- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Ay canım sakin ol ol stres yapma inşallah bisey yoktur pozitif testleri umirsamamazlık yapma pozitifin çok nadir oluyo yanılmaları belki sana hep öyle denk geldi ama çok üzüldüm simdi ve bence acilen dr gözuk en azından bebek yoksa bile kasık ağrının nedenini ögren derim inşallah bir problem yoktur olusmamıstır derin derin nefes al dua edelim bizde sanakızlar galiba ben bir halt yedim, test yaptım pozitifti biliyorsunuz kan almadıgım için hep aynı şey oluyor diye pek tınmıyordum sauna hamam flan yaptım bide üstüne spaya gittm masaj yaptırdım belime çok bastırdı herhalde o zamanda kasıgım sancıdı ama ne bileyim umursamadım şimdi acıkmıştım yemek yiyemiyorum rengim simsiyah oldu elim ayagım çözüldü kasıklarım çok şiddetli agrıyor ne oluyor bana anlamıorım ;(
dayeni wc girdim yoktu kanamam, şimdi uzandım biraz biraz hafifliyor gibi inşallah geçerUzan dinlen kanaman falan yok dimi
Bence yumurtlaman devam ediyo gibi geldi canımKizlar cok yoruldum bugun. Mutfak alisverisimi falan yaptim birde misafirim flan vardi ama dun gecenin uzgunlugu var hala uzerimde. Ayrica Yumurtlama gunumde sondu. Ama dun gece ve bu sabah siddetli kasik agrisi gecirdim
valla haklısın ama ne bileyim başıma gelmeyen kalmadı şu 2 ayda bundan dolayı böyle umursamaz oldum galiba ;( doktor yakında yokki ama biraz uzandım ayagımı kendime dogru çekince agrım azaldı gibi bakcam duruma göreAy canım sakin ol ol stres yapma inşallah bisey yoktur pozitif testleri umirsamamazlık yapma pozitifin çok nadir oluyo yanılmaları belki sana hep öyle denk geldi ama çok üzüldüm simdi ve bence acilen dr gözuk en azından bebek yoksa bile kasık ağrının nedenini ögren derim inşallah bir problem yoktur olusmamıstır derin derin nefes al dua edelim bizde sana
dayeni wc girdim yoktu kanamam, şimdi uzandım biraz biraz hafifliyor gibi inşallah geçer
Tamam dr yoksa ilk once kendini sakinlestir ve belli sure ayağa kalmadan yat insallah gececek allahım yar ve yardımcın olsunvalla haklısın ama ne bileyim başıma gelmeyen kalmadı şu 2 ayda bundan dolayı böyle umursamaz oldum galiba ;( doktor yakında yokki ama biraz uzandım ayagımı kendime dogru çekince agrım azaldı gibi bakcam duruma göre
öyle yapcam agzımın payını aldımBugünden sonra çok dikkat et kendine sakın yorma canım
inşallah canım dinleniyorum zaten şuan sakinimde zaten ama çok agrıdı biran aceba istedigim şeyi kendi ellerimle yokmu ediyordum inanmayarak dedim çok kötü oldumTamam dr yoksa ilk once kendini sakinlestir ve belli sure ayağa kalmadan yat insallah gececek allahım yar ve yardımcın olsun
ayaklarını yüksek tut bol su iç yat dinlendir sürekli kendiniöyle yapcam agzımın payını aldım
Hemen doktora git hemen...kızlar galiba ben bir halt yedim, test yaptım pozitifti biliyorsunuz kan almadıgım için hep aynı şey oluyor diye pek tınmıyordum sauna hamam flan yaptım bide üstüne spaya gittm masaj yaptırdım belime çok bastırdı herhalde o zamanda kasıgım sancıdı ama ne bileyim umursamadım şimdi acıkmıştım yemek yiyemiyorum rengim simsiyah oldu elim ayagım çözüldü kasıklarım çok şiddetli agrıyor ne oluyor bana anlamıorım ;(
