- 14 Mayıs 2014
- 516
- 629
- 303
Canım 6.günümde çok silik çıkmıştı bekle biraz bakalım
Kizlaaar gunaaaydin. Yeni hamisler icindryiim. Size hamile kalmak icin folik asit baslamayi onericem. Kullandktan 10 gn sonra gebe kaldim. Tavsiye ederim. İlac ismini verebilirm.
Bence bekle biraz yapma adet olmazsan biraz geçerse yaparsın bende öyle yapıcam çünkü bazen çıkmıyormuş beklemek lazım ve 7 güne kadar adet gecikmesi olabilirmiş o yüzden sabret ve bekle hergün kendini yıpratma benim bat yarın olmazsam beklicem benAy inşallah canım. Adet olmazsam bugün de yapıcam test
FOLİDOCE disi mor bir ilac. Gunde 1 tane. Ve aksamlari icin kizlar. Yatarken hatta.Ne kullaniyorsun canim bana doktor folbiol mu neydi inu verdi ama haftada bi kere al dedi neden anlamadim
FOLİDOCE disi mor bir ilac. Gunde 1 tane. Ve aksamlari icin kizlar. Yatarken hatta.
bende kullanmaya başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. olmaz belki deneyelim dedik oldu valla. allahım aratmasın dileyen herkese versin bebişleriniKizlaaar gunaaaydin. Yeni hamisler icindryiim. Size hamile kalmak icin folik asit baslamayi onericem. Kullandktan 10 gn sonra gebe kaldim. Tavsiye ederim. İlac ismini verebilirm.
Allah bağışlasın meleğini. Benim eşim daha doğmadan 2.planı yapıyor. Sanki kendi doğurup bakacak. Ben de 2. İstemiyorum. Doğumdan sonra yine başlayacak surat asmalargünaydın tatlı anne adayları... hamilelerin bebişlerini 2017 de sağlıkla kucağına almalarını, olmayanların da en kısa sürede çift çizgiyi görmelerini dilerim
benim mayıs 2016 da tatlı mı tatlı; benim için dünya tatlısı bir kızım oldueşim bebiş 1 yaşına gelince 2. yi yapalım diyor. ki bu da 2017 de yeniden hamile olmam anlamına geliyor. ama ben buna hazır mıyım bilmiyorum... bir yandan ardarda olsun büyüsün diyorum... bir yandan dur biraz dinlen kaldıramazsın bu yükü diyorum. ama 2. durumu düşündükçe de; araya çok zaman girerse rahata alışırım bir daha yapmak istemeyebilirim diye düşünüyorum... sonuçta da o zaman gelsin düşünürüz diyerek konuyu kapatıyorum... çalışıyor olmasam bu kadar düşünmem bir plan yapardım. tabi herşey planladığımız gibi olsaaaa.....
hepinizin sağlıklı, sorunsuz bir hamileliğiniz ve kolay doğumlarınız olsun
Canım o herkeste aynı olcak değil benim ilk hamileliğimde saldır saldır akıntım oluyodu bunda kupkuruydum hamile değilimdir diyodum bunlara cok takılıp kendini strese sokma
Canım günaydın. Ben normalde yoğun akıntısı olan biriyim bat yarın ama kupkuruyum bende senin gibi düşünenlerdenim acaba diyorum niye böyle oldu arkadaşların bana söylediğine göre kuru da hamile olunabiliyomuş beklicem adet olmazsam test yapıcam senin bat nezamanSag ol canim umut oldun bana. Sabah sabah cok iyi geldi :)
günaydın tatlı anne adayları... hamilelerin bebişlerini 2017 de sağlıkla kucağına almalarını, olmayanların da en kısa sürede çift çizgiyi görmelerini dilerim
benim mayıs 2016 da tatlı mı tatlı; benim için dünya tatlısı bir kızım oldueşim bebiş 1 yaşına gelince 2. yi yapalım diyor. ki bu da 2017 de yeniden hamile olmam anlamına geliyor. ama ben buna hazır mıyım bilmiyorum... bir yandan ardarda olsun büyüsün diyorum... bir yandan dur biraz dinlen kaldıramazsın bu yükü diyorum. ama 2. durumu düşündükçe de; araya çok zaman girerse rahata alışırım bir daha yapmak istemeyebilirim diye düşünüyorum... sonuçta da o zaman gelsin düşünürüz diyerek konuyu kapatıyorum... çalışıyor olmasam bu kadar düşünmem bir plan yapardım. tabi herşey planladığımız gibi olsaaaa.....
hepinizin sağlıklı, sorunsuz bir hamileliğiniz ve kolay doğumlarınız olsun
Canım günaydın. Ben normalde yoğun akıntısı olan biriyim bat yarın ama kupkuruyum bende senin gibi düşünenlerdenim acaba diyorum niye böyle oldu arkadaşların bana söylediğine göre kuru da hamile olunabiliyomuş beklicem adet olmazsam test yapıcam senin bat nezaman
gecen bn de de oldu dr a sordum yumurtlama dönemi falan mı dedim yok normal dedi.Günaydın kızlar..Benim de bugün size sorum olacak.Geçen hafta eşimle ilişkiye girdikten sonraki gün aşırı derecede kahverengi akıntım geldi.Ama batım 17 aralık falan sebebi ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?