• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benimde yum zamanım akıntım var baya bide kasıklarda ağrı var :) inşallah tutar hayırlısı ile bu sefer
Bu yumurtlamaakintisi illa seffafmi olmasi gerekiyor bnm seffaf kaygan su gibi akintm oldu sonrasinda uzayan akinti geldi ama seffaf degildi beyazda degildi

Kızlar dün akşam test yaptım yine negatif. Bat bugün (aslında dün de olabilirdi)
Hala gelen giden yok, sizce bugün de adet olmazsam akşam yapayım mı test? Bi de hamile olsaydım dün akşamki testte çıkmaz mıydı?

Gününde çıkacak dıye bi şart yok ki canım bıraz daha bekle.her zamn tam gününde mi gelrdı aksar mıydı mesela buda önemli. İnşallah olmazsın adet

Kizlaaar gunaaaydin. Yeni hamisler icindryiim. Size hamile kalmak icin folik asit baslamayi onericem. Kullandktan 10 gn sonra gebe kaldim. Tavsiye ederim. İlac ismini verebilirm.
Folik asit vitamin sadece onunla mı hamile kaldığını söylüyosun? Baska ne kullandın ilaç

kızlar merhaba bende 6 arlıkta gidicem klomen kullanıp gidicem aşılama günü verilcek ikisi birarada yaptırıp olumlu sonuç alan var mı .çoook merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba,sizden sürekli düşündüğüm bi konu hakkında yorum almak istiyorum. 3 yıllık evliyim,bir kez düşük yaptım ardından çocugumuz oldu çok şükür. İlk bebeğimizi büyük bir hevesle beklediğimiz için gereken bütün özeni hamile kalmadan göstermeye başlamıştım; yediğime ictigime,hareketlerime dikkat ettim,hamile kalmadan 2-3 ay öncesinde folik asit kullanmaya başlamıştım. Kızım 22 aylık oldu ve hala emiyo,benim de aklıma takılan şu oluyo : artık eşimle birlikte bir kardes istiyoruz kızımıza,zaten zaman ilerlerse bu gücü tekrar kendimde bulabileceğimi sanmıyorum. Ancak kızım emdiği için folik asit kullanamıyorum,e yaşının küçük olması ve anlayamamasi sebebiyle hareketlerime de çok dikkat edemiyorum. Sanki hamile kalırsam ikinci bebegime ilki kadar özen gösterememis olucam,bu düşünce de beni gerçekten çok üzüyor. Yaşadığım olayı sizinle paylaşıp yorumlarınızı merak ettim, Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah☝

Her iste bir hayir vardir canim. Daha dogru zaman degilmis demek ki. İnsallah cift cizgiyi yakalarsin bu ay.

Canım boşver bekle birazdaha benim bat yarın ama öncesinde kahve olurdu o bile yok arada kasıkta sızlama ve göğüslerim şiş bakalım hayırlısı

olsun daha iyi canım varsa da geç öğrenmen daha iyi, bhcg değerini bekle,keseyi bekle, kalp atışını bekle derken zor olur.
desteğiniz için teşekkür ederim kızlar daha gelen yok bakalım bekliyorum hayırlısı :KK43:

Canım ben de yazın takmıştım kuru incire her gün yiyordum o ay prolaktinim 3 katına fırlamış o korku yetti bana daha da yemedim:)) dikkatli olun derim hormon seviyelerinizi bilmeden bi yiyeceği düzenli hergün yemeyin
Bende yiyordum canim ama diyet amacliydi benimki ozamanlarda da hic tahlil yaptirmamistim suan dogal surece ayak uyduracagim biraz sanirim aksi bisey olursa baslicam artik arastirmalara :)

benim eşimde hamilelikten sonra ve özellikle doğumdan sonra ikinciyi de hemen yapalım, sonra 3. yapalım hatta 4leyelim falan diyor.halbuki 5 sene çocuk yapmamıştık. birden çocuk meraklısı olduk, aslında güzel bişey ama beni düşündürüyor:KK17:

ben de etrafımdaki insanlara baktığımda çoğu ardarda yap arayı açma diyor. işyerinde arkadaşlara baktığımda araya uzun zaman sokanlar bir daha ikinciyi yapmamış, daha da yapmıyor. zaten yaş 30 a gelmiş... pffff
Allah baska dert vermesin tatlım;) :))

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi :KK61:
canım hiç üzülme bu erkeklerin hepsi odun herkesin bünyesi bir değil hem bebeği ikiniz yapıyorsunuz tek başına değil çok sinirlendim şuan bizim derdimiz bide yetiyor bide kocalarımızın densizlikleriyle uğraşıyoruz bu ne ya :sopa:

Bi suredir planini yapiyodk ama ilk defa kasimdan itibaren artk 3 kisi olalim demistk.

Bikac sayfa once bi link eklemistm. Hastane cikisi takimlarnda cok guzrl indrm var hamislerimz baksn diye. Ben incelerken esim de gormustu.
Neye bakiyosn dedi
Dogmamis cocuga don biciyorum dedim o da guldu.:KK70:
Begendim diye satin almis. Eve kargo geldi demin. Vallahi agliyordm az daha.:110:
Esim benden daha heycanli insallah bikac ay icnde hamile kalablrm.:anneadayı:
Kimyasal gecrdgm ay daha kesin deglken bile dunyanin en mutlu insanydi. Onu hep ben frenledim. Bak degerler cok dusuk boyle heveslenme diye :KK43: korktgm da basima geldi. Ha o benden kolay toparlandi o ayri.
Ama smdi icimi bi korku sardi.
İnsallah bende bi sorun yoktur da rabbim bi an once nasip eder.
Ah kiyamam Allah bebisine giydirmeyi nasip eder insallaah. Seninle ayni seyi yasadim bende net degil yalniz deger dusuk demistim ama yinede hareketlerine dikkat et birak ben yaparim diye baslamisti insan gercekten uzuluyo kimyasal oldugunu gorunce ama insallah bi dahakine bebislerimizin kalp atislarini duyariz :anneadayı:

Bu yumurtlamaakintisi illa seffafmi olmasi gerekiyor bnm seffaf kaygan su gibi akintm oldu sonrasinda uzayan akinti geldi ama seffaf degildi beyazda degildi

Canım ben 28 günde bir adet oluyom düzenli dün takvimdede olduğu gibi yum günü gerçekten düne kadar akıntım vardı dünki yapış yapıştı yumurtam çatlamıştı dün değerlendirdik bugünde değerlendireceğiz

canım hiç üzülme bu erkeklerin hepsi odun herkesin bünyesi bir değil hem bebeği ikiniz yapıyorsunuz tek başına değil çok sinirlendim şuan bizim derdimiz bide yetiyor bide kocalarımızın densizlikleriyle uğraşıyoruz bu ne ya :sopa:

Aynen doğru diyorsun şuan pişmanlığını bellietmeye çalışıyor ama yüz vermiom sürünsün :)

Cocugu tek basima yapmiyorum herhalde deseydin. Tovbe yarabbim ya bazen cidden bu konuda ne kadar kirilgan olabilecegimizi anlayamiyorlar maalesef.
Hic uzulme hepsi ayni gun asirilara bile laf edio.ben demesem yapalim demez .bnde tek basina yapilacak bisey olsa ben yaparim diyorum napim

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi :KK61:

Eşinin kalbini böyle kırmış bunun hesabını nasıl verecek çok mu biliyomuş senin elinde olan bişy degıl ki sen ben o birer aciz kuluz çok biliyosa yaratsın bitane onu sevsin. Ne kadar düşüncesiz bu erkekler çıldıracam

Back
X