- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Bu arada esinle ilgili kırgınlıgın var farkındayım insallah bu gun kırgınlıgı karsıliklı çözer pozitif enerjiyle dolarsınız canım allahım yar ve yardımcın olsun kalbindeki duan kabul olsunDeerlendirmeye calisacagim
Ben 24 ile 36 saat arası diye biliyorumkizlar galiba yumurtam suan itibariyle catladi.simdi kac saatim var.8 veya 12 miydi
Ovulasyon testi kullanmayı dene benceNerden anladın canım? Ben bi türlü kestiremiyorum geçen gün 12.günümde uzayan akıntı geldi ben 1 senedir o günlerimi hep değerlendiriyorum ama tutmadığına göre aklımda bi sürü soru işareti kalıyor... bide her ay benim adet günlerim ileriye atlıyo peki o zaman niye erkenden o akıntı geliyo bilemiyorum
Canım ben ovulasyon kullandığım ay çok stres yaptım ya ay kırmızı oluyor oldu mu bu akşam mi olmalı yarın mi olmalı derken kafayı yiyecektimOvulasyon testi kullanmayı dene bence
Canım bizde de aynı olmuştu ben son günü zorla degerlendirmistim ama dün yumurta olduğu ise catladiginda da değerlendirmek iyi ama gorev olarak yapma inşallah öncelikle eşinle aran düzelir sonra kendiliğinden olur Rabbim inşallah kucağını doldursunDeerlendirmeye calisacagim
ben akintidan falan degilde cikan sivilcelerimden anliyorum :)zaten adetten sonra 1 bos 1 dolu degerlendirdigimiz icin yumurtlama takibi yapmiyorum bide oyle deneyin :)Canım ben ovulasyon kullandığım ay çok stres yaptım ya ay kırmızı oluyor oldu mu bu akşam mi olmalı yarın mi olmalı derken kafayı yiyecektim
Oyle yapıyorum canım gün aşırı devamben a
ben akintidan falan degilde cikan sivilcelerimden anliyorum :)zaten adetten sonra 1 bos 1 dolu degerlendirdigimiz icin yumurtlama takibi yapmiyorum bide oyle deneyin :)
bebisler gelene kadar devamOyl
Oyle yapıyorum canım gün aşırı devam
Amin canim saol. Esime soyledim zaten kirginligimi. Ama bu kirginligima ragmen cocuga giden yol sensin ve ben cocuk istiyorum dedinBu arada esinle ilgili kırgınlıgın var farkındayım insallah bu gun kırgınlıgı karsıliklı çözer pozitif enerjiyle dolarsınız canım allahım yar ve yardımcın olsun kalbindeki duan kabul olsun
Amin canim insallah hepimizin kucagi dolsun insallah kisa zamandaCanım bizde de aynı olmuştu ben son günü zorla degerlendirmistim ama dün yumurta olduğu ise catladiginda da değerlendirmek iyi ama gorev olarak yapma inşallah öncelikle eşinle aran düzelir sonra kendiliğinden olur Rabbim inşallah kucağını doldursun
Bat ne zamandi canimKızlar test yaptım negatif sanırım adet olacağım bu ay da olmadı
insallah canimBen 24 ile 36 saat arası diye biliyorum
canim bat gectimiki erken test mi yaptinKızlar test yaptım negatif sanırım adet olacağım bu ay da olmadı
Benim ilac kistler icin.yumurtlama icin ilac vermiyor bana gerek yok iyi demisti.ama buda cok agir geldi ulasamiyrm kapali cebi olmadi yarin hastaneye gitcemYok canim. Yine adetin 5. Gunu klomen basliyor ve inofolic veriyor. Sonra yine catlatma ignesi.
Sanirim senin ilac sende etkisi buyuk olmus. Doktorunla konus istersen. Hic duymadim o ilaci ama.
Canim klomen ve catlatma ignesiyle ilgili topigim var oryada yazip bilgi edinebilirsin.
Evet gitmelisin. Ilaci gunde 2 doz veya fazlasini aliyorsan bence bugun daha fazla alma doktorunla gorus oyle devam edilir yada kesersin. Yan etki yapmis olabilir. Canim dikkat et kendineBenim ilac kistler icin.yumurtlama icin ilac vermiyor bana gerek yok iyi demisti.ama buda cok agir geldi ulasamiyrm kapali cebi olmadi yarin hastaneye gitcem
Gecmis olsun caanimCnlar ameliyat oldum anca agrim sizim Gecti yazabildim sizee nasilsinizz :)
2 aylık düzenime göre dündü. Ama 24 ünde de gelebilir canim. O yüzden umitlenip test yaptım ama koca bir negatif kirmizilarin gelmesini bekleyeceğim artıkBat ne zamandi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?