2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay canım sakin ol ol stres yapma inşallah bisey yoktur pozitif testleri umirsamamazlık yapma pozitifin çok nadir oluyo yanılmaları belki sana hep öyle denk geldi ama çok üzüldüm simdi ve bence acilen dr gözuk en azından bebek yoksa bile kasık ağrının nedenini ögren derim inşallah bir problem yoktur olusmamıstır derin derin nefes al dua edelim bizde sana

valla haklısın ama ne bileyim başıma gelmeyen kalmadı şu 2 ayda bundan dolayı böyle umursamaz oldum galiba ;( doktor yakında yokki ama biraz uzandım ayagımı kendime dogru çekince agrım azaldı gibi bakcam duruma göre

Tamam dr yoksa ilk once kendini sakinlestir ve belli sure ayağa kalmadan yat insallah gececek allahım yar ve yardımcın olsun

Tamam dr yoksa ilk once kendini sakinlestir ve belli sure ayağa kalmadan yat insallah gececek allahım yar ve yardımcın olsun
inşallah canım dinleniyorum zaten şuan sakinimde zaten ama çok agrıdı biran aceba istedigim şeyi kendi ellerimle yokmu ediyordum inanmayarak dedim çok kötü oldum

Hemen doktora git hemen...

inşallah canım dinleniyorum zaten şuan sakinimde zaten ama çok agrıdı biran aceba istedigim şeyi kendi ellerimle yokmu ediyordum inanmayarak dedim çok kötü oldum
Tamam pozitif düsün olumsuzlukları unut belkide allahım bebegini hissetmeni ona gore hareket etmeni istedi hayırlı kısmından bakalım olayın dinlen mümkün oldukca

doktor
doktor ne tepki verdi ki

Bazen yumurtlama erken yada geç olabiliyor strese hava degisimine vucut fonksiyonlara göre bence degerlendirmeye devam et yumurtlama zamanı kasık ağrısı oluyor
Ama suan yok ki sabah vardi. Zaten esime mesaj attim az once. Sana cok kirginim ama bu aksami degerlendirmek istiyorum diye

Peki hamile kalamayinca dr adetten sonra baska bi ilac basliyor mu igneye kadar.bana letrasana basliyor gecen ay bisey yapmamisti dun bi ictim ictigimden beri kusma ishal mahvoldum ya
Yok canim. Yine adetin 5. Gunu klomen basliyor ve inofolic veriyor. Sonra yine catlatma ignesi.
Sanirim senin ilac sende etkisi buyuk olmus. Doktorunla konus istersen. Hic duymadim o ilaci ama.
Canim klomen ve catlatma ignesiyle ilgili topigim var oryada yazip bilgi edinebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…