2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay inşallah canım. Adet olmazsam bugün de yapıcam test
Bence bekle biraz yapma adet olmazsan biraz geçerse yaparsın bende öyle yapıcam çünkü bazen çıkmıyormuş beklemek lazım ve 7 güne kadar adet gecikmesi olabilirmiş o yüzden sabret ve bekle hergün kendini yıpratma benim bat yarın olmazsam beklicem ben

Kizlaaar gunaaaydin. Yeni hamisler icindryiim. Size hamile kalmak icin folik asit baslamayi onericem. Kullandktan 10 gn sonra gebe kaldim. Tavsiye ederim. İlac ismini verebilirm.
bende kullanmaya başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. olmaz belki deneyelim dedik oldu valla. allahım aratmasın dileyen herkese versin bebişlerini

Günaydınn kızlar bata 4 gun dun akşamdan beri kasıgım asırı hassas cekılıyor gıbı boyle bısey yasayan varmı her adım attıgımda acıyla karısık bı cekılme olustuuu

Günaydin kizlarr
Benim bi haftadir uzayan yumurta aki gibi akintim vardi bu sabah beyaz daha degisik kivamli uzayan akintiya döndü
Hamileligi akintiyla anlayanlar tarif edebilirmi? Süt kesigi gibi deniyodu bunun rengi oyle ama uzuyo kesik degil

günaydın tatlı anne adayları... hamilelerin bebişlerini 2017 de sağlıkla kucağına almalarını, olmayanların da en kısa sürede çift çizgiyi görmelerini dilerim

benim mayıs 2016 da tatlı mı tatlı; benim için dünya tatlısı bir kızım oldu eşim bebiş 1 yaşına gelince 2. yi yapalım diyor. ki bu da 2017 de yeniden hamile olmam anlamına geliyor. ama ben buna hazır mıyım bilmiyorum... bir yandan ardarda olsun büyüsün diyorum... bir yandan dur biraz dinlen kaldıramazsın bu yükü diyorum. ama 2. durumu düşündükçe de; araya çok zaman girerse rahata alışırım bir daha yapmak istemeyebilirim diye düşünüyorum... sonuçta da o zaman gelsin düşünürüz diyerek konuyu kapatıyorum... çalışıyor olmasam bu kadar düşünmem bir plan yapardım. tabi herşey planladığımız gibi olsaaaa.....

hepinizin sağlıklı, sorunsuz bir hamileliğiniz ve kolay doğumlarınız olsun

Allah bağışlasın meleğini. Benim eşim daha doğmadan 2.planı yapıyor. Sanki kendi doğurup bakacak. Ben de 2. İstemiyorum. Doğumdan sonra yine başlayacak surat asmalar

Günaydın kızlar..Benim de bugün size sorum olacak.Geçen hafta eşimle ilişkiye girdikten sonraki gün aşırı derecede kahverengi akıntım geldi.Ama batım 17 aralık falan sebebi ne olabilir?

Sag ol canim umut oldun bana. Sabah sabah cok iyi geldi :)
Canım günaydın. Ben normalde yoğun akıntısı olan biriyim bat yarın ama kupkuruyum bende senin gibi düşünenlerdenim acaba diyorum niye böyle oldu arkadaşların bana söylediğine göre kuru da hamile olunabiliyomuş beklicem adet olmazsam test yapıcam senin bat nezaman

Ikisini pespese yapanlardan suana kadar hic sikayet duymadim canim.. basta korku olsada sonradan kimse pisman olmuyo iyikide ikisi birden buyudu diyolar..

Gunaydin canim. Benim bat 7 Aralik daha cok var yani ama dikkat ediyorum dunden beri akintilarim tamamen kesildi, sifir su anda. Senin ne guzel az kalmis bata. Test yapmayi dusunuyor musun? Ay insallah hamileyizdir.

Günaydın kızlar..Benim de bugün size sorum olacak.Geçen hafta eşimle ilişkiye girdikten sonraki gün aşırı derecede kahverengi akıntım geldi.Ama batım 17 aralık falan sebebi ne olabilir?
gecen bn de de oldu dr a sordum yumurtlama dönemi falan mı dedim yok normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…