- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
günaydn şekerimGünaydın kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydn şekerimGünaydın kızlar![]()
günaydn şekerim![]()
Bende kullanıyorum 20 gundir falan devlet karşılamiyor ilacı. 34.5 aldi eşim.günaydın güzel anne adayları
nasılsınz bügün?
bebek planlayanların folik asit kullanması gerektiğini hatrladım bugün. en az 3 ay önceden başlatıyorlar. ama folik asidi devlet karşılamıyormuş. bu sebeple kendim araştrdm. folibol ve folic plus arasnda kaldım. folic plusda d vitamini ve kalsiyum da var. zaten güneş göremiyorum bütün gün sınıftaym. bari folic plus alaym dedim. d vitamini eksikliğinde hamile kalmak zorlaşıyor zaten hem takviye olur. bugün çıktğmda alacağm fiyatını da yazarım buraya![]()
iyiym canım çok şükür işle güçle oyalanıyorum.Nasılsın canım
Ben idare eder biraz geceden moralim bozuk![]()
folic plus mı aldn canım ? yoksa folibol mu? bir de mide bulsntısı yaptı mı ilaç? benm midem çok hassas daBende kullanıyorum 20 gundir falan devlet karşılamiyor ilacı. 34.5 aldi eşim.
Yok yapmadi canım mide bulantısı. İlacın ismi folic trio .folic plus mı aldn canım ? yoksa folibol mu? bir de mide bulsntısı yaptı mı ilaç? benm midem çok hassas da
iyiym canım çok şükür işle güçle oyalanıyorum.
mesajını hatrlıyorm arkadaşn densizlik yapmştı. ondan canın sıkkın değil mi?
zaten asıl mesele etraf...
insanı kendi derdiyle bırakmıyolar
hmmm içerikleri aynı sendeki de kalsiyum d vitamini olanından bakaym eczanede hangisini bulursam artıkYok yapmadi canım mide bulantısı. İlacın ismi folic trio .

Olsun canım saol verdim sipariş cok sukurAy evet aynn o cnmbn emre demstm dmi kafa gitti ya
aaaa ben o lafı arkadaşın dedi sanmştm şimdi daha da üzüldümArkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi![]()
İnş. Hamile kalirsinda bu sözü hatirlat eşine .moral bozma .acımasız davranmış amaArkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi![]()
Haklısın canım gecikmesini beklemek en iyisicanım ben bu işaretlere inanmayı bıraktım. gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynıadetlerin düzenliyse bi test yap istersen bat yarnmş varsa silik de olsa çıkablr
Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi![]()
Canım progesteron hormonu gebelik boyunca salgılanır ve süt artı meme gelişimini sağlayarak vücudu hamileliğe hazırlar. bu hormonların takviyesini alıyorsan bu dedğin belirtiler olablr. ama hamileleik de olablr tabiKizlar yine cevap alamadm ama önemli degil bir baska soru belki bilgisi olan vardir.. Belirti olarak gögüs etrafinin koyulasmasi fln yaziyodu benim gogusterim normalnde cok kücük veucu yoktu iki uc gundur acayip uc cikti yani emziren kadinlardaki gibi.. Estrofem ve progestan kullaniyorum bunlarn yan etkisi olabilirmi yoksa gebelik belirtisinde yasayanlar oldumu hic??
Bn yanindaki gebelik testlerindn birinide denedm bkm yalanci pozitif cikarrmi diye tek cizgiydi ertesi gun bile yalandan busey cikmadiOlsun canım saol verdim sipariş cok sukur![]()
Canım progesteron hormonu gebelik boyunca salgılanır ve süt artı meme gelişimini sağlayarak vücudu hamileliğe hazırlar. bu hormonların takviyesini alıyorsan bu dedğin belirtiler olablr. ama hamileleik de olablr tabi
Düşünmüyoruz daha dersin stres yapma oda cok etkiliyor.verici Mevlam . İns tez zamanda yüzünüzü guldururmichie
tugken
maya_gallo
Sağolun kızlar Gerçekten Allah görüyor kalbim çok kırıldı Allahım bunlarla bizi sınamasın evlatlarımıza bi an önce kavuşalım 6 ay oldu ama korkuyorum etrafımdakiler laf etmeye başlarsa diye kaynanam eltim felan