2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende kullanıyorum 20 gundir falan devlet karşılamiyor ilacı. 34.5 aldi eşim.

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi
aaaa ben o lafı arkadaşın dedi sanmştm şimdi daha da üzüldüm ama sen böyle üzülme canım. daha 6 ay olmuş o kadar az ki. doktorlar 1 sene olmadan teste bile almıyorlar sorun saymıyorlar. rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman. benden sonra evlenenlerin çocukları büyüdü bile. bende bişey yok. ama onlar ev hanımı, ben çalışıyorum. şu an eşim işsiz. şartlar bir türlü olgunlaşmıyor. ben her şey düzene girsin diyerek bekleye bekleye bu güne geldim. 4 yıldr evliyim. artk bıraktm korunmayı. olursa olur. olmazsa allahtan....

Kızlar karnımın sağ tarafında ağrı var, bat bugün ama ben adette bu türde bi ağrı yaşamam. Henüz kırmızılar gelmedi, sizce adet belirtisi mi? Kasık değil karın ağrısı

Cocugu tek basima yapmiyorum herhalde deseydin. Tovbe yarabbim ya bazen cidden bu konuda ne kadar kirilgan olabilecegimizi anlayamiyorlar maalesef.

Kizlar yine cevap alamadm ama önemli degil bir baska soru belki bilgisi olan vardir.. Belirti olarak gögüs etrafinin koyulasmasi fln yaziyodu benim gogusterim normalnde cok kücük veucu yoktu iki uc gundur acayip uc cikti yani emziren kadinlardaki gibi.. Estrofem ve progestan kullaniyorum bunlarn yan etkisi olabilirmi yoksa gebelik belirtisinde yasayanlar oldumu hic??

Canım progesteron hormonu gebelik boyunca salgılanır ve süt artı meme gelişimini sağlayarak vücudu hamileliğe hazırlar. bu hormonların takviyesini alıyorsan bu dedğin belirtiler olablr. ama hamileleik de olablr tabi

InsaAllah hamileliktir.. bu ay okadar bariz belirti varki adet olursam cok üzülcem galiba nolur banada dua edin iyiki varsinizzz

Düşünmüyoruz daha dersin stres yapma oda cok etkiliyor.verici Mevlam . İns tez zamanda yüzünüzü guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…