inşallah canım dinleniyorum zaten şuan sakinimde zaten ama çok agrıdı biran aceba istedigim şeyi kendi ellerimle yokmu ediyordum inanmayarak dedim çok kötü oldum
Tamam pozitif düsün olumsuzlukları unut belkide allahım bebegini hissetmeni ona gore hareket etmeni istedi hayırlı kısmından bakalım olayın dinlen mümkün oldukcainşallah canım dinleniyorum zaten şuan sakinimde zaten ama çok agrıdı biran aceba istedigim şeyi kendi ellerimle yokmu ediyordum inanmayarak dedim çok kötü oldum
doktorKIzlar bende varım beni de kabul eder misin bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen aylar denemelerimiz oldu ama henüz birşey yok Allah biliyordur zamanını diyorum herşey Allahtan geçen ay çok umutlandım belirtiler yaşadım kızlar hiç yapmadığım o anki duygu yaşamamda fazla olunca kan testi yaptım olumsuz olması doktorun tepkisi çok üzdü çok zor günler geçirdim şimdi şimdi kendime geliyorum . Pes etmiyorum elbet diyorum elbet bizde yaşacağız bu duyguyu önemlemimi alıyorum gerek folik asit kullanıyorum geçen ay soğan kürü uyguladım bu ada devam edicem 10 gün kala ama benim gibi yaşayan var mı dün gece bir kasık ağrısı bel ağrısı anlatamam acaba üşüttüm ondan mıdır nedir korkuyorum şuan daha iyiyim inşallah birşey olmaz kızlar bu haftada da yumurtlama günüm birşey olmaz korkmadım da de
doktor ne tepki verdi kiKIzlar bende varım beni de kabul eder misin bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen aylar denemelerimiz oldu ama henüz birşey yok Allah biliyordur zamanını diyorum herşey Allahtan geçen ay çok umutlandım belirtiler yaşadım kızlar hiç yapmadığım o anki duygu yaşamamda fazla olunca kan testi yaptım olumsuz olması doktorun tepkisi çok üzdü çok zor günler geçirdim şimdi şimdi kendime geliyorum . Pes etmiyorum elbet diyorum elbet bizde yaşacağız bu duyguyu önemlemimi alıyorum gerek folik asit kullanıyorum geçen ay soğan kürü uyguladım bu ada devam edicem 10 gün kala ama benim gibi yaşayan var mı dün gece bir kasık ağrısı bel ağrısı anlatamam acaba üşüttüm ondan mıdır nedir korkuyorum şuan daha iyiyim inşallah birşey olmaz kızlar bu haftada da yumurtlama günüm birşey olmaz korkmadım da değil
Ama bat 5 ekim. Dun tam 14 gun oncesiydi canimBence yumurtlaman devam ediyo gibi geldi canım
Bazen yumurtlama erken yada geç olabiliyor strese hava degisimine vucut fonksiyonlara göre bence degerlendirmeye devam et yumurtlama zamanı kasık ağrısı oluyorAma bat 5 ekim. Dun tam 14 gun oncesiydi canim
Ama suan yok ki sabah vardi. Zaten esime mesaj attim az once. Sana cok kirginim ama bu aksami degerlendirmek istiyorum diyeBazen yumurtlama erken yada geç olabiliyor strese hava degisimine vucut fonksiyonlara göre bence degerlendirmeye devam et yumurtlama zamanı kasık ağrısı oluyor
Olsun zaten surekli surmuyor o agrı ben degerlendir derim ama sen bilirsin tabiki canımAma suan yok ki sabah vardi. Zaten esime mesaj attim az once. Sana cok kirginim ama bu aksami degerlendirmek istiyorum diye
Yok canim. Yine adetin 5. Gunu klomen basliyor ve inofolic veriyor. Sonra yine catlatma ignesi.Peki hamile kalamayinca dr adetten sonra baska bi ilac basliyor mu igneye kadar.bana letrasana basliyor gecen ay bisey yapmamisti dun bi ictim ictigimden beri kusma ishal mahvoldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?