- 22 Kasım 2016
- 119
- 131
- 18
İnşallah yaa bide bisey daha sorcam adet kanamaları genekde yumurtalıklardan mi gelir rahimdenmi ? Benim rmsuan rahimimde kanama varmış cnku
hıc sorma ya sımdıde sevıncten havalara ucuyolar yaa senın bulantıların oluyomuAynen öyle valla hem çocuk istiyolar hemde bizim kadar uğrasmıyolar hamurunda var bunların
Benim çok bulantım olmuyo canım yaa ama yemeklerden tiksinti oluyo içim almıyohıc sorma ya sımdıde sevıncten havalara ucuyolar yaa senın bulantıların oluyomu
Ben peçete tıkıyodumBu konuda yalnız değilmişim demek ki
Bende kullanıyorum 20 gundir falan devlet karşılamiyor ilacı. 34.5 aldi eşim.
ben yaklaşık 6 aydır falan folbiol kullanıyorum folik asit için doktorum yazdı. devlet karşılıyor olması lazım çünkü b12 için benexol yazmıştı doktor ikisi birlikte 11 tl ödemiştim. aynı şeyden mi bahsediyoruz anlamadım :/
Canım peçete iltihap yapar ve enfeksyona sebep olur o yüzden yapma öyle ben mesela kendimi bildim bileli bekarkende hep beyaz bi atleti parcalara bölüyorum katlanabilecek şekilde iç çamasırımın içine koyuyorum günlük pet gibi hem enfeksypn riskini azaltıyo hemde daha sağlıklı yıkarkende kaynar suyla yıka hijyenik olsun eski yöntemler yaniBen peçete tıkıyodumondan iltihap oldu sanırım
Canım telefonunda kullanabileceğin bir program var. Adı takvimim. yumurtalama gününü, doğurganlık günlerini fln hep çıkartıyor. dilersen kullanabilirsin ben çok memnunum. adet bilgilerini giriyorsun. o kendi hesaplıyor ama testlerle de anlayanlar var o nasıl olur bilmiyorumKizlar Allah askina biri bana yumurtlama ve catlama zamanlarini nasil anladiginizi bi anlatin yahu ben bu zamana dek ustunde durmadigim icin cahil kaldim simdi is ciddiye binince ogrenmekle cebellesiyorum
Valla ne varsa eskilerde var zaten. Eskinin kadınları bizim gibi miydi oturduğu yerden doğum yapanlar her sene hamile kalanlar ohooo biz GDO lu ürünüz resmenCanım peçete iltihap yapar ve enfeksyona sebep olur o yüzden yapma öyle ben mesela kendimi bildim bileli bekarkende hep beyaz bi atleti parcalara bölüyorum katlanabilecek şekilde iç çamasırımın içine koyuyorum günlük pet gibi hem enfeksypn riskini azaltıyo hemde daha sağlıklı yıkarkende kaynar suyla yıka hijyenik olsun eski yöntemler yani
geçmiş olsun canım sıkma canını dediğin gibi bak en azından hamile kalabiliyorsunKızlar merhaba bhcg takibinde yükselme olmadığı içim doktorum kimyasal gebelik olmuşsun birkaç güne kadar kanaman başlar atılır vücudundan sesi bhcg sıfırlanması gerekiyormuş o kader üzüldüm o kadar içim acıdı ki anlatamam eve zor attım kendimi ağlamaktan yedim bitirdim ama en azından kimyasal da olsa hamile kalabiliyor olmak beni sevindirdi bebeğimin benden ayrılacak olmasına çok üzülüyorum uzun bir süre buralarda olmayacağım kızlar biraz toparlanmam gerekiyor kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin
Erkekler çok acımasız oluyolar gerçekten. Yaşımdan tut alakasız özelliklerime kadar eleştiriyodu eşim. En sonunda ona herşeyin Allahtan geldiğine gerçekten inanıyor musun diye sordum. Önce sen ne demek istiyorsun dedi. Gayet açık soruyorum dedim eğer inanıyorsan boynunu büküp bekliceksin. Sen istediğin kadar uğraş ol demezse olmaz dedim ve ailesine de aynı şekilde söyledim. Yatak odamıza girmekten vazgeçin Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak dedim. Eşimin tamamen teslim olması lazımmış bana en son adet olduğumda üzülme bakarız bir çaresine ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Ne gerekiyorsa yapmaya başlamıştık ki güzel haberi aldık. Şimdi eziyet ediyorum kendisine.. Utancından ne dersem yapıyor. Üzülme arkadasım senin de zamanın gelecek. İnşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla nasip olur
ilk kez duyuyorumCanım peçete iltihap yapar ve enfeksyona sebep olur o yüzden yapma öyle ben mesela kendimi bildim bileli bekarkende hep beyaz bi atleti parcalara bölüyorum katlanabilecek şekilde iç çamasırımın içine koyuyorum günlük pet gibi hem enfeksypn riskini azaltıyo hemde daha sağlıklı yıkarkende kaynar suyla yıka hijyenik olsun eski yöntemler yani
Öyle valla canım eskilerin kuluçkası sağlammışValla ne varsa eskilerde var zaten. Eskinin kadınları bizim gibi miydi oturduğu yerden doğum yapanlar her sene hamile kalanlar ohooo biz GDO lu ürünüz resmenpeçete işine son vermem lazım dediğin gibi sağol canım
Oyle canim napiyim akisina birakiyoruz iliskilerirastgeleallah iyiliğini versin çok güldüm ya
Yaa ben çok kotu oldum oğlum var 4 yasında ona bıle bakamıyorum çok uzuluyorumBenim çok bulantım olmuyo canım yaa ama yemeklerden tiksinti oluyo içim almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?