme derim
Hayırlısı canım benim üzme sakın kendini vardır elbet bizim göremediğimiz bi hikmet.demekki var bi saati vakti gelince herşey olur allahın izniyle.Benden kırmızı kart. Ekime kaldı benim hayaller. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Ovulasyon testi de yapmıştım çok da umutluydum ama kısmet.
Hoşgeldin canım.inşallah hrpimiz ekimde hamile kalırızKizlar bende geldim araniza bende hamis olmak istiyorum eylulde olmadi malesef ekime kaldi umutlarim insallah hepimizden hayirli haberler gelir
eşim ms hastası beyninde plaklar var
yok canim etkilemez inşallahCanım benim valla kendimi rahat bırakttım bu ay hiç kasmadım nedense bilmiyorum çok takmama çalışıyorum şuan hiçbişeyim yok hafif agrım var o kadar etkilemez değilmi yumurtlamayı
Merhaba canlar aramiza katilanlar hoşgeldiniz InsaAllahah hepiniz iyisinizdir bende durumlr stabil eholsun yani hamd olsun
Peki hamile kalamayinca dr adetten sonra baska bi ilac basliyor mu igneye kadar.bana letrasana basliyor gecen ay bisey yapmamisti dun bi ictim ictigimden beri kusma ishal mahvoldum yaBen varim canim.
@ donstay canim sperm bankalarinda sperm donduruyolar oyle bi riski varsa eşinin düsünebilirsin aslinda.ilerde tekrar cocuk istediginde lazim olabilirvalla havuzamı girmiyorum saunayamı masajamı hepsini yapıyorum bilmiyorum olduguna inanamıyorum hala o yüzden saçmalıyorum galiba kan verene kadar inanamıycam
Canım stres yapma. Herşeyi ona yoruyor insan biliyorum ama sakin olKızlar bir belirti daha yaşıyorum inanılmaz bir tükürük artışın var kafayi yedim dün ağladım hep bu da gebelik belirtisi yemiş internette okudum sizide bunalıyorum ama
Canım stres yapma. Herşeyi ona yoruyor insan biliyorum ama sakin ol
kızlar galiba ben bir halt yedim, test yaptım pozitifti biliyorsunuz kan almadıgım için hep aynı şey oluyor diye pek tınmıyordum sauna hamam flan yaptım bide üstüne spaya gittm masaj yaptırdım belime çok bastırdı herhalde o zamanda kasıgım sancıdı ama ne bileyim umursamadım şimdi acıkmıştım yemek yiyemiyorum rengim simsiyah oldu elim ayagım çözüldü kasıklarım çok şiddetli agrıyor ne oluyor bana anlamıorım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?