2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ovulasyon testi kullanmayı dene bence

Zeytinyağı ve incir erkeklerde sperm arttırıcı etkisiyle de bilinir. Kadınlarda da doğurganlığı arttırdığı söylenmektedir.(2 kuru inciri akşamdan zeytinyağına islayin sabah yiyince öksürüğe filanda iyi geliyormuş incir sekil olarak ta yumurtaya ve döllenmeye benziyor inşallah şifa olur )

ben a
Canım ben ovulasyon kullandığım ay çok stres yaptım ya ay kırmızı oluyor oldu mu bu akşam mi olmalı yarın mi olmalı derken kafayı yiyecektim
ben akintidan falan degilde cikan sivilcelerimden anliyorum :)zaten adetten sonra 1 bos 1 dolu degerlendirdigimiz icin yumurtlama takibi yapmiyorum bide oyle deneyin :)

Bu arada esinle ilgili kırgınlıgın var farkındayım insallah bu gun kırgınlıgı karsıliklı çözer pozitif enerjiyle dolarsınız canım allahım yar ve yardımcın olsun kalbindeki duan kabul olsun
Amin canim saol. Esime soyledim zaten kirginligimi. Ama bu kirginligima ragmen cocuga giden yol sensin ve ben cocuk istiyorum dedin

Amin canim insallah hepimizin kucagi dolsun insallah kisa zamanda

Benim ilac kistler icin.yumurtlama icin ilac vermiyor bana gerek yok iyi demisti.ama buda cok agir geldi ulasamiyrm kapali cebi olmadi yarin hastaneye gitcem

Benim ilac kistler icin.yumurtlama icin ilac vermiyor bana gerek yok iyi demisti.ama buda cok agir geldi ulasamiyrm kapali cebi olmadi yarin hastaneye gitcem
Evet gitmelisin. Ilaci gunde 2 doz veya fazlasini aliyorsan bence bugun daha fazla alma doktorunla gorus oyle devam edilir yada kesersin. Yan etki yapmis olabilir. Canim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…