• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@michie @tugken maya_gallo maya_gallo
Sağolun kızlar Gerçekten Allah görüyor kalbim çok kırıldı Allahım bunlarla bizi sınamasın evlatlarımıza bi an önce kavuşalım 6 ay oldu ama korkuyorum etrafımdakiler laf etmeye başlarsa diye kaynanam eltim felan
Erkekler çok acımasız oluyolar gerçekten. Yaşımdan tut alakasız özelliklerime kadar eleştiriyodu eşim. En sonunda ona herşeyin Allahtan geldiğine gerçekten inanıyor musun diye sordum. Önce sen ne demek istiyorsun dedi. Gayet açık soruyorum dedim eğer inanıyorsan boynunu büküp bekliceksin. Sen istediğin kadar uğraş ol demezse olmaz dedim ve ailesine de aynı şekilde söyledim. Yatak odamıza girmekten vazgeçin Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak dedim. Eşimin tamamen teslim olması lazımmış bana en son adet olduğumda üzülme bakarız bir çaresine ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Ne gerekiyorsa yapmaya başlamıştık ki güzel haberi aldık. Şimdi eziyet ediyorum kendisine.. Utancından ne dersem yapıyor. Üzülme arkadasım senin de zamanın gelecek. İnşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla nasip olur

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi :KK61:

bu erkekler bazen nasıl konuşcağını bilmiyor gerçekten. sıkma canını, 6 ay çok uzun bir zaman değil

Kızlar ya birşey sorcam 2 aylık hamilelik 8-9 haftalık olmuyo mu biri bana 8 haftalık gebelik 2 aylık olmuyo sabret biraz ddedi de internette falan 8 -9 haftalık gebelik 2 ayı bitmiş demektir yazıyo ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-30-15-17-26.webp
    Screenshot_2016-11-30-15-17-26.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2016-11-30-15-03-06.webp
    Screenshot_2016-11-30-15-03-06.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ya birşey sorcam 2 aylık hamilelik 8-9 haftalık olmuyo mu biri bana 8 haftalık gebelik 2 aylık olmuyo sabret biraz ddedi de internette falan 8 -9 haftalık gebelik 2 ayı bitmiş demektir yazıyo ?
Hamilelik ayı kameri ay hesabına göre hesaplanır. 1 kameri ay 4 haftadır yani 8 haftan bitince 2 aylık olursun canım

Canım adetim genelde düzenlidir çok şükür. 28 günde bi adet olurum. Bazen 29 veya 30 gün olur. Mesela şu an 29. Gündeyim ama gelen giden yok. Sadece son hafta çok kuruydum akıntım yoktu, iki gündür sarı akıntım var

Benim de cok duzenlidir, 29 gunde bir oluyorum. Su anda ben de biraz senin gibiyim, bata 7 gun kaldi ve kupkuruyum, hic akintim yok. İnsallah hamileyizdir canim.

Benim de cok duzenlidir, 29 gunde bir oluyorum. Su anda ben de biraz senin gibiyim, bata 7 gun kaldi ve kupkuruyum, hic akintim yok. İnsallah hamileyizdir canim.

İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla canım. Senin de normalde akıntın çok oluyor mu? Benim normalde çok akıntım olur, sadece son haftadır kupkuruyum. Ama iki gündür sarı akıntım var

Selam kızlaaar..
Hamilelere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..
Bende hamileydim. 6+5 de kürtaj olmak zorunda kaldım. kesem gelişmediği için.. Şimdi 16 haftalık falan olcaktım. Kısmet değilmiş.. Ama çalışmalara hemen başladım:oops:
İnşallah hamile kalabilirim.Hamile annelerin dualarına çook ihtiyacım var..
Bide bana kolay hamile kalabilmek için önerileriniz varmı ???

Selam kızlaaar..
Hamilelere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..
Bende hamileydim. 6+5 de kürtaj olmak zorunda kaldım. kesem gelişmediği için.. Şimdi 16 haftalık falan olcaktım. Kısmet değilmiş.. Ama çalışmalara hemen başladım:oops:
İnşallah hamile kalabilirim.Hamile annelerin dualarına çook ihtiyacım var..
Bide bana kolay hamile kalabilmek için önerileriniz varmı ???
Çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın . ben benim yaptığım yöntemi söyliyim hemen kasıklarına dayanabilecek sıcaklıkta su tut bide bellerine 20 dk falan hemen beklemeden eşinin yanına git ve birlikte ol rahmin gevşemesine sebep oluyo ve spermler daha çabuk ulaşıyo belinede yastık koy kesinlikle ayaklarınıda havaya dik ben 1-2 saat bekledim öyle ben böyle yaptım canım sonuç pozitif oldu :eek:

