- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aa bebegim gecmis olsun.Cnlar ameliyat oldum anca agrim sizim Gecti yazabildim sizee nasilsinizz :)
Çok karışık durumlar ya düştükten sonra 2 aydır erken geliyor ona göre dündü bat. Ama normal düzenime göre 24 eylül umitlenip yaptım ama negatif kirmizilari bekleyeceğim artıkcanim bat gectimiki erken test mi yaptin
canım geçmiş olsun...nasıl oldun?Cnlar ameliyat oldum anca agrim sizim Gecti yazabildim sizee nasilsinizz :)
Cnlar ameliyat oldum anca agrim sizim Gecti yazabildim sizee nasilsinizz :)
Kızlar hale leke devam ediyor azalmış baya leke normalde leke den sonra hemen adetim gelirdi yok 2 gündür devam ediyor leke daha adete 5 gün var hemşire arkadaşım yarın kan tahlili yaptır diyo yaptırsam çıkarmı ki???
Hadi inş dusuk degildirKızlar bugün bir umut ve içimde şüpheyle gittim doktora. İki idrardan gebelik testi pozitifti. 3 gün önce b-hcg 617,4 çıktı. Son adet tarihime göre 5+6 gün hamilelik görünüyor. Ama keseyi göremedik.iki ihtimal varmış. Birincisi erken gebekte düşük ona %10 dedi. Geç döllenmeye %90 dedi. Bugün yine kan verdim. 48 saat sonra tekrar vercem. Değerlere före belli olacak. Doktora söylemeyi unuttuğum bişey var. Ben 40-41 günde bir regl oluyorum. Geç döllenme olan var mı?
Kanda çıkar bence
Yarın yaptırsam mı sence birkaçgün daha bekleyip idrarda görmeden yaptırmasam mı rezil olmak istemiom kocam çok kıxıyo bana bu konuda
Sağlık o yaptır ücretsiz zaten
Tamam canım yarın fırsat bulabilirsem yaptırcam bulamazsam yine gebelik testi alıp gelirim evde dursun c. Tesi kapalı sonuçta
Canim kese 2000 3000.lerde gorunuyor hatta bir arkadasinda 5000 lerde gorundu. Degerin oralara gelince gorursun icini ferah tut korkma.Kızlar bugün bir umut ve içimde şüpheyle gittim doktora. İki idrardan gebelik testi pozitifti. 3 gün önce b-hcg 617,4 çıktı. Son adet tarihime göre 5+6 gün hamilelik görünüyor. Ama keseyi göremedik.iki ihtimal varmış. Birincisi erken gebekte düşük ona %10 dedi. Geç döllenmeye %90 dedi. Bugün yine kan verdim. 48 saat sonra tekrar vercem. Değerlere före belli olacak. Doktora söylemeyi unuttuğum bişey var. Ben 40-41 günde bir regl oluyorum. Geç döllenme olan var mı?
Sagol tatlmGecmis olsun caanim
b Allah razi olsun kuzucumAa bebegim gecmis olsun.
Tez zamanda iyiles insallah canim benim.
Her ay ayni zamanda yumurtlama olcak diye birsey yok.Kızlar ya bugün yumurtlama günümdü ama yumurtlama olmadı. Ovulasyon yaptım çıkmadı. Bide internetten bişi okudum adetleri düzensiz olan kadınlar belki hiç yumurtlamaz diye. Yani ben heray oluyorum ama bugün olmayınca cok Can'ım cok sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?