• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

günaydın güzel anne adayları:halay:
nasılsınz bügün?
bebek planlayanların folik asit kullanması gerektiğini hatrladım bugün. en az 3 ay önceden başlatıyorlar. ama folik asidi devlet karşılamıyormuş. bu sebeple kendim araştrdm. folibol ve folic plus arasnda kaldım. folic plusda d vitamini ve kalsiyum da var. zaten güneş göremiyorum bütün gün sınıftaym. bari folic plus alaym dedim. d vitamini eksikliğinde hamile kalmak zorlaşıyor zaten hem takviye olur. bugün çıktğmda alacağm fiyatını da yazarım buraya:KK25:
Bende kullanıyorum 20 gundir falan devlet karşılamiyor ilacı. 34.5 aldi eşim.

iyiym canım çok şükür işle güçle oyalanıyorum.
mesajını hatrlıyorm arkadaşn densizlik yapmştı. ondan canın sıkkın değil mi?:KK61:
zaten asıl mesele etraf...
insanı kendi derdiyle bırakmıyolar

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi :KK61:

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi :KK61:
aaaa ben o lafı arkadaşın dedi sanmştm şimdi daha da üzüldüm:KK12: ama sen böyle üzülme canım. daha 6 ay olmuş o kadar az ki. doktorlar 1 sene olmadan teste bile almıyorlar sorun saymıyorlar. rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman. benden sonra evlenenlerin çocukları büyüdü bile. bende bişey yok. ama onlar ev hanımı, ben çalışıyorum. şu an eşim işsiz. şartlar bir türlü olgunlaşmıyor. ben her şey düzene girsin diyerek bekleye bekleye bu güne geldim. 4 yıldr evliyim. artk bıraktm korunmayı. olursa olur. olmazsa allahtan....

Kızlar karnımın sağ tarafında ağrı var, bat bugün ama ben adette bu türde bi ağrı yaşamam. Henüz kırmızılar gelmedi, sizce adet belirtisi mi? Kasık değil karın ağrısı

Cocugu tek basima yapmiyorum herhalde deseydin. Tovbe yarabbim ya bazen cidden bu konuda ne kadar kirilgan olabilecegimizi anlayamiyorlar maalesef.

Kizlar yine cevap alamadm ama önemli degil bir baska soru belki bilgisi olan vardir.. Belirti olarak gögüs etrafinin koyulasmasi fln yaziyodu benim gogusterim normalnde cok kücük veucu yoktu iki uc gundur acayip uc cikti yani emziren kadinlardaki gibi.. Estrofem ve progestan kullaniyorum bunlarn yan etkisi olabilirmi yoksa gebelik belirtisinde yasayanlar oldumu hic??

Kizlar yine cevap alamadm ama önemli degil bir baska soru belki bilgisi olan vardir.. Belirti olarak gögüs etrafinin koyulasmasi fln yaziyodu benim gogusterim normalnde cok kücük veucu yoktu iki uc gundur acayip uc cikti yani emziren kadinlardaki gibi.. Estrofem ve progestan kullaniyorum bunlarn yan etkisi olabilirmi yoksa gebelik belirtisinde yasayanlar oldumu hic??
Canım progesteron hormonu gebelik boyunca salgılanır ve süt artı meme gelişimini sağlayarak vücudu hamileliğe hazırlar. bu hormonların takviyesini alıyorsan bu dedğin belirtiler olablr. ama hamileleik de olablr tabi

Canım progesteron hormonu gebelik boyunca salgılanır ve süt artı meme gelişimini sağlayarak vücudu hamileliğe hazırlar. bu hormonların takviyesini alıyorsan bu dedğin belirtiler olablr. ama hamileleik de olablr tabi

InsaAllah hamileliktir.. bu ay okadar bariz belirti varki adet olursam cok üzülcem galiba nolur banada dua edin iyiki varsinizzz

michie michie tugken tugken maya_gallo maya_gallo
Sağolun kızlar Gerçekten Allah görüyor kalbim çok kırıldı Allahım bunlarla bizi sınamasın evlatlarımıza bi an önce kavuşalım 6 ay oldu ama korkuyorum etrafımdakiler laf etmeye başlarsa diye kaynanam eltim felan
Düşünmüyoruz daha dersin stres yapma oda cok etkiliyor.verici Mevlam . İns tez zamanda yüzünüzü guldurur

Back
X