Kızlar merhaba bhcg takibinde yükselme olmadığı içim doktorum kimyasal gebelik olmuşsun birkaç güne kadar kanaman başlar atılır vücudundan sesi bhcg sıfırlanması gerekiyormuş o kader üzüldüm o kadar içim acıdı ki anlatamam eve zor attım kendimi ağlamaktan yedim bitirdim ama en azından kimyasal da olsa hamile kalabiliyor olmak beni sevindirdi bebeğimin benden ayrılacak olmasına çok üzülüyorum uzun bir süre buralarda olmayacağım kızlar biraz toparlanmam gerekiyor kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin

Bayanlar lütfen cevap.. bu eczanede alınan gebelik testleri hamileliğin kaçıncı zamanında testte gözüküyor ?
Ben ikinci hamileliğimde adetimde 5 gün gecikince öğrenmişti suan hamileyim ve bunu adetim gecikmeden adetime 1 hafta varken eczaneden aldığım testle öğrendim canım

Ben ikinci hamileliğimde adetimde 5 gün gecikince öğrenmişti suan hamileyim ve bunu adetim gecikmeden adetime 1 hafta varken eczaneden aldığım testle öğrendim canım
Anladım.yani duruma Gore değişiyor benim adetim iki gün geçti ve geçen hafta doktor bana rahiminde kan var bu adette olablr yada bebekte olablr beklicez adetin geçerse ümitleniriz demisti iki gün geçti bugun gebelikte negatif çıktı ptesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptıracam

Çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın . ben benim yaptığım yöntemi söyliyim hemen kasıklarına dayanabilecek sıcaklıkta su tut bide bellerine 20 dk falan hemen beklemeden eşinin yanına git ve birlikte ol rahmin gevşemesine sebep oluyo ve spermler daha çabuk ulaşıyo belinede yastık koy kesinlikle ayaklarınıda havaya dik ben 1-2 saat bekledim öyle ben böyle yaptım canım sonuç pozitif oldu :eek:

Ay sağol canım benim..Denycem hepsini . Telefondaki adet takvimine göre yumurtlama günümden iki gün önce ve o gün deniycem gecen sefer o zamanlarda olmuş hamile olmuştum belki bu seferde işe yarar.. Dularını eksik etme Hamiilelerin duası kabul olurmuş:dua:

Anladım.yani duruma Gore değişiyor benim adetim iki gün geçti ve geçen hafta doktor bana rahiminde kan var bu adette olablr yada bebekte olablr beklicez adetin geçerse ümitleniriz demisti iki gün geçti bugun gebelikte negatif çıktı ptesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptıracam
Evet canı. Duruma göre değişiyor ve herkesin vucut dengesi yapısı farklı olduğu için inşallah bebiştir yaaa

Ay sağol canım benim..Denycem hepsini . Telefondaki adet takvimine göre yumurtlama günümden iki gün önce ve o gün deniycem gecen sefer o zamanlarda olmuş hamile olmuştum belki bu seferde işe yarar.. Dularını eksik etme Hamiilelerin duası kabul olurmuş:dua:
Canım telefondaki yumurtlama gününü bekleme sen 1 gün arayla devamlı ilişkiye gir yumurtlamadan 2 gün sonrasına kadar ben öyle yaptım inşallahhh olur canım tabiki dualarim seninle allahım sanada nasip etsin güzel bi hamilelik

Evet canı. Duruma göre değişiyor ve herkesin vucut dengesi yapısı farklı olduğu için inşallah bebiştir yaaa
İnşallah canım benim ya bakalım doktor bol bol istirahat et dinlen korun kollan usutme dedi ne dediyse yaptım ve adette geçiyor gibi iki gün geçti inşallah bebeğe çevirir ama bugün eczanede aldım negatifti işte acaba yenimi oluşuyor da gözükmüyor işte pek de anlamıyorum

Canım telefondaki yumurtlama gününü bekleme sen 1 gün arayla devamlı ilişkiye gir yumurtlamadan 2 gün sonrasına kadar ben öyle yaptım inşallahhh olur canım tabiki dualarim seninle allahım sanada nasip etsin güzel bi hamilelik

Adetim bittiği gün başladım. İki gün arayla hep:oops: belime yastığı ne zamn koycam ben ya :halay:

Back